Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.01.2024 o 11:23, jacus napisał:

wsrod setek normalnych mezczyzn ,parunastu swirow nie robi wrazenia. a wsrod kilkunastu kobiet -trzy to zupelnie inaczej wyglada..

najlepsi sa ci co udaja kobiety i na priwa kolegow z forum podrywaja i to z dobrym skutkiem .

sa takie co wybieraja 20 niedzialajacych centymetrow i 20 marnych hektarow w zestawie.

Chłopcy spotkacie się na żywo i  dajcie sobie dobrze po pysku albo wypijcie razem piwo i bedzie po sprawie ...

Wchodzę tu po tylu latach a tu  gdzie nie wejdę wszystkie tematy zablokowane a wszędzie jakaś afera kilku tych samych Panów 🫣 

To forum było za***iste ! Naprawdę za***iste ! I napewno jest kilka osób które mają podobne zdanie do mnie ,poznałam tu naprawdę fajnych ludzi i mam z nimi kontakt do dziś , nawet jak z kimś nie miałam przez te lata kontaktu i się tu pojawiałam to nadal się odzywamy i bardzo to doceniam i szanuję , bardzo mi miło widzieć tu osoby które kojarzę sprzed lat i że nadal zostały sobą (...) 

Ja znalazłam tu to co tego szukałam i poznałam ludzi ,których bardzo cenię i szanuję i mam ogromny sentyment do tego forum a wy robicie z tego jakiej bagno . Naprawdę wracam tu z sentymentem i chciałbym posłuchać co u Was, czy nie można jakoś inaczej się odzywać i czytać ze zrozumieniem czego dotyczy temat ? Załóżcie sobie temat "mordobicie" albo o tym sprzed lat o czym Wy tam piszecie i spokój ... 

Szanuję każdego ale zachowujcie się jak dorośli faceci...

24 minuty temu, konteno napisał:

@Migotka sory za wścibkość ale ciekawość chciałem zaspokoić 

mam znajomych u których czasem pomagam i ich rodzice po 70ce często zadają mi pytanie czy u siostry i śwagra coś jest na rzeczy 

• Like 2
Opublikowano

widzisz juz czemu kobiety opuszczaly to forum szybciutko......

jakies mordobicie- ja jestem kibicem cracovii i sie z tym sie kryje wiec bylby problem z chetnymi...

za duzo wolnego czasu i skutki widac, siedza na rentach nie maja zajecia, wiec pisza od rana do wieczora. ja na chorobowym, od poniedzialku ide do pracy wiec nie bede glupot duzo wiecej pisal.

Opublikowano
9 minut temu, Migotka napisał:

Wchodzę tu po tylu latach a tu  gdzie nie wejdę wszystkie tematy zablokowane

jak w temacie masz podany rok to wiadomo że aktualne są tegoroczne a zeszloroczne i wcześniejsze są zamykane ,to samo jeśli chodzi o RSZ i jego sezony

Opublikowano
5 minut temu, bergman31 napisał:

Temat "Mordobicie" to dobry pomysł😀👍 Jest tylko jeden problem, jak przekonać Moderatorów aby się do niego niewtrącali🤔

A wtrącają się ? 

Kiedyś wystarczyło w jednym zdaniu napisać coś niestosownego a od razu było ostrzeżenie ... A teraz jakoś nie widać aktywności ...

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

widzisz juz czemu kobiety opuszczaly to forum szybciutko......

jakies mordobicie- ja jestem kibicem cracovii i sie z tym sie kryje wiec bylby problem z chetnymi...

za duzo wolnego czasu i skutki widac, siedza na rentach nie maja zajecia, wiec pisza od rana do wieczora. ja na chorobowym, od poniedzialku ide do pracy wiec nie bede glupot duzo wiecej pisal.

Jak szukasz chętnych to do Ciechocinka ...zrobita  se ustawkę na kulasy 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

@Migotka  większość  osób tu piszących była i jest spoko ale nie każdemu to pasuje jak sama widzisz, 

Wspominać można mnóstwo, wielu  ludzi z pasją i dobrym humorem odeszło i raczej nie wróci.

