Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Rozmawiam często z moim to nie narzeka 🤷‍♂️😁 mięsko je ale tylko świerze i nie z promocji ...

Pamiętajmy że jedzenie to nie wszystko. Każdy jednak bierze odpowiedzialność czy za wychowanie dziecka czy za traktowanie psa. 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

😂

z najlepszych kolezanek zony kazda juz po rozwodzie i nawet nie drugiego, a kolejnego faceta przerabia a nawet 50 lat nie maja .

To ty swojej do nich nie puszczaj bo kto z kim przystaje takim dam się staje.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

autobusy w kazdej wsi ..

No ale po co nam jak nikt tego nie potrzebuje?

A nie szkolne jeżdżą ..busy,autobusy..

Po taxi można jak potrzeba.

Do przystanku rejsowych mam ze dwa kilometry.

Do większego ze 4.

Autobusem nie jechałem ze 20 lat.

Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Pamiętajmy że jedzenie to nie wszystko. Każdy jednak bierze odpowiedzialność czy za wychowanie dziecka czy za traktowanie psa. 

Codziennie przebywa z nami minimum 5 godzin...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale po co nam jak nikt tego nie potrzebuje?

A nie szkolne jeżdżą ..busy,autobusy..

Po taxi można jak potrzeba.

Do przystanku rejsowych mam ze dwa kilometry.

Do większego ze 4.

Autobusem nie jechałem ze 20 lat.

A ja nie pamiętam kiedy może i 25 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Gdzieś mam s starym tel. Fotkę jak babka w Warszawie psa w wózku spacerowym na spacer wyprowadzała. Zawsze ja widywałem na rogu Sobieskiego - aleja Wilanowska.

• Haha 2
Opublikowano

Co mi z autobusu jak gdzieś jadę to czesto by załatwić sprawy i nie jest to jedno miejsce a czasem i z 5 i trzeba coś albo zawieźć albo przywieźć a ssmochodem nie patrzę czy się do którejś godziny wyrobię i nie dżwigam tych rzeczy co mam ze sobą dla przykładu ostatnio miałem między innymi 10kg karmy dla zwierząt i jeszcze kilka innych rzeczy...

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

z najlepszych kolezanek zony kazda juz po rozwodzie i nawet nie drugiego, a kolejnego faceta przerabia a nawet 50 lat nie maja .

ty się już niczego nie bój, tobie rozwód nie grozi, jak ciebie wybrała, to większych aspiracji widać kobita nie ma.   😜

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Gdzieś mam s starym tel. Fotkę jak babka w Warszawie psa w wózku spacerowym na spacer wyprowadzała. Zawsze ja widywałem na rogu Sobieskiego - aleja Wilanowska.

To się robi coraz to modniejsze  nie tylko w Warszawie. 

• Confused 1
Opublikowano

To się robi coraz to modniejsze  nie tylko w Warszawie. 

Jak się jest chorym umysłowo to się wozi pieska w wózku jak dziecko ... Pies musi szarpać mięso a nie w wózeczku jeździć 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak się jest chorym umysłowo to się wozi pieska w wózku jak dziecko ... Pies musi szarpać mięso a nie w wózeczku jeździć 

Niestety ludzi chorych nie brakuję. Tym bardziej coraz to nowsze nowinki wymyślają dla psów więc ludzie próbują iść za modą.

Moda niestety w tym przypadku trochę  się chora robi . Niestety trzeba się jednak do tego przyzwyczaić. 

7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Coś źle robię 🤔

Pamiętajmy że każdy wychowuje swoje zwierzę jak uważa. Nie mnie oceniać jak kto wychowuje. 

5 minut temu, Desperado napisał(a):

Ale sama powiedz czy to jest normalne?

Nie. Ale to nie nam jest oceniać ludzi którzy tak robią. Każdy z nas jest inny i inaczej patrzy na świat. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Nie. Ale to nie nam jest oceniać ludzi którzy tak robią. Każdy z nas jest inny i inaczej patrzy na świat. 

Hmmm, tylko co będzie jak zaczniemy tolerować zachowania odbiegające od przyjętej normy? nie wszystko można zwalać na wolność czy tolerancję, bo ludzkość bardzo szybko zejdzie na psy.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Chcesz usłyszeć prawdę. Proszę bardzo nie lubię ludzi którzy uważają że jeśli poświęca godzinę dwie i dadzą mu posiłek i wodę czysto. Uważają że jest to ok. Ja uważam że psy każdemu czy mieszkającemu na wsi czy w mieście z dużym ogrodem należy się spacer, 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Hmmm, tylko co będzie jak zaczniemy tolerować zachowania odbiegające od przyjętej normy? nie wszystko można zwalać na wolność czy tolerancję, bo ludzkość bardzo szybko zejdzie na psy.

Nie obrażaj psów 🙋‍♂️ to porządne zwierzęta...

Chcesz usłyszeć prawdę. Proszę bardzo nie lubię ludzi którzy uważają że jeśli poświęca godzinę dwie i dadzą mu posiłek i wodę czysto. Uważają że jest to ok. Ja uważam że psy każdemu czy mieszkającemu na wsi czy w mieście z dużym ogrodem należy się spacer, 

To jak ma wyglądać ten spacer 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

A czy ludzkość już nie zeszła na psy. Wystarczy popatrzeć jak w tej chwili ludzie się zachowują w stosunku do siebie nawzajem. 

• Like 1
Opublikowano

Ok, tylko pewne sytuacje prowadzą do równania zwierząt z ludźmi, a tak być nie może.

Teraz, Patrycja2 napisał(a):

A czy ludzkość już nie zeszła na psy. Wystarczy popatrzeć jak w tej chwili ludzie się zachowują w stosunku do siebie nawzajem. 

Dlatego uważam że ludzkość sama się wykończy i doprowadzi do zagłady i to właśnie będzie koniec świata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v