Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

Siemanko ludziowie 

Świętujeta dzisiaj 🤔 

ja wczoraj poryskowalem na kanapie wiesz jakie to męczące plecy aż bola od leżenia. zdrowiej chyba pokręcić się po garażu

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

ja wczoraj poryskowalem na kanapie wiesz jakie to męczące plecy aż bola od leżenia. zdrowiej chyba pokręcić się po garażu

Idzie przywyknąć, od 2 tygodni prawie tak moje popołudnia i wieczory wyglądają. 

Opublikowano

ł ktoś wiosną ,wczesną wiosną lucernę ,na wcześniejszą istniejącą lucernę ,bo przez suszę miała słabe wschody .  Chodzi o sposób  na wierzch siewnikiem ,włóka i wał .   Trza iść paszowóz udjablić ,puki bez strat można nasypać ,na razie przyzwoicie jeszcze wieje

1 minutę temu, kizak napisał(a):

ł ktoś wiosną ,wczesną wiosną lucernę ,na wcześniejszą istniejącą lucernę ,bo przez suszę miała słabe wschody .  Chodzi o sposób  na wierzch siewnikiem ,włóka i wał .   Trza iść paszowóz udjablić ,puki bez strat można nasypać ,na razie przyzwoicie jeszcze wieje

Kto mi zajumał początek ,chodzi o siew 

Opublikowano

w tamtym roku w temacie o pogodzie było coś ok 6300stron a poprzedni 2022 jeszcze więcej a teraz 4600 nie całe

Łolek napisał:

56 minut temu, soltys48 napisał(a):

Mielim jak co roku ale plany LETKO się pokrzyżowały 

Trzeba krowy doić 

Coooooo ?

W mleko idziesz 🤔

równowaga musi być w przyrodzie 😉😆😆😆 jedni kończą przygodę inni rozwijają

• Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Cały czas się tam kręcę 

Opublikowano
26 minut temu, wojtal24 napisał(a):

pobiegać albo jakikolwiek inny spory przez godzinę chociaż zdrowiej

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał(a):

w tamtym roku w temacie o pogodzie było coś ok 6300stron a poprzedni 2022 jeszcze więcej a teraz 4600 nie całe

równowaga musi być w przyrodzie 😉😆😆😆 jedni kończą przygodę inni rozwijają

Strony się same nie napiszą, towarzystwo się wykrusza to i stron mniej a ci co sami ze sobą piszą nie nadrobią 

Teraz, Mateusz1q napisał(a):

pobiegać albo jakikolwiek inny spory przez godzinę chociaż zdrowiej

Wczoraj zrobiłem 15600 kroków to chyba jestem zwolniony 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał(a):

Strony się same nie napiszą, towarzystwo się wykrusza to i stron mniej a ci co sami ze sobą piszą nie nadrobią 

Wczoraj zrobiłem 15600 kroków to chyba jestem zwolniony 

musi być wysiłek równomierny zeby 140 chociaż wskoczyło, serducho trzeba trenować chodzenie na wolnym biegu nic nie da 

Opublikowano
Teraz, Mateusz1q napisał(a):

musi być wysiłek równomierny zeby 140 chociaż wskoczyło, serducho trzeba trenować chodzenie na wolnym biegu nic nie da 

Gubisz się w tych swoich zeznaniach - raz piszesz, że jesteś starociem, który na początku lat 2000 miał dzieci, później, że niedawno brałeś te jakieś programy na młodego rolnika, twierdzisz, że masz krowy i masz czas na jakieś marnowanie cennego czasu przy hodowli czyli na bieganie i wczasy. Coś mi tu nie gra.

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie wiem co wam życzyć w tym nowym 2025 roku 🤔 pieniędzy tutaj już wszyscy tutaj już macie 😉

To chyba tylko najważniejszego zdrowia !!! 

Jak to czego

Upadku tuska

• Haha 1
Opublikowano

slonce wychodzi,wiatru brak, -2

11 godzin temu, radekz200 napisał(a):

mamy tu świeższych kubociarzy 😂

a pamietacie jeszcze ten konkurs z kubota jako nagroda glowna ?

ciekawe jak ona sie sprawuje ,wlasciciel chyba zniknal z forum po odebraniu ciagnika.

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów i tych innych co nie P0szli a mogli przeciw uśmiechniętym koalicjantom 

on przetrwa nowy rok bez hospitaizacji ??

chyba ze na wybory go zamkna ?? ktos musi robic te rekordy poparcia w obwodach specjalnych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v