Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pafnuś u Ciebie po urodzinach to z pewnością będzie jutro lepiej, :P w przeziębieniu raczej trochę dłużej potrafi trzymać, ale w końcu i to przechodzi, także też życzę Koleżance szybkiego powrotu do zdrówka.   :) A tak w nawiasie Koleżanka @Migotka też miała bodajże Imieniny kilka dni temu, mam nadzieję że jakieś zimne napoje wyskokowe nie zrobiły bałaganu?  :P wiec spóźnione ale szczere życzenia Wszystkiego Najlepszego i Dużo Zdrówka.   :)

• Like 1
Opublikowano

Pafnucy zatem wszystkiego najlepszego  🍻.

Nie jestem na bieżąco kto, co, kiedy itd ale jak już zostało wspomniane to nie wypada pominąć, no i jeszcze raz zdrówka 🙂

• Thanks 1
Opublikowano

ja dzisiaj ze swoja stara bylem na pustyni ale zamiast upalu bylo zimno i pizdzilo-jak to w kieleckiem..

3 godziny temu, Migotka napisał:

Nawet nie był najgorszy tydzień , tylko teraz mnie wyłożyło i od rana w łóżku i leki ..

ja tez sie za chwile wyloze do lozka i bede stara grzal ostro bo jej zimno dzisiaj bylo

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

...jutro będzie lepiej...👍

a pojutrze to ho ho..

cos slaba impreze jesli dasz rade pisac ..🤣

Opublikowano (edytowane)

U Pafnucego jest wyższy poziom towarzyskości, nie uwala sie jak wieprz i mimo świętowania oraz  gości znajduje czas by z Nami choć trochę popisać 👍

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

a po co ??  jestem tu 17 lat gdybym klamal to niejeden raz ktos by mnie na tym zlapal - przyklad wieku tomusia pokazuje ze to nie jest trudne....

napisze ci jutro -jak nie zapomne.  nigdy nie widziales licznika przekreconego ??  

podpowiem ci ze czlowiek uczciwy nie musi nic nikomu odowadniac.. a nieuczciwy potrafi tak przerobic zdjecie zeby licznik pokazywal tyle ile trzeba.

k**wa nawet angielska ksiezna zdjecia przerabia...wiec to raczej slaby dowod w dzisiejszych latach chyba zaden...

ide spac.. moze rano cos przymrozi i uda sie nawoz posiac.. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

podpowiem ci ze czlowiek uczciwy nie musi nic nikomu odowadniac.. a nieuczciwy potrafi tak przerobic zdjecie zeby licznik pokazywal tyle ile trzeba.

Nie pytaj, nie kombinuj, tylko pokaż.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Jacus robił 1000 mtg rocznie.

Prosty rachunek, żeby zrobić 1000 mth, musiałby przez 180 dni dzień w dzień robić po 6 mth, gdzieś przy znamionowych obrotach, co jest w normalnej pracy nierealne, czyli zwykłych godzin zegarowych byłoby jeszcze więcej, to jest pół roku jazdy dzień w dzień. 700 mth to też jest około 120 dni dzień w dzień po te 6 mth, Także jak pokaże Ci licznik to tam powinny być grube tysiące mth i ze dwa, trzy remonty już silnika jak ma tylko tego Zetora.   xD

Opublikowano

Mógł tyle zrobić jak gonił kibiców Wisły z maczetami😂

13 minut temu, witejus napisał:

Od dawna mówię że to nieudolny bajkopisarz, kłamać trza umić.

Każdy kto przychodzi na to forum ma szczere chęci i serce na dłoni, po pewnym zaczyna się nudzić i wymyśla. Jedyne co go ogranicza to własna wyobraźnia. Dlatego, żeby dowiedzieć się prawdy o kimś trzeba czytać to co pisał na pierwszym koncie😪

Opublikowano

kolo babki mojej starej lezy taki 18-latek co go dogonili..tyle ze to kibic cracovii byl-ucieli mu reke maczeta...

jednak nie przymrozilo i sie wyspalem..na srodek cos zapowiadaja.

