Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, Andpol napisał:

Jak każdy zainteresowany kupnem to jak ma tanieć?

Według Twojej teori będzie cały czas drożeć , bo im bliżej wiosny tym więcej chętnych na zakup bedzie , 

Opublikowano
3 minuty temu, miwigos napisał:

Według Twojej teori będzie cały czas drożeć , bo im bliżej wiosny tym więcej chętnych na zakup bedzie , 

Tego nie wiem i nie wiem co będzie ale od lipca gaz w gore to różnie może być a najgorsze to panika że nawozu braknie i drożeć będzie przerabiałem to już.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Andpol napisał:

Tego nie wiem i nie wiem co będzie ale od lipca gaz w gore to różnie może być a najgorsze to panika że nawozu braknie i drożeć będzie przerabiałem to już.

Gaz w górę dla zwykłych ludzi, firmy już dawno płacą ceny rynkowe za gaz i prąd ... Firmom nic się nie zmieni ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Gaz w górę dla zwykłych ludzi, firmy już dawno płacą ceny rynkowe za gaz i prąd ... Firmom nic się nie zmieni ...

Tomek przypomnij sobie co było rok dwa temu, jak to nagle wszystko było kupowane i sprzedawane po cenie dnia, gaz również 🙆‍♂️

O wpływie ceny gazu na produkcję nawozów już nie wspomnę  bo tu też  im kilka razy się zmieniały % 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Na dopłaty i rabaty bym nie liczył moim skromnym zdaniem najtaniej to było w maju jak gaz i prąd nie tanieje  a co dzień bliżej zimy i zaliczek  dopłat to jaki kretyn  opuści swoją marzę 

10 minut temu, Andpol napisał:

Litrę wodki stawiam jak tak będzie?

Interes życia , litra koszt niech 100 a na aucie saletry oszczędność co najmniej 10 tysia. Ja liczyłem na spadek 50 zł. Ale patrzę że tu są naprawdę mocni gracze ,do pokera z Marcinem bym nie siadal

Opublikowano
1 godzinę temu, Marcinrolnik2022 napisał:

Kiedy saletra po 940zł.? Myślę że początek października może być.

Serio , to pszenica po 600, a rzepaek 1300 będzie

Opublikowano
10 godzin temu, krilan06 napisał:

Saletra przy kilku tonach: agrolok - 1512 zł/t brutto, ampol merol 1542 zł/t brutto

A mi dzisiaj przed 15:00 powiedzieli w Ampolu saletre po 1500 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v