Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Rysiu ja raz napisałem, że w moich oczach człowiek, któremu wykazano, że brał łapówki nie powinien nawet pomyśleć o jakichkolwiek stanowiskach, a jeszcze używając do tego własnego dziecka🙆...no ale młotków codziennie na ten temat nie wstawiam...sam się na to stanowisko nie wsadził niestety...

Przede wszystkim ludzie którzy byli premierami, ministrami i się kiedyś nie sprawdzili, nigdy nie powinni już nimi być, a to za trochę znowu siedzi na stanowisku, ewentualnie w innym ministerstwie, pasożyty społeczne zawód sobie z tego zrobili.

• Like 6
Opublikowano
24 minuty temu, 6465 napisał(a):

Miotłę masz? To wpadnę z pomocą i łopatą ten piach fynda wyrzucę.

A tu gadali że pioter swoim gównem ogródek nawozi. A ty gówna zawiózł od mieszkańców całego Lublina. 

nimom fynda ...coś masz z głową po tym srajcowidzie 🤣🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał(a):

Rysiu ja raz napisałem, że w moich oczach człowiek, któremu wykazano, że brał łapówki nie powinien nawet pomyśleć o jakichkolwiek stanowiskach, a jeszcze używając do tego własnego dziecka🙆...no ale młotków codziennie na ten temat nie wstawiam...sam się na to stanowisko nie wsadził niestety...

I zobacz do czego ta tolerancja doprowadziła, mamy wszystko 👯‍♂️👨‍❤️‍💋‍👨👩‍❤️‍💋‍👩🌈...🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)

pewnie ochrania plac 🤣

mój boże jak tam pięknie ...chyba i ja tam ucieknę ..obok pustostan drewniany stoi to się osiedle 🤣 rama od zgrabiarki już jest w gratisie na początek 🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-153854 (2).png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
18 minut temu, Desperado napisał(a):

Przede wszystkim ludzie którzy byli premierami, ministrami i się kiedyś nie sprawdzili, nigdy nie powinni już nimi być, a to za trochę znowu siedzi na stanowisku, ewentualnie w innym ministerstwie, pasożyty społeczne zawód sobie z tego zrobili.

A kto by to oceniał czy się sprawdził czy nie ? Zawsze by było jakieś ale... 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

A kto by to oceniał czy się sprawdził czy nie ? Zawsze by było jakieś ale... 

Ilu ministrów zostało zdymisjonowanych, odwołanych, a później dalej jest ministrem jak ludzie zapomną, od lat ci sami ludzie przewalają się ze stołka na stołek, co jak co, ale za komuny jak się kto skompromitował to znikał, zjedli go sami towarzysze, a teraz rączka rączkę myje, obojętnie z jakiej opcji.

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, 6465 napisał(a):

Miotłę masz? To wpadnę z pomocą i łopatą ten piach fynda wyrzucę.

A tu gadali że pioter swoim gównem ogródek nawozi. A ty gówna zawiózł od mieszkańców całego Lublina. 

Czy odpad z biogazowni to to samo co z oczyszczalni?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Po co się przejmujesz wielkimi sprawami. Ciesz się małymi.. jak ogarek😂

co myślisz jak by w te chałupke zainwestować melona to eligancko tam nie 🤔...kura tylko ten wał wiślany równy z dachem prawie trochu przeraża 😗😲

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał(a):

To jakie to okolice?   😜 może by pojechał  zobaczyć jak ludzie żyją.   :P

do Skawiny zajedziemy po drodze do naszego zaginionego bracha z af  Bruce Willis 🤣..kura trza napisać do niego on ma blisko może uratuje Polskę A 🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

do Skawiny zajedziemy po drodze do naszego zaginionego bracha z af  Bruce Willis 🤣..kura trza napisać do niego on ma blisko może uratuje Polskę A 🤔

Żarty żartami, ale gdzie on trzyma to zboże z tych 40 ha, nawet niechby z 30ha, jak tak dobrze gospodarzy, to już wąsko liczę 150-180 ton.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A dobrze upieczone?

Chyba tak tylko ktoś mi lody zjadł z zamrazarki

1 godzinę temu, konteno napisał(a):

ja fure wywiózł i POpalił , jednak Pjotery to mają w genach 

IMG_20241108_145003.jpg

Co to jest ja już z 70 taczek 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

na czworaki sypie 🤣

Screenshot_20240826-131344 (1).png

Tam to faktycznie jak nie raz pisałem, dla kur i gołąbków. A o odbiorze od kombajnu nawet nie wspomnę, bujał i tyle.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

tam z jednej strony chałupa a z drugiej pewnie chlew i kurnik ...tak biedota kiedyś budowała w Małopolsce 🤣

mieli blisko obrządki robić 🤣🤣 toć to pański dwór w Polsce A ...a nie jakie  wschodnie zadupie 😲

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to pański dwór w Polsce A ...a nie jakie  wschodnie zadupie 😲

A to największy bamber miał być niby we wsi czy w gminie nawet, a gdzie biedota wtedy?   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v