Temat mordobicia to kiedyś nie raz był  poruszany ale z zastrzeżeniem że ma być tylko przez  PW :P

Opublikowano
1 minutę temu, Pigmei napisał:

@Migotka

Temat mordobicia to kiedyś nie raz był  poruszany ale z zastrzeżeniem że ma być tylko przez  PW :P

no to jaki problem? To kto chce to leje się po pyskach , jak się chce poklasku to się na YT i na Af publikuje film o rolnikach i już slawni i bogaci i nawet sami zakładać tematu nie będą juz musieli to będą tak slynni że inni im założą nowy temat... 🤣

Opublikowano (edytowane)

Tylko w tym wieku zawodników  to i tak nic nie zmieni. ktoś wygra, ktoś przegra ale mentalność pozostanie po staremu.

Napiszesz może co u Ciebie dobrego?   Moze mamą jesteś, albo wielki sukces zawodowy odniosłaś B|

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

A niech się Panowie pochwalą czymś ze swojego życia ? Co robicie na codzień? Czym się zajmujecie ?  Chorobowe czyli raczej na gospodarstwie nie wszyscy pracujecie ..  I skąd jesteście ? 

Edytowane przez Migotka
Błędy
Opublikowano

Skoro tak napisała to cóż, uszanuj jej decyzję.

21 minut temu, Migotka napisał:

A niech się Panowie pochwalą czymś ze swojego życia ? Co robicie na codzień? Czym się zajmujecie ?  Chorobowe czyli raczej na gospodarstwie nie wszyscy pracujecie ..  I skąd jesteście ? 

Może nie pamiętasz wszystkich bo u niektórych tylko nicki sie pozmieniały 😁

Może mnie pamiętasz, może nie, północ kraju, rolnik który zimą ma zdecydowanie więcej czasu niż przez pozostałe pory roku 🙂

Opublikowano

@Konteno  ja czekam aż Panowie się odezwa ,pochwalą potem sama odpowiem 🙂 a tu widać cisza jakaś ,czyżby strach w oczach ? O kimś chcemy wiedzieć a czemu sami nic o sobie ? 

Ja nie gryzę  , a można kulturalnie popisać 🙂

Ps wiem co to EGR , to już o jednym cos wiemy że grzebie przy autach , następny proszę ...

15 minut temu, Pigmei napisał:

Może mnie pamiętasz, może nie, północ kraju, rolnik który zimą ma zdecydowanie więcej czasu niż przez pozostałe pory roku 

Ja w zgadywanie się nie bawię normalnie proszę 🙂

28 minut temu, konteno napisał:

Już pytałem , kazała ugryźć się w język 

Czytanie ze zrozumieniem  się kłania ... Wróć do tego zdania i dlaczego napisałam o ugryzieniu w język ... 

A dzieci mam, Pan Bóg nam dał 

• Like 1
Opublikowano

No to Pigmei z pomorskiego, co tu zgadywać  🙂

Teraz tylko pozostaje czekać aż pojawi sie łorawiok i zacznie  przygadywać że my podrywacze, babiarze itd  😄 ciekawe z którego konta napisze🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

..to po prostu wrodzona skromność...

No to zaczynaj Panie 12Pafnucy Twoja kolej , co robisz ,czy nie zajmujesz ,ile masz lat 

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nie chce mi się.

Tu większość mnie zna. Wiedzą kim jestem, skąd i jak stary jestem.

Jakos ja Cię nie znam a to Ty przychodzisz do mnie i piszesz 🙂 stary nie stary mi to nie robi różnicy  czym się zajmujesz ?  Czy może uważasz że z baba to nie ma sensu gadać ? 🤔

Opublikowano
54 minuty temu, Migotka napisał:

Kuj-pom. Lat 43. Chwalić nie mam się czym. Od 2018 praktycznie bez zmian.

Opublikowano
1 minutę temu, bergman31 napisał:

Kuj-pom. Lat 43. Chwalić nie mam się czym. Od 2018 praktycznie bez zmian.

Dziękuję ❤️, miło mi , od 11 lat podkarpackie , 34 lata 

• Like 1