Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to tak kombinujesz...

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No do renty będzie jak znalazł

No to już możesz stawać na komisję 😆

1 minutę temu, radekz200 napisał:

ile dni teraz Radkowi zejdzie to zamontować?

IMG_5152.jpeg

Może Ci pomóc?

Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

to ,,M,, to jest plus a nie minus tylko trzeba to umieć wykorzystać...🙋‍♂️

To jest minus Sławek i to dyskwalifikujący. Nic tam nie wykorzystasz

a miałeś,,M,, pracowałeś obydwoma jednocześnie?

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No do renty będzie jak znalazł

Ciebie  faryzeuszu to trzeba  na nogi leczyć  bo na głowę  to już  za późno.  Ciekawe czy PO suszowe nie  będziesz leciał  jak Tusk da?.  

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

a miałeś,,M,, pracowałeś obydwoma jednocześnie?

Własnej nie, ale pracowałem obydwoma jednocześnie...emka to młodsza i gorsza siostra trzydziestki. I jedna i druga, na obecne czasy to przeżytek. Żeby c330 jakoś skutecznie użytkować w czymkolwiek poza wypychaniem gnoju, trzeba ją trochę zmodernizować i dostosować do obecnych realiów. W c330 da się to zrobić za rozsądne pieniądze i będzie pracować. Emka po takiej modernizacji nie nadaje się do roboty. Pomijam już tą rozkręcającą się skrzynię. Sąsiad ma emkę na standardowych oponach, moja trzydziestka chodzi na oponach 13,6. Prędkości się w ten sposób wyrównały, tyle, że moja ma lepszy uciąg i nie puchnie w porównaniu z emką. Broń boże do nikogo nie piję w tym momencie. Po prostu piszę, co myślę na ten temat...

13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

P0 wzywam was na świadków 

Na pierwszym miejscu wezwij mnie...reszty już nikt nie będzie chciał przesłuchiwać, a Ty pójdziesz do bambra...krowy doić🤷...

11 minut temu, radekz200 napisał:

10 tys 

A wymiary?

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna pompa wyjęta, a każe jutro, bo musiał wyjechać...

Ale przechlapane się dostać do nakrętki między pompą a korpusem...

Ciekawe jak ja to przykręce tera .. 

W siuntce odkręciłem grzechotka na przedłużce ale przykręcić już nie dało rady 😂

Opublikowano
Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

W siuntce odkręciłem grzechotka na przedłużce

Nie bardzo nałożyć wszystko w kupę idzie.

Muszę sobie dokupić łącznik elastyczny.

Ciekawe czy mają w sklepie.

No przechlapane podejście tam...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Własnej nie, ale pracowałem obydwoma jednocześnie...emka to młodsza i gorsza siostra trzydziestki. I jedna i druga, na obecne czasy to przeżytek. Żeby c330 jakoś skutecznie użytkować w czymkolwiek poza wypychaniem gnoju, trzeba ją trochę zmodernizować i dostosować do obecnych realiów. W c330 da się to zrobić za rozsądne pieniądze i będzie pracować. Emka po takiej modernizacji nie nadaje się do roboty. Pomijam już tą rozkręcającą się skrzynię. Sąsiad ma emkę na standardowych oponach, moja trzydziestka chodzi na oponach 13,6. Prędkości się w ten sposób wyrównały, tyle, że moja ma lepszy uciąg i nie puchnie w porównaniu z emką. Broń boże do nikogo nie piję w tym momencie. Po prostu piszę, co myślę na ten temat...

Na pierwszym miejscu wezwij mnie...reszty już nikt nie będzie chciał przesłuchiwać, a Ty pójdziesz do bambra...krowy doić🤷...

A wymiary?

ale tam są różne 😛 ogólnie 30 m wygrodzen 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

w Sławkowej dodatkowo jest jeszcze ta literka M...k

M-Power

1223483865_Beznazwy.jpg.854d4466ced9594362d6e366d0326d9d.jpg

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

W klinice każą być na 8 a jak się jest to jeszcze ze 20 pare osób przed tobą, a za tobą kolejne osoby

standard, wszystkich na jedną godzinę umawiają

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v