Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie mam pojęcia. Są dwa w okolicy, oba jeżdżą, jeden u takiego bambra-kata, drugi w PGRze. Serwisuje je mechanik- były pracownik crystala. 

Pierwsze egzemplarze to było to samo co ZTS później silnik deutz, d*pa Zetor a ostatnie to była pełna rzeźba- silnik sisu, most, skrzynia ZF, Carraro itp.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dalej to samo.

Co możesz pokazać co ty masz, a ja nie?

Czym się chwalisz właściwie?

Wybór był.

Ludzie nie potrzebują publicznej komunikacji, to jej nie ma..

Nie znam nikogo kto by wyjechał za chlebem z moich stron w twoje.

Pracy nie brakuje jak ktoś chce pracować.

Mogę nawet jutro fotki zrobić z ogłoszeniami przyjmę pracownika...

Czy nie jest tak że niestety co niektórzy ludzie po prostu szukają afery aby co poniektórych ruszyć i pokazać jednocześnie że są lepsi od drugich 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy nie jest tak że niestety co niektórzy ludzie po prostu szukają afery aby co poniektórych ruszyć i pokazać jednocześnie że są lepsi od drugich 

No jest.

Ty Partycja to nawet mądrze gadasz....czasami...

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Chyba ktoś kupuje 

Czyli można, ale kupiec jest potrzebny.

No i musi być coś zachęcającego by to kupić..

Pisanie że u nas być nie może, to tak nie całkiem ...

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Może trzeźwy?

Może tak być....

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, wojtal24 napisał(a):

doczytałem co napisałeś wyżej 

a to było na bazie zetora ciężkiego robione?

Różne były, pierwsze to były to samo co ciężki Ursus (1634 itp ) np Crystal 160 ,bo produkowali dla Ursusa części, później różne . I nie ma czegoś takiego jak produkcja na bazie Zetora 😉 bo to nie jest projekt Zetora 

31 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie mam pojęcia. Są dwa w okolicy, oba jeżdżą, jeden u takiego bambra-kata, drugi w PGRze. Serwisuje je mechanik- były pracownik crystala. 

Ohz Dębołeka miał kilka , u nas w zarządzie dróg wojewódzkich jest jeden 

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Różne były, pierwsze to były to samo co ciężki Ursus (1634 itp ) np Crystal 160 ,bo produkowali dla Ursusa części, później różne . I nie ma czegoś takiego jak produkcja na bazie Zetora 😉 bo to nie jest projekt Zetora 

Jeden ch*j.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No jest.

Ty Partycja to nawet mądrze gadasz....czasami...

Zasada jest prosta mówię co myślę i tego nie zmienię. 

Język mam ostry ale też potrafię mówić normalnie. 

11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może trzeźwy?

Zasada jest taka że ja zawsze jestem trzeźwa przeciwieństwem co do niektórych tu na grupie. 

• Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ohz Dębołeka miał kilka , u nas w zarządzie dróg wojewódzkich jest jeden 

W Dębołęce nie wiem czy jeszcze mają. PGR Dąbrowa Wielka nadal ma. Widzisz zapomniałem, w rejonie drogowym też jeden jest

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli można, ale kupiec jest potrzebny.

No i musi być coś zachęcającego by to kupić..

Pisanie że u nas być nie może, to tak nie całkiem ....

Rynek zawsze polega na tych co kupują. Niestety nasz rynek jest nasycony różnymi markami. To konsument na ogół wybiera co kupi. A marki tylko się przysługują aby człowiekowi dogodzić. 

Na ogól klient patrzy na różne produkty a podjęcie decyzji na ogół jest podejmowana na podstawie różnego rodzaju czynników np. cena, opinia innych użytkowników , dostępność zamienników czy nawet serwisu. 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Rynek zawsze polega na tych co kupują. Niestety nasz rynek jest nasycony różnymi markami. To konsument na ogół wybiera co kupi. A marki tylko się przysługują aby człowiekowi dogodzić. 

Na ogól klient patrzy na różne produkty a podjęcie decyzji na ogół jest podejmowana na podstawie różnego rodzaju czynników np. cena, opinia innych użytkowników , dostępność zamienników czy nawet serwisu. 

Normalnie jak bym..... Wikipedię czytał ..🙆

10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

ale też potrafię mówić normalnie

Znaczy jak?

Czyli jak mówisz co myślisz, to jest nie normalnie?🤔

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Nie obrażaj psów 🙋‍♂️ to porządne zwierzęta...

To jak ma wyglądać ten spacer 🤔

Twój spacer podejrzewam że wyglądał by tak jak na filmie 

https://www.facebook.com/share/r/1EjNn9TYuX/

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Normalnie jak bym..... Wikipedię czytał ..🙆

Znaczy jak?

Czyli jak mówisz co myślisz, to jest nie normalnie?🤔

Nie jestem Wikipedia jak ci o to chodzi. Nie muszę do niej zaglądać aby co nie co wiedzieć. 

Dla niektórych to nie jest normalne. 

Opublikowano (edytowane)

Nieraz lepiej nie mówić zbyt wiele na dany temat. A nieraz lepiej się po wygłupiać i ciętym językiem zripostować.  Niestety zawsze i tak wyjdzie szydło z worka 🫢

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

A czy ludzkość już nie zeszła na psy. Wystarczy popatrzeć jak w tej chwili ludzie się zachowują w stosunku do siebie nawzajem. 

O w punkt powiedziane. Dużą rolę w tym odgrywają urządzenia które każdy używa. Telefony, rozmowy jeden z drugim żadnej ale za to wklejony w ekran na cały dzień. Wszędzie idzie ulicą w telefonie, w kolejce 5 minut nie wystoii musi grzebać. Nawet na cmentarzu idzie głowa spuszczoną w telefonie. Ok telefon ułatwia życie ale robi się co się robi.

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v