Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz jest fb, instagram, tik-tok...mnostwo innych mozliwosci aktywnosci w internecie..

gdy tu zaczynalem 2006 to nawet nie bylo po co sie rejestrowac.. wchodzilem ze 2 razy w tygodniu. nic nie komentowalem bo nie za bardzo bylo co. ilu bylo uzytkownikow ?? 2-3 tysiace . postow w miesiac bylo tyle co dzisiaj  w pol dnia..

sporo zamieszania narobil forum profesjonalnych -wtedy mnostwo sensownych uzytkowniko odeszlo.swoje zrobili tez moderatorzy - dzisiaj olewaja -ci co zostali..kiedys bylo za ostro

wiekszsosc tych nick-ow kojarze .

Opublikowano

Tamto forum nie narobiło zamieszania, ono powstało jako  alternatywa w wyniku zmian które tu miały miejsce. Spora część  miała konta na obu forach. Co teraz tam się dzieje to zielonego pojęcia nie mam.

Opublikowano
37 minut temu, jacus napisał:

teraz jest fb, instagram, tik-tok...mnostwo innych mozliwosci aktywnosci w internecie..

gdy tu zaczynalem 2006 to nawet nie bylo po co sie rejestrowac.. wchodzilem ze 2 razy w tygodniu. nic nie komentowalem bo nie za bardzo bylo co. ilu bylo uzytkownikow ?? 2-3 tysiace . postow w miesiac bylo tyle co dzisiaj  w pol dnia..

sporo zamieszania narobil forum profesjonalnych -wtedy mnostwo sensownych uzytkowniko odeszlo.swoje zrobili tez moderatorzy - dzisiaj olewaja -ci co zostali..kiedys bylo za ostro

wiekszsosc tych nick-ow kojarze .

Ja ciebie też kojarzę tylko chyba nie wpisałam 

Jak ja tu zaczynałam to było gg, Facebook nie był jeszcze popularny tylko nasza klasa , jak z kimś pisałam więcej to przechodziło się na GG ,później na tel i trzeba było mieścić się w limicie pakietu 600 SMS a nie wiecznie brakowało , potem szło się na nk a na końcu na Skype żeby poznać i tak właśnie tu kogoś poznałam ... , mam kontakt z kilkoma fajnymi chłopakami sprzed lat do dziś i w perspektywy lat dla mnie to było fajne miejsce i darze je ogromnym sentymentem 

• Like 1
Opublikowano

Kurna nie wiem kiedy miałem pierwsze konto, ale kilka lat tu już jestem.

Tak na oko to ze 7.

43 minuty temu, jacus napisał:

2-3 tysiace . postow w miesiac bylo tyle co dzisiaj  w pol dnia.

Chyba że bana mam, to wtedy mniej...😆

• Haha 1
Opublikowano

ja tez niejednego mialem.. 

czlowiek byl mlody ,pracowity wiec w internetach nie siedzial.. wiele lat to wchodzilem 2 razy w tygodniu -sroda i sobota.

zona,male dzieci trzeba bylo za***rdalac a nie pisac.

temu mozesz slabo pamietac -malo sie udzielalem w tematach o d*pie marynii..

teraz czlowiek sie zestarzal, robic sie nie chce, dzieci jest nie wolaja i temu tak duzo pisze...

Opublikowano
5 godzin temu, Migotka napisał:

koniareczka,

ciekawe czy to nie ta z ostatniej edycji RSZ

16 godzin temu, Migotka napisał:

wiem co to EGR , to już o jednym cos wiemy że grzebie przy autach ,

pudło , jestem robolem i pracuję przy produkcji tych czujników

IMG_20240126_125719.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

ciekawe czy to nie ta z ostatniej edycji RSZ

pudło , jestem robolem i pracuję przy produkcji tych czujników

IMG_20240126_125719.jpg

Na strefie robisz ? Nie takie znowu pudło bardzo dużo ludzi robi na produkcji może mechanikiem nie  jesteś ale produkujesz im części 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Migotka napisał:

Ja kojarzę z dawnych lat był stasiekS, szdetez, pedro2, aresik, pepito ,pawlus, kobuz, Heidi88,  wozak,baziula, Tobiasz, ciągnikfan ,xawier,gofiaczek ,koniareczka, wodny elf ,wdaniel,finn ,matt, Martina,goral1, sadek ,mój Witek2010 i wiele innych ale nie pamiętam , 

Finn i Martina coś chyba kręcili ze sobą jak jeszcze dobrze pamiętam, no mnie widać nie kojarzysz, ale możesz nie kojarzyć, pamiętam Ciebie z tamtych lat, jednak raczej nie było okazji żeby gdzieś bliżej pisać.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

no mnie widać nie kojarzysz, ale możesz nie kojarzyć, pamiętam Ciebie z tamtych lat, jednak raczej nie było okazji żeby gdzieś bliżej pisać.

