Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Dlatego nie miałeś, nie masz, i miał nie będziesz kolegów.  :P

Mnie koledzy nie są potrzebni do niczego. Bo niby gdzie z nimi teraz pójdę na dyskotekę?

Przed chwilą, Desperado napisał:

Zrozumiesz w końcu że nie wszyscy szukają uczuć, tylko piszą jak z koleżanką, czy to za trudne żebyś zrozumiał?

No ciebie to zawsze jakoś bardziej ciągło do koleżanek niż kolegów😋

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Niby w jakim celu bym miał Pafnucego podrabiać. Sam też byłem podrabiany i nie wiem przez kogo nawrt mnie to nie interesuje. Grunt żeby modek nie łyknął, że to moje bo różnie bywa. A komu tu najbardziej zależy aby mnie nie było? Więc może to ty

Jeśli jest prawdo że to nie on zakłada skoro tak się zaparł ..to ty to robisz ...bo ty jesteś gnida zdolna do tego i podszywales się pod wiele osób z forum i to nie raz ...

Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Mnie koledzy nie są potrzebni do niczego.

Ja pierdzielę, ale jazda    xD  to jest forum, ale i tak pewnych ludzi się poznaje, co są warci i do czego mogą być zdolni i zwykła przyzwoitość nakazuję jakiś szacunek, a ty jak nie masz interesu to masz wszystkich w d*pie.

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

To pisz gdzie trzeba niech sprawdzają, bo wiem, że pisać umiesz😪

Dnia 3.01.2024 o 18:19, Kowalsky30 napisał:

Obawiałem się, że za proxime wylecę, teraz już nie bo wiem, że Bartek się zna na robocie😗

O tu proszę wciskałes na forum że Proxima to ja jak byłem na moderowanym ...robiłeś to po to żeby modek mnie wywalił z forum a to było twoje multi 

No nie dał się nabrać na te plewy 

Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał:

No ciebie to zawsze jakoś bardziej ciągło do koleżanek niż kolegów😋

Przynajmniej wiem że ja nie z tych "nowoczesnych"   :P co to byle dziurka była, nie ważne że z tyłu.   xD

Opublikowano

No i co cytujesz to samo. Obawiałem się i sam go zgłosiłem. Nawet to zabawne było, gdybym miał pewność, że moderator nie łyknie w ciemno, tylko zbada sprawę jak należy

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Ja pierdzielę, ale jazda    xD  to jest forum, ale i tak pewnych ludzi się poznaje, co są warci i do czego mogą być zdolni i zwykła przyzwoitość nakazuję jakiś szacunek, a ty jak nie masz interesu to masz wszystkich w d*pie.

Ty już pokazałeś jako moderator ile te twoje kazania warte. Wywaliłeś człowieka z hydeparku bo nie zgadzałeś się z jego poglądem na jakieś nic nie warte sprawy

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

To tyz wciskałes że moje ...🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240204-113839~2.png

Człowieczku siedzisz na forum i kombinujesz pod kogo się podszywać 😲

A czyje jak nie twoje. Żeby wpisywać w awatar do nowego konta stare nicki musiałbym mieć nie po kolei. Widać, że to twoja dzieciniada. Musiałby modek na łeb upaść aby to łyknąć

6 minut temu, Desperado napisał:

Przynajmniej wiem że ja nie z tych "nowoczesnych"   :P co to byle dziurka była, nie ważne że z tyłu.   xD

Nie  musisz się  tłumaczyć- widać jak na dłoni😂

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Do nikogo nie pisałem. Do mnie pisali także żonaci, których bym nigdy  o to nie podejrzewał. Na publicznym także dużo można poczytać. Pigmei też bajerował ale na priw już nie napisał😬

Co ty chłpocze pitolisz,🙆‍♂️

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ty już pokazałeś jako moderator ile te twoje kazania warte. Wywaliłeś człowieka z hydeparku bo nie zgadzałeś się z jego poglądem na jakieś nic nie warte sprawy

Kogo wywaliłem za poglądy?

Opublikowano (edytowane)

Kura taki debil tyle multi a żaden moderator nie ma jaj żeby wywalić psychola ....

Ten psychol założył multi na pafnucego żeby do Meg wbijać i szukać afery seksualnej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Szuka wejścia do Meg temu zakłada konta ...widzi że Pafnucy ma dobre relacje i temu się podszywa ...no co za gnida 😲

Żadna z nim nie chce gadać to kombinuje na cudze konto włazić 

Nawet kobieto był ...🤣🤣🤣🤣🤣

Ja pier**le te forum to już wariatkowo 🤪

• Like 2
Opublikowano

Nawet logiczne to by było.

Zmylił mnie tym że taki sympatyczny ostatnio bywał dla mnie.

Lemik co ci to daje? Te konta, podchody, szykany?

W jakim celu to wszystko?

Bawisz się czyimś kosztem?

Sobą zacznij być 

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ten psychol założył multi na pafnucego żeby do Meg wbijać i szukać afery seksualnej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Szkoda jego zachodu, uczciwie trzeba powiedzieć że Meg się nigdy nie bawiła w żadne romanse, to jego chora wyobraźnia wyobraźnia.

Opublikowano

To jest wina moderatorów że on tu robi co chce 

Wiem że za cienki jest na Meg ..on myśli że jest chitry 

13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nawet logiczne to by było.

Zmylił mnie tym że taki sympatyczny ostatnio bywał dla mnie.

Lemik co ci to daje? Te konta, podchody, szykany?

W jakim celu to wszystko?

Bawisz się czyimś kosztem?

Sobą zacznij być 

To napisz do moda ...kura może ktoś ruszy deeee na tego gnoja w końcu ...

• Like 1
Opublikowano

Jego boli pewnie czemu zepsułem sobie relacje z Meg i że pewnie mu wyjawi jakąś aferę, xD co za pajac  xD

żadnej afery romansowej nie było, była czysto koleżeńska pisanina i tyle w temacie.