Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

A zwierzęta dlaczego cierpią?

A dlaczego mają mieć lepiej od ludzi? to może jeszcze zapytaj dlaczego Pan Bóg pozwala zjadać zwierzęta ludziom, albo zwierzęta są pokarmem dla innych zwierząt.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, radekz200 napisał(a):

i pyk parksajdzikj sobie ładnie wiszą 

IMG_6115.jpeg

myślę pomału o betonie jak coś 😛

Radziu de walty a nie perchsajdy powinny być 

7 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Dlaczego tak ostentacyjnie manifestujesz swoją nieobecnośc tu mimo ciągłej obecności?😂 Nie podoba się  towarzystwo niektórych... mi też nie wszyscy pasują😂

Ciągłej 🤔 raz, dwa razy w tygodniu to często?

A ja w remontowke poszedłem i se maluje 

IMG_20241221_133228.jpg

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

A dlaczego mają mieć lepiej od ludzi? to może jeszcze zapytaj dlaczego Pan Bóg pozwala zjadać zwierzęta ludziom, albo zwierzęta są pokarmem dla innych zwierząt.

Nie zapytam, bo nic nie klei się w tej układance. Zwierzęta i tak mają gorzej od ludzi mimo, że w niczym świadomie nie zawiniły. A ludzie?.. Ich cierpienie nie ma związku z niczym. Są to indywidualne przypadki, tylko śmierć jednakowa

Ja tam bardziej skłaniam się ku temu, że człowiek pochodzi od małpy:ph34r:

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

A zwierzęta dlaczego cierpią?

Ludzie są zwierzętami. Logicznie rozumując jeśli ludzie cierpią to zwierzęta też powinni cierpieć. 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał(a):

A ja w remontowke poszedłem

Dlaczego zrezygnowałeś z krów mając już wszystko gotowe, tylko doić i zarabiać? Ja bym nie rezygnował, bo co tam na tej ziemi można robić fajniejszego

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie zapytam, bo nic nie klei się w tej układance. Zwierzęta i tak mają gorzej od ludzi mimo, że w niczym świadomie nie zawiniły. A ludzie?.. Ich cierpienie nie ma związku z niczym. Są to indywidualne przypadki, tylko śmierć jednakowa

A 🐒 to nie zwierzę ? 

Opublikowano
W dniu 18.12.2024 o 18:00, Chłoporobotnik napisał(a):

Dźwięk, waga i giętkość.

Próbowałeś na zapałki ? Ta metoda lepiej się sprawdza od dźwięku. A jak się wybiera na wagę bo tej nie znam ?

27 minut temu, radekz200 napisał(a):

IMG_6115.jpeg

Zadowolony jesteś z tej firmy, kupiłbyś drugi raz ?

Opublikowano
29 minut temu, radekz200 napisał(a):

IMG_6115.jpeg

Do dizajnu Ci ten tani sprzęt nie pasuje 🤣

Mliko drogie a takim dziadostwem się chwalić 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

To jeżeli tak stawiasz sprawę to nie zadawaj pytań o istnienie Boga, a zadzwoń do ZOO i zapytaj jak się czuje wujek z ciocią w dziale małp.

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Dlaczego zrezygnowałeś z krów mając już wszystko gotowe, tylko doić i zarabiać? Ja bym nie rezygnował, bo co tam na tej ziemi można robić fajniejszego

W życiu trzeba stawiać sobie nowe wyzwania to nas rozwija, ja nie lubię stagnacji 

11 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

W życiu trzeba stawiać sobie nowe wyzwania to nas rozwija, ja nie lubię stagnacji 

• Like 4
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

To jeżeli tak stawiasz sprawę to nie zadawaj pytań o istnienie Boga, a zadzwoń do ZOO i zapytaj jak się czuje wujek z ciocią w dziale małp.

Ja też pewnie przez grzech pierworodny nie mam szczęścia w miłości. Ale co tam- przeżyję. Żeby tylko gorszych  konsekwencji nie było

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja też pewnie przez grzech pierworodny nie mam szczęścia w miłości. Ale co tam- przeżyję. Żeby tylko gorszych  konsekwencji nie było

A próbowałeś wysłać anons ze zdjęciem do jakiejś małpy w ZOO albo w Afryce? najlepiej szukać w śród swoich, skoro uważasz że pochodzisz od małpy.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał(a):

A krowy potrafią tą stagnację przeobrazić w uzależnienie...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

nie mam szczęścia w miłości. .

Szczęście w miłości mają tylko ludzie wysoko inteligentni. A ty do nich nie należysz.

Bo z plebsem nikt nie chce się zadawać a tym bardziej kobieta. 

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O widzisz...a mogłeś się wypocić przy gnoju u mnie.

poce sie, nawet  z lozka nie wychodzac 🤣

kurna trzeba sie do skepu wybrac..

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał(a):

to chyba bardziej powrót do przeszłości 😂

Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Szczęście w miłości mają tylko ludzie wysoko inteligentni. A ty do nich nie należysz.

Bo z plebsem nikt nie chce się zadawać a tym bardziej kobieta. 

Nie do końca, gro kobiet nie patrzy na inteligencję, a skutki za trochę są opłakane.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, dsbh napisał(a):

Próbowałeś na zapałki ? Ta metoda lepiej się sprawdza od dźwięku. A jak się wybiera na wagę bo tej nie znam ?

Zadowolony jesteś z tej firmy, kupiłbyś drugi raz ?

chyba tak ale teraz to tylko ta czarna serie 😛 ale ja ich mało używam 

19 minut temu, PAN88 napisał(a):

Do dizajnu Ci ten tani sprzęt nie pasuje 🤣

Mliko drogie a takim dziadostwem się chwalić 

lepiej w inne rzeczy inwestować 😂

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

A próbowałeś wysłać anons ze zdjęciem do jakiejś małpy w ZOO albo w Afryce? najlepiej szukać w śród swoich, skoro uważasz że pochodzisz od małpy.

Jak to nie czyta te nie pisate wywodzące się od małpy. 

To ty proponujesz aby anonse z zdjęciem wysyłał. 

Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał(a):

Radziu de walty a nie perchsajdy powinny być 

Ciągłej 🤔 raz, dwa razy w tygodniu to często?

A ja w remontowke poszedłem i se maluje 

IMG_20241221_133228.jpg

to bierz takiej na warsztat 😛

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie do końca, gro kobiet nie patrzy na inteligencję, a skutki za trochę są opłakane.

Zapomniałam że kobiety patrzą to co mężczyzna ma w spodniach. 

Niestety inteligencja mężczyzn pochodzących od małpy jest mała. Więc nie dziwię się że nikt takich osobników nie chce. 

Widocznie jednak są kobiety które jeszcze patrzą na inteligencję bo o czym rozmawiać z mężczyzną poza łóżkiem.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Jeśli chodzi o psy to wolę mniejsze kundle. Większym to tylko żercia nie  nastarczy  a mniejszy tak samo zaszczeka. Po co też te rasowe jeszcze może płacić za niego 😦

duży czy rasowy jest na pokaz by było gdzie zyski z rentownego gospodarstwa pchać w jego wizytówki 

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v