Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, konteno napisał(a):

w takim zagłębiu byłyby odpady z NBP i Mennicy Polskiej czy PWPW😊

To mają właściciele firm i ci którzy z nimi współpracują..

4 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Każdy trzyma się swych firm,ja mleko,pierwsze musli,suchy tmr,witaminy wszystko z czego innego

U mnie siara 3 dni tydzień mleko matki plus stopniowo mieszane z sztucznym dalej sztuczne i dodawany makuch lniany w między czasie musli siano i stopniowo kiszonka z kukurydzy...

Opublikowano
1 minutę temu, Wiesio80 napisał(a):

To mają właściciele firm i ci którzy z nimi współpracują..

U mnie siara 3 dni tydzień mleko matki plus stopniowo mieszane z sztucznym dalej sztuczne i dodawany makuch lniany w między czasie musli siano i stopniowo kiszonka z kukurydzy...

Sztuczne skąd i musli?

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No cóż... żałuj...

Mam gdzieś jedną kopię, ale ...ja, koś tak... nie wypada chyba ...

Oj tam, Ty nie jedną kupę bogactwa wstawiałeś 

Nawet i dziś 

• Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Baks00 napisał(a):

Każdy trzyma się swych firm,ja mleko,pierwsze musli,suchy tmr,witaminy wszystko z czego innego

Dokładnie. I u każdego działa co innego. Moje takie 👇

IMG_20240619_151752_548.jpg

I nie pytaj, czemu worek szary

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

A ja zapytam 🙋‍♂️ czemu worek szary 🤭😁

Pewnie innych nie mieli 🤔😉

Edytowane przez slawek74
  • Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, konteno napisał(a):

rozbierz tak swoją na kilka lat to sie dowiesz 

Reanimowałem takiego rozebranego trupa po 23 latach postoju. Do dziś cieszę się z tego dnia jak opuścił podwórko 

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Sztuczne skąd i musli?

Sano początkowe musli biało jasno zielone worki firmy nie pamiętam zaopatruje się w Chrzanowie Agrovit wcześniej u Kowalika z Branwi (ma teraz sklep w lecznicy w Batorzu) 

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dla mnie to i luzem może być,ma przynosić oczekiwany efekt,i zero jakichkolwiek skutków ubocznych 

Co do cieląt,jak nie pobierają np jakiegoś tam musli to jestem to w stanie zrozumieć,ale jak laksują po nim, to mnie odrazu krew zalewa.....

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Wiesio80 napisał(a):

Sano początkowe musli biało jasno zielone worki firmy nie pamiętam zaopatruje się w Chrzanowie Agrovit wcześniej u Kowalika z Branwi (ma teraz sklep w lecznicy w Batorzu) 

Białe worki,to pewno milk od milk 

Spora dawka prażonej kukurydzy rzuca się w oczy?

Opublikowano
malaczarna napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

już octavia jest fajna i tańsza trochę bo ta super b za 150tys to jakaś biedaedyszyn

Mnie tylko kolor interesuje 3/4 dodatkowych funkcji nie uzywam

jakibjak można wiedzieć?

12Pafnucy napisał:

Teraz, malaczarna napisał(a):

Ciekawe kto

...ryzykownie....😆

pewnie majaczy już przez gorączkę 😆😆😆😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v