Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A nawet bardzo dobrze , z byłą nawiązałem kontakt,może jeszcze coś będzie 🙂

Oho...

23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Bo miałem nie wracać , ale między innymi@soltys48 @stempos1980 ładnie mnie przekonali 🙂

A cholera wie , ten gdzieś tam spod Łowicza co też motora miał 

Ło ty...

Foch 🥺😤

Opublikowano
25 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

z byłą nawiązałem kontakt,może jeszcze coś będzie 🙂

ja ze swoją też utrzymuję ale tylko wzrokowy , ja przychodzę do pracy , ona wychodzi i tyle się widzimy co się miniemy 

smsa posłałem żeby miss mazowsza została ale nie pykło 

Opublikowano
24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Wie wie ,sama zaproponowała rozmowę

Z kobietami tak już jest. Też może bym miał już jakąś tylko wszystkie mówią NIE,  a ja nie wiem, które NIE znaczy NIE, a które TAK

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Moim zdaniem nie warto

Nie ma komputera

Ty mając roślinną patrz na taki z komputerem

Pryskasz już sporo

A ten tyle że ma hydrauliczną belkę 

Siłownika od stabilizacji nie widać 

cały czas coś szukam wiem chce komputer i hydro lanca ale cos kupić ciężko a mi trzeba mały kompaktowy opryskiwacz jak ten  ja poluje na krukowaik apollo były fajny komp i hydro i szybko mi uciekł i tak coś patrzę zęby chociaż lance hydro miało kompa można zawsze dołożyć 

Opublikowano
32 minuty temu, Qwazi napisał:

Cześć Wściekły Aktywny Dziadu Bełchatowski🙋...jak znowu konto usuniesz, to masz u mnie kooooopa, tak samo jak Karol. Tyle, że do Cię mam bliżej, więc...strzeż się☝️

@Łolek gdzie Ty się poniewierasz dzisiaj🤔...nie zdążyłem zrobić fotki stadionu narodowu, bo letko ciasno było na drodze i żem musiał uwagę na czem inszem skupiać...ale już na powrocie teraz żem jest...

17094744206264215960303294858622.jpg

To się minelismy 

Opublikowano
1 minutę temu, kubamako66 napisał:

cały czas coś szukam wiem chce komputer i hydro lanca ale cos kupić ciężko a mi trzeba mały kompaktowy opryskiwacz jak ten  ja poluje na krukowaik apollo były fajny komp i hydro i szybko mi uciekł i tak coś patrzę zęby chociaż lance hydro miało kompa można zawsze dołożyć 

A na tą całą RMG nie załapiesz się? 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Kurpie się żalą że problem mają ze zbytem na ten swój "towar"

W nocy z pogranicza wróciłem i ciut dowiozłem niezłego towaru 

Z kurpsi nie chcę 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Nie warto

Za tyle kupisz fajny z kompem

wiem wszystko tylko mi trzeba mały kompaktowy typu krukowiak apollo do małego ciągnika i zaczep skrętny   dużych typu 3 tys jest dużo a takich jak chce jest mało 

A na tą całą RMG nie załapiesz się? 

mam na duża modernizacje i jestem 47xx i chyba nic z tego nie będzie a już mi się nie chce tym 400l ganiać na 27 ha i musze coś szybko kupić na kołach do t25 :P 

Opublikowano
17 minut temu, konteno napisał:

wiec to szambo do zgarniaczy ? ile teraz ma szamba pod rusztami ? jakim mieszadłem bełta i jakie tu będzie? 

Teraz ma ok 200m3 

Tutaj będzie coś jak wentylator a tam chyba ma jak śruba w motorowce 

Opublikowano
3 minuty temu, kubamako66 napisał:

wiem wszystko tylko mi trzeba mały kompaktowy typu krukowiak apollo do małego ciągnika i zaczep skrętny   dużych typu 3 tys jest dużo a takich jak chce jest mało 

mam na duża modernizacje i jestem 47xx i chyba nic z tego nie będzie a już mi się nie chce tym 400l ganiać na 27 ha i musze coś szybko kupić na kołach do t25 :P 

To sporo masz ziemi

Kuzyn 200 numerów przed tobą, liczy że weźmie 

Niebieski pociągnie jak Władkowi będzie ciężko 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

@kubamako66tras się nie boisz więc na miękko kupisz.

Odezwij się na priv

Dam Ci namiar na znajomego co remontuje od podstaw. Może się dogadasz 

wyremontować sam sobie mogę tylko szukam typ[owo na aragu krakowiak apollo, bury pelikan pilmet agrofart też nie głupie aby lance hyro było bravo 180 dołożę i będzie git 

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

W nocy z pogranicza wróciłem i ciut dowiozłem niezłego towaru 

Z kurpsi nie chcę 

Nie tylko Ty jeden. Przyłażą ostatnio to mówię że takie po 2 miesiące bardzo chętnie wezmę a te małe to może taniej im wyjdzie na gnój rzucić niż odpajac 

Opublikowano
1 minutę temu, kubamako66 napisał:

wyremontować sam sobie mogę tylko szukam typ[owo na aragu krakowiak apollo, bury pelikan pilmet agrofart też nie głupie aby lance hyro było bravo 180 dołożę i będzie git 

On ma wyremontowane na tip top 

Opublikowano

To sporo masz ziemi

Kuzyn 200 numerów przed tobą, liczy że weźmie 

Niebieski pociągnie jak Władkowi będzie ciężko 

ziemi nadal mało z modernizacji już kupiłem 3 sprzęty używane i jeszcze tylko opryskiwacz i uporawowo siewny kupić używane i spokój a opryskiwacz do t25 po to bo wąskie koła eskort np sieje fasole a t25 bez odczepiania pryska doglebowo  ;) 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v