Nie mówię że Cię nie kojarzę ,wszytkich osób nie wymieniłam bo sama nie pamiętam  🙂 a starość nie radość 

Opublikowano (edytowane)

No na pewno nie pod tym nickiem byłem, w tamtym czasie miałem nick @MAT912 i byłem moderatorem forum. Zaznaczam że dosyć wrednym moderatorem.   xD

5 minut temu, Migotka napisał:

a starość nie radość 

Aś mnie rozbawiła.  :D

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

No na pewno nie pod tym nickiem byłem, w tamtym czasie miałem nick @MAT912 i byłem moderatorem forum.

Aś mnie rozbawiła.  :D

A widzisz pamiętam że było matt ale cyfr  nie pamiętam 🤣

Więc wymieniłam Cię 🤣

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Pigmei napisał:

Jakbyś dał  wtedy Koleżance  jakieś ostrzeżenie to pewnie by pamiętała 😉

O panie, kobiety oszczędzałem trochę, żeby utrzymać jako taką populację na forum   :P ale czasem trzeba było i trochę uspokoić, zwłaszcza jak rozrabiały jak zając w kapuście.   :P

9 minut temu, Migotka napisał:

A widzisz pamiętam że było matt ale cyfr  nie pamiętam 🤣

Więc wymieniłam Cię 🤣

A to miło że pamiętasz.   :)

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

O panie, kobiety oszczędzałem trochę, żeby utrzymać jako taką populację na forum   :P ale czasem trzeba było i trochę uspokoić, zwłaszcza jak rozrabiały jak zając w kapuście.   :P

A to miło że pamiętasz.   :)

A widzisz to kolejny stary dinozaur tak jak ja  Tu jesteś 

Opublikowano

Migotka, tak tylko z ciekawości...

Przez ile lat nie zaglądałaś wcale na af?

Czemu przestałaś tu pisać?

...no i co się stało że nagle zapragnęłas znowu af.....?  

Tak tylko z ciekawości...

Opublikowano
5 minut temu, Migotka napisał:

A widzisz to kolejny stary dinozaur tak jak ja  Tu jesteś 

Bardzo dobrze powiedziane stary dinozaur :D oj chyba jeszcze sporo przed Tobą tu byłem, po drodze do tej pory zmieniłem ze cztery nicki, ale, najbardziej chyba zapamiętane to był @MAT912 i @Sean.  :)

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Migotka, tak tylko z ciekawości...

Przez ile lat nie zaglądałaś wcale na af?

Czemu przestałaś tu pisać?

...no i co się stało że nagle zapragnęłas znowu af.....?  

Tak tylko z ciekawości...

Hmm ostatnio byłam tu chyba 8 lat temu...

Przestałam bo znalazłam to czego szukałam i zaczęło się życie 

Hmm czy ja wiem czy zapragnęłam🤔 Wzięło mnie na wspomnienia po latach , nie mogę spać więc zamiast czytać książki weszłam tu

Czy satysfakcjonuje Cię ta odpowiedź ? 🤣 Może kolor oczu chcesz znać czy coś ? 🤣

(docen to bo mogłam napisać tak jak ty ostatnio - "nie chce mi  się pisać  bo wszyscy mnie tu znają " 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.01.2024 o 15:57, wojtal24 napisał:

@malaczarna ma męża jeszcze jest @meg5 ale też zajęta

desperados pytał o kobiety ale nie wspomniał czy mają być wolne 

21 godzin temu, bergman31 napisał:

Kuj-pom. Lat 43. Chwalić nie mam się czym. Od 2018 praktycznie bez zmian.

poleciłbym ci swoją koleżankę z pracy Agę Z , świeża rozwódka z 2 dorosłych dzieci, jesteście w podobnym wieku 

Dnia 23.01.2024 o 22:14, Bogdan_ja napisał:

Są kobietki co mają kasy i nie o kasę im chodzi...

może i tak ale dupodajce też trzeba okazać zainteresowanie ,czas poświęcić i jakimś gustownym prezentem się wykazać 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, konteno napisał:

poleciłbym ci swoją koleżankę z pracy Agę Z , świeża rozwódka z 2 dorosłych dzieci, jesteście w podobnym wieku 

Yyyy.... ładna?

....z ciekawości...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Desperado napisał:

Bardzo dobrze powiedziane stary dinozaur :D oj chyba jeszcze sporo przed Tobą tu byłem, po drodze do tej pory zmieniłem ze cztery nicki, ale, najbardziej chyba zapamiętane to był @MAT912 i @Sean.  :)

@Sean  pamiętam ale że to Ty, to mi do głowy nie przyszło🤔

10 minut temu, konteno napisał:

Od rozwódek i matek z dziećmi (także z dorosłymi) trzymam się z daleka. To już lepiej jak będę sam, niż mam sobie problemów dołożyć.

• Like 1