Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie w mieście powiatowym miały miejsce dwa zebrania nowej rady. Na pierwszym zebraniu głosowali nad podwyżką dla burmistrza, na drugim - nad podwyżką dla radnych 

Edytowane przez krilan06
Opublikowano
23 minuty temu, krilan06 napisał:

U mnie w mieście powiatowym miały miejsce dwa zebrania nowej rady. Na pierwszym zebraniu głosowali nad podwyżką dla burmistrza, na drugim - nad podwyżką dla radnych 

U mnie mi też podnieśli ale podatek 

Opublikowano

Pewnie że nie ma i nie będzie,praca przy maciorach nie jest taka prosta jakby się wydawało,ci analitycy bankowi gdyby popracowali przy nich to by zrozumieli wreszcie jaka cena powinna być godna zapłaty a nie prognozują tylko obniżki...

• Like 2
Opublikowano

Myślicie że duża też będzie na plus? Bo nie wiem czy sprzedać we wtorek czy jeszcze poczekać 

Myślicie że duża też będzie na plus? Bo nie wiem czy sprzedać we wtorek czy jeszcze poczekać 

Opublikowano
10 godzin temu, GABBER85 napisał:

ile u was za ubój i  rozkrój wieprzka  , ćwiartowanie [ dla prywatnego  1 szt] jaki rejon

150 zł  ubój i poćwiartowanie, jeśli dojdzie przerób to kolejna 100 , też kuj-pom

Opublikowano

dwa dni ? wujek 4 godziny i ma świniaka gotowego z wyrobami typu kaszanka itd, reszta do wędzenia np. i do kiełbasy jak ktoś chce. do wędzenia idą od 3-4 świń wyroby, kiełbasa to j at raptem dodatkowe dwie godziny roboty. na dzień bez problemu po dwie świnie ubije, zrobi wyroby, ma drugi dzień kiełbasa, za tydzień wędzi szynki z kilku świń, także spoko zarobi na tym 😉

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Grzesiu90209 napisał:

Że komuś się chce dwa dni paprac za takie pieniądze. Chyba, że lubi procenty w pracy, a ty mu je zapewniasz.

Jakim sprzętem u was tam pracują, u nas był zawodnik co dziennie zabijał 2 i kolejne 2 przerabiał, ubój i wyrobienie tylko polskiej zajmowało mu 3 godziny(  120 kg tucznik) łącznie z kawą , obecny  rano bije rozbiera , później przerabia  zabita z poprzedniego dnia

Edytowane przez ws71
Opublikowano
3 minuty temu, Ogrodnik3768 napisał:

Nie wiem czy poniżej 450zł znajdziesz chyba takiego co z 10 kg  wyrobu ci skubnie

W jaki sposób skoro robi u mnie???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v