Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

tyś nie lepszy, kto go prowokuje? sam się przypier*ala dzień w dzień, chyba przesadza chłopczyk z tymi wyzwiskami co?

Blać zakrijebało kablu osrany

Opublikowano

Większych prowokatorów jak ty i ogar to tu nie ma. I pewnie nie tylko ja tu tak myślę. 

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

tyś nie lepszy, chcesz zaraz dostać ormowca też? tylko się uspokój, bo już przestaje mnie to bawić!!! kto go prowokuje? sam się przypier*ala dzień w dzień, chyba przesadza chłopczyk z tymi wyzwiskami co?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

co tam barani bobek używa następnego multi konta 🤣🤣🤣

on fioła miał zawsze na punkcie jakiegoś Bukata.   xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
24 minuty temu, Desperado napisał(a):

No i się doigrasz w końcu z tymi wyzwiskami jak jacus . Wyzywać to ty se możesz wiesz co .

@Bartek933 uspokoisz tego jegomościa żeby się ode mnie odczepił.

Oho komuś się znowu na wspomnienia wzięlo jak jeszcze dużo mógł. 

Fajnie że będzie nas więcej nie będę się z tym banem sam męczył 🤣🤣

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

on fioła miał zawsze na punkcie jakiegoś Bukata.

jemu o to pomylona chodzi teske czy jak ona ...co konta zakłada i usuwa ...ona ponoć zakochana była w Bukacie ....temu podszywa sie pod niego ale nie dała się nabrać 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jemu o to pomylona chodzi teske czy jak ona ...co konta zakłada i usuwa ...ona ponoć zakochana była w Bukacie ....temu podszywa sie pod niego ale nie dała się nabrać 

Ciągle ją przywołuje jak kocur kotkę, on ma jakiegoś hopla na jej punkcie czy co?  xD

Opublikowano

Tak odbiegając od żałosnego życia ZOMO ..

Panowie, w innych stronach też tak się kontrole agencyjne i nie tylko kumulują?

Znajomy ma już 3 w ciągu tak ok 2 m-cy.

Mi się jedną opóźnia, jedna zdalnie, no w polach u nas kupa czasu się kręcili...

Jakiś teraz okres rozliczeniowy mają że tak latają?

W innych rejonach kