Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, malaczarna napisał:

nie drze się, nie śmiałby probować 

35 minut temu, malaczarna napisał:

znowu się wydrzeć musiałam, już mi się nawet nie chce

Takie małe chude sa najgorsze

3 godziny temu, HF86 napisał:

Gdzie ja mam ten płot postawić?

Do drogi gminnej 300 metrów, do najbliższego sąsiada pewnie i z 500 .

Nawet moje psy nie wybiegają do drogi, bo im się nie chce tyle biec 😁

Przyjedz do mnie...

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

0 wieje i narazie bez deszczu 

I tak minoł bezpowrotnie miesiąc Nowego roku

Sportowego auta nie mam, a tu okazuje się że życie szybciej za***rdala.

Ledwie człowiek w poniedziałek się budzi, chwila zadumy, a tu piątek nadchodzi.

A tak przed osiemnastką tydzień długi się wydawał

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Sportowego auta nie mam, a tu okazuje się że życie szybciej za***rdala.

Ledwie człowiek w poniedziałek się budzi, chwila zadumy, a tu piątek nadchodzi.

A tak przed osiemnastką tydzień długi się wydawał

Czas leci normalnie tylko my jesteśmy zabiegani😔

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....można motór...

Nie, bo będzie jeszcze szybsze, o takie do zakrętu🤭

Nie czuję się dobrze na motocyklu. Rekreacyjnie po polach tak, ale nie na drogi publiczne. Nie mam zaufania do siebie

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Oj zimą to ja bardziej zaryśkowany jak zabiegany. A nic nie zwalnia.

Przed chwilą, radekz200 napisał:

u was też dzisiaj jakie czerwone niebo? 

Nie.

A spójrz w lustro czy czerwonych oczu nie masz po opiciu ogodzeń😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

I pewnie cię zastał na dachu 😉

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam🤷🤭

Kliknąłem mu tylko bramę, żeby wjechał i z tymi fanfarami nie szalał🤦

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Nie czuję się dobrze na motocyklu. Rekreacyjnie po polach tak, ale nie na drogi publiczne. Nie mam zaufania do siebie

...ale jeździć nie musisz...wystarczy manie go...😆

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Mi najszybciej czas leci tak od połowy listopada ,do połowy stycznia ,nim się kapniesz ,a już luty ,i nawet przy maszynach palcem nie tknąłem ,zawsze coś pilniejszego ,albo deszcz ,albo mróz ,czy śnieg ,albo wena przepadła ,albo jakieś drzewo sprzątnąć ,czy wyciąc  ,to jakaś awaria wodna ,to coś ze stanowiskiem ,a to elektrykę poprawić . Dzień krótki ,nim narzędzia poznosisz to już musisz zbierać .   A ki uj z tymi narzędziami ,jak przyjdzie co remontować ,to naznosisz nie wiadomo kiedy ,a jak przyjdzie posprzątać  pozbierac i pozanosić to godzinami zajmuje . Niby robota zrobiona i już akcja moglaby być ,ale weż i te pobojowisko zostaw .  A jak zostawisz to ono się mści ,oj jak się mści ,. To się potykasz ,to paprochami pozawalasz ,echhhhhh . Szukasz w warsztacie i joby sadzisz ,a to tam leży . No nic .   Was tu gromada ,, speców '' i większośc co się znają i tak bym zapytał pokornie . Jak rozwiązać połączenia przewodów komunikacyjnych ,. Chodzi że może kiedyś młody zechce pomontować kamery ,monitory do kamer na parterze i piętrze coś tam z otwieraniem bramy by to widzieć na monitorach ,lub dodatkowo przez internet  ,czy jakaś zdalny wgląd do pompy ciepła . Czy to od każdego ,,odbiornika do centrali skrętkami, czy w jakiś sposób oddzielne centralki by to komunikowało się tylko z przypisanym towarzyszem. Jakieś ,, rozdzielnie w centrali'' to napewno nie ogarnę tylko mi chodzi by kable porozkładać. Jakie ,gdzie ,ile wiązek by na zaś ,między czym , Niema tynków to mogę buszować. Na okablowanie telewizyjno internetowe to mam jakiś plan i z tym poradzę a przy głębszej elektronice to znam się jak Piotr na babach ,albo i słabiej🤷‍♀️ ,a gdzie, On choć wie że to zło, a ja wiem ledwie że to.......🤷‍♀️

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Siemanko🙋... jak nie Rysiek się z rana awanturuje, to kierowca mleczarki...spać dzisiaj chyba nie mógł 🤦...

Temu co do nas przyjeżdża kierownik skupu wczoraj laborantke w bramie dokoptował do kabiny 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Siemanko🙋... jak nie Rysiek się z rana awanturuje, to kierowca mleczarki...spać dzisiaj chyba nie mógł 🤦...

O której kierowca Cię nawiedza?

Opublikowano
Agrest napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

....można motór...

do siebie i innych kierowcow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v