Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
47 minut temu, ZetorMisio napisał:

Po to żeby jakiś cudak przyjechał do Ciebie raz w miesiącu,i przekazał wszystkie plotki z całego powiatu. Aaaa i za kilka dni przysyła Ci fakturę na kilka stowek za te swoje usługi czyli w największym stopniu za te informacje z powiatu. Tylko po to 🤦

Ja z tego 💩 zrezygnowałem.

O tu masz rację  do mnie  przyjeżdża  taki cudak  i wszystkie  ploty powie i jeszcze  dołoży  i nie można  go przegadać  jak wejdzie  na obroty to jak katarynka

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, arosaw100 napisał:

O tu masz rację  do mnie  przyjeżdża  taki cudak  i wszystkie  ploty powie i jeszcze  dołoży  i nie można  go przegadać  jak wejdzie  na obroty to jak katarynka

Może Tomek ma na imię?

Opublikowano
21 minut temu, ZetorMisio napisał:

Może Tomek ma na imię?

Nie ja jestem z centralnej a i on jest wielbiciele  PO i ryżego 

Ale jakje bajery wciskał żeby  rolnicy się zgodzili doić krowy pod ocenę jak ktoś nie odbierał telefony lu nie odpisywał na sms to podjeżdżał  i namawiał 

• Thanks 1
Opublikowano

Ale to polmlek tam jak nie poszedł i się nie wyklucił to go orzneli i tyle mu płacą. 

Widziałem fakturę gościa co oddaje do polmleku Raciąż i ma po 2,4 zl/ l ale facet co miesiąc w biurze walczy o cenę. 

Opublikowano
robert1226 napisał:

Ale to polmlek tam jak nie poszedł i się nie wyklucił to go orzneli i tyle mu płacą. 

Widziałem fakturę gościa co oddaje do polmleku Raciąż i ma po 2,4 zl/ l ale facet co miesiąc w biurze walczy o cenę. 

za pewne i ilość ,,słuszna,,

Opublikowano

Ilość niewielka. Ale według cennika zamieszczonego na forum z poprzedniego roku, różnica dopłaty do ilości wyniosła około 20 gr. Bo jeśli ktoś odstawia 100tys litrów dostaje 24 grosze dopłaty ilościowej a do 3000 5 groszy. Więc max 1,55 za litr. Ale skąd ponad 2 zł?

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Bercik92 napisał:

Leci z prezesami helikopterem do  Maroka na partyjkę golfa 🫣

A to Ci "prezesi" to nie polecieli do Maroka negocjować jak oddać "swoje" OSM dla Polmleku? Bo na ostatnich zdjeciach zaproszonych gości do Maroka to widać samych prezesów/emerytów.

Edytowane przez Dream1990
.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v