-
Podobna zawartość
-
Przez Przemekk001
witam planuję zakup opryskiwacza z komputerem arag bravo 180s z lancami 15m. Jeśli będę pryskał na 15m z dwka 250l/ha to czy jak zakręcę końcówki na np. 12m czy wypryska mi też 250l/ha?
-
Przez wieslawa_olo
Witam. Pierwszy raz zakupiłem opryskiwacz na elektrozaworach i nie mogę zwiększyć dawki cieczy. Zwiększając na sterowniku dochodzi ponad 3bar i na tym koniec. Zawór z zielonym pokrętłem również ruszony do przodu i efektu nie ma? Chciałbym aby wypryskiwał koło 300l. Czy ruszać jeszcze te elektrozawory z tyłu ? Może ktoś podpowie. Opryskiwacz Bury Pelikan 2000l.
-
Przez Dead_Pool
witam grupowiczów mam siewnik 2,5 metra i opryskiwacz 18 metrów chciałem go przerobic na 17,5 moje pytanie zdam to egzamin ma to sens bedzie to dzialac
-
Przez grzybu19
Witam, Chciałem zapytać o Wasze opinie na temat tego opryskiwacza, jak się sprawuje, czy belka nie jest zbyt delikatna i czy belarus 820 sobie z nim poradzi (mam trochę górek na polach). Odnośnie konstrukcji ramy jest coś mocniejsza niż w starszych modelach? Mam biardzkiego 500l z 2014r to ramę musiałem już w 3 miejscach spawać
-
Przez suffeks
czy ktoś naprawia amaswitchy? droga impreza każda wymiana tysiak haha
ano trzeba płacić żeby się bawić
-