Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pieknie dolalo..

znowu dalisice sie wyruchac pis-uarowi bez mydla....wies to nie miejsce zamieszkania a stan umyslu..

gdzie byla "solidarnosc" gdy zboze z ukrainy wjezdzalo ?? gdzie byla gdy 5 dla zwierzat chcieli uchwalic ?? gdy tfu..mini-ster kazal wam zboza nie sprzedawac ??? gdy ekoschematy wprowadzali ??

3 godziny temu, Bananek napisał:

kurna, dziś akurat mam wyjazd do stolicy województwa. normalnie pakować się trzeba jak na jakiś długi wyjazd. termos z herbatą, kanapki... a wiadomo czy te co się dziś chwalić traktorami będą pozwolą jechać bez zatrzymywania....

termos i kanapki 🤣 wez jeszcze banany-bez zartow-bardzo dobre sa na droge....

myslisz ze to tak jak z samochodami ??? im mniejszy penis tym wiekszy traktor ??🤣

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Teraz wszystkie firmy dołączają się do strajku rolników. Dostałem smsa od Agroloku jak to oni wspierają rolników, na FB podobnie wszystkie firmy związane z rolnictwem też są za. Rząd z Kołodziejczakiem jest za. To po co ten strajk? 

Wychodzi że rolnicy strajkują przeciwko zwykłym ludziom żeby im utrudnić życie, bo ja już nie wiem, jak nawet firmy sprowadzające miliony ton zboża z Ukrainy są za strajkiem🤦

Czekam na relacje jak minister rolnictwa i inni strajkują razem z rolnikami🤣🤣🤣.

no wlasnie po co ??  gdy zboze wjezdzalo to jakies rachityczne byly...

wybory samorzadowe sie zblizaja.. wielu lokalnych oszolomow chce sie wypromowac -a jak nasz byly kolega szczepanitoo za ciepla posadke wypna sie na was za chwile.

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a czytałeś program szkolenia? z panem z krakowa choćby kilka słów zamienić nawet w przerwie ...zawsze coś ciekawego powie... a % to ja na żadnym szkoleniu autem jadę ... z pijakami się nie zadaję🙋‍♂️

on z krakowa to cie oklamie jak z nut,nie wierz mu ani za grosz..

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

19mm za wieczór i noc - 66mm w lutym. 

ciekawe kiedy pora deszczowa sie skonczy ??

1 godzinę temu, Celownik07 napisał:

kolega mowi ze na instagramie pod nazwa 25moniq - Monika Zakrent

a kto to jest ???

zakrent to po wlosku czy niemiecku 🤣. ona sie tak naprawde nazywa ??

39 minut temu, slawek74 napisał:

nie jacuś o mocniku będzie wykładał 🤭😁

to nie masz żadnych problemów 🤔 coś mi się obiło....🙋‍♂️

to kolega grzebisza-tak samo zna sie na krowach jak on na moczniku..

dawales mocznik paszowy krowom ??

Opublikowano
Karol6130 napisał:

38 minut temu, slawek74 napisał:

nie jacuś o mocniku będzie wykładał 🤭😁

to nie masz żadnych problemów 🤔 coś mi się obiło....🙋‍♂️

No i obiad z nagrodami mi je rozwiążą?

Czy może posiadanie wozu paszowego

Moje problemy rozwiąże sam, ograniczę liczbę sztuk i wtedy one prawie same znikną 

Karolu z małych rzeczy powstają duże rzeczy...

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

To na kogo startujesz w wyborach aby to zażegnać? Przecież cytując Dyzmę "potrzeba takich ludzi, rozumiejących" itd...

Nie mondra mówić 

Ja nie startuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v