Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Ja tak...we mniejszości znacznej żem w domu więc nie mogę...się narażać🤷😉...

Chcesz powiedzieć że z teściową pod jednym dachem mieszkasz 🙆

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Całą wiązankę

Wczoraj rocznicy chyba nikt nie świętował... 26 lat temu z taśm produkcyjnych zjechał ostatni Żuk 

Nigdy nie byłem jej ulubionym zięciem, a że ma tylko jednego to no cóż 🤷‍♂️

Ale za to teścia to mam w uj zaebistego człowieka 

Przed chwilą, radekz200 napisał:

lolek dobrze ci płaci ten polmlek?

To zależy co dla ciebie jest dobrze, gorzej napewno niż mlekpol 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Nigdy nie byłem jej ulubionym zięciem, a że ma tylko jednego to no cóż 🤷‍♂️

Ale za to teścia to mam w uj zaebistego człowieka 

To zależy co dla ciebie jest dobrze, gorzej napewno niż mlekpol 

a od piatnicy też słabiej?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Łolek napisał:

Też dostałem tylko nie można tego pokazać 😉😊

Czyli, jak bymy te machniom zrobili, co wczoraj gadalim, to który by lepiej na tym wyszedł🤔😉...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Czyli, jak bymy te machniom zrobili, co wczoraj gadalim, to który by lepiej na tym wyszedł🤔😉...

Żeby wyjść trzeba najpierw wejść 😉

8 minut temu, radekz200 napisał:

a od piatnicy też słabiej?

Pewnie tak 

Opublikowano

Szukam eksperta do spraw opryskiwaczy, kupiłbym sobie podwozie i beczkę z sadowniczego a ze swojego pompę i lance dokręcił żebym miał ciągany ,

da się to potem jakos zrobić atest na takiego składaka??

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Żeby wyjść trzeba najpierw wejść 😉

Do czego Ty mnie chcesz namawiać 🙆🤭...

33 minuty temu, marulekk napisał:

Chcesz powiedzieć że z teściową pod jednym dachem mieszkasz 🙆

Tak. Pisałem już ...

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

Szukam eksperta do spraw opryskiwaczy, kupiłbym sobie podwozie i beczkę z sadowniczego a ze swojego pompę i lance dokręcił żebym miał ciągany ,

da się to potem jakos zrobić atest na takiego składaka??

Ludzie sami budują opryskiwacze i robią atesty to z tym też nie powinno być problemu

• Like 1
Opublikowano

Jednak ja lekko dałem czterech liter...

IMG_20240214_092736.jpg

Przed chwilą, Baks00 napisał:

Może dla bezpieczeństwa czterech liter nie pytaj 🤔

Przemek to nie pytanie, to stwierdzenie...z lekkim przerażeniem 😉🤭

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Jednak ja lekko dałem czterech liter...

IMG_20240214_092736.jpg

Przemek to nie pytanie, to stwierdzenie...z lekkim przerażeniem 😉🤭

Ale fosfor trochę ruszył  

Opublikowano
55 minut temu, HF86 napisał:

Widzieli nową listę kupców upainskiego ziarka?

Paru tam wcześniej nie było, toto takie dumne byli i wszędzie pier....li że murem za polskim rolnikiem i że uni tylko polskie ziarko mielą chłopom, a tu takie kwiatki 🤭

Cichooooo nie dobra o tym pisać i wspominać bardzo nie dobra.

@slawek74 mam swoje powody żeby nie lubić tego kogoś jak Izdebski 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Ale fosfor trochę ruszył  

To jest wynik krowy zasuszonej. Pobrane były próbki od wszystkich zasuszonych, żebym wiedział, czy nie dałem ciała. Wszystkie mają fosfor na tym samym poziomie. Obniżony. Jak będzie duży cielak może być powtórka z rozrywki. Trzeba uzupełnić. Dlatego badałem krew

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

To jest wynik krowy zasuszonej. Pobrane były próbki od wszystkich zasuszonych, żebym wiedział, czy nie dałem ciała. Wszystkie mają fosfor na tym samym poziomie. Obniżony. Jak będzie duży cielak może być powtórka z rozrywki. Trzeba uzupełnić. Dlatego badałem krew

No to ja się popisałem, miałem pytać jak  tak szybko podgoniles fosfor- myślałem że to od taj od cielaka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v