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Jacus robił 1000 mtg rocznie.

Teraz tylko 700....i to tylko od wiosny do jesieni.

Uważam że pierdzieli bzdury.

w zimie drzewo wozilem ... ile masz teraz miesiecy sezonu ??

tylko w tym zima zaskoczyla..

masz skleroze wiec ci wybaczam ze zapominasz co przez lata pisalem.. troje malych dzieci, zona w domu ,rodzice nie zyja, dom na utrzymaniu.. zgadnij skad mialem pieniadze ??

42 minuty temu, Desperado napisał:

Prosty rachunek, żeby zrobić 1000 mth, musiałby przez 180 dni dzień w dzień robić po 6 mth, gdzieś przy znamionowych obrotach, co jest w normalnej pracy nierealne, czyli zwykłych godzin zegarowych byłoby jeszcze więcej, to jest pół roku jazdy dzień w dzień. 700 mth to też jest około 120 dni dzień w dzień po te 6 mth, Także jak pokaże Ci licznik to tam powinny być grube tysiące mth i ze dwa, trzy remonty już silnika jak ma tylko tego Zetora.   xD

ja caly bozy rok jezdzilem ..

wyslac ci stare tuleje ?? za jakies przydasie robia 

jak malem 3p to remont co 2 lata..tez licznik przekrecilem.. handlarz myslal ze doktorem q go naprawi, a pozniej patrze a ma go na sprzedaz z innym silnikiem i tarpana bez silnika 🤣

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No i to wszystko z chorym kręgosłupem...przez to autokarem nie autem jeździ...to jego slowa

No kłamca zwykł z niego.

twoja opinia to mi jest potrzeba jak k**wie majtki 🤣

poczatek lipca-spotykamy sie ?? ustronie morskie, kolobrzeg,mielno,miedzyzdroje ?? gdzie chcesz ?? pogadamy , pokazemy sobie zony ,rodziny . narobie ci zdjec pola ,maszyn..

onuca wymiekl przy wenecji a ty ??

chyba ze zaszaleje i do  hiszpanii pojade -dam ci znac wczesniej..

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, jacus napisał:

ja caly bozy rok jezdzilem ..

wyslac ci stare tuleje ??

Ok. zaraz się wyłożysz dalej, powiedz w takim razie ile rocznie paliwa spaliłeś na te 1000 czy 700 mth? pamiętaj że u ciebie wychodzi że ciągnik rypie na pełnym gwizdku żeby to napukać.   :P Ciągnik twój ma pewnie ponad 30 lat, więc taki licznik powinieneś przekręcić co najmniej ze dwa razy.

Tuleje można zarżnąć w jeden dzień, wystarczy że w kurzu pęknie wąż gumowy do filtra.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, jacus napisał:

masz skleroze wiec ci wybaczam ze zapominasz co przez lata pisalem.. troje malych dzieci, zona w domu ,rodzice nie zyja, dom na utrzymaniu.. zgadnij skad mialem pieniadze ??

Z mopsu?

Weź pod uwagę że inni też mają podobne sytuacje.

Daj spis ze stacji diagnostycznej albo skończ kłamać.

Żebyś się zesrał to nie zrobisz 1000 rocznie zetorem 

Nawet tych 700 nie zrobisz.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
39 minut temu, Kowalsky30 napisał:

trzeba czytać to co pisał na pierwszym koncie😪

To miał wcześniej konto?

26 minut temu, jacus napisał:

twoja opinia to mi jest potrzeba jak k**wie majtki 🤣

Wg ciebie qrwy bez majtek chodzą, skąd to wiesz, zaglądałeś ,,tam"?

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Z mopsu?

Weź pod uwagę że inni też mają podobne sytuacje.

Daj spis ze stacji diagnostycznej albo skończ kłamać.

Żebyś się zesrał to nie zrobisz 1000 rocznie zetorem 

Nawet tych 700 nie zrobisz.

Zetor typu 77 to nie 52,  on spalanie ma jak cholera,  chyba nie zdaje sobie sprawy ile paliwa wjebaczy na 1000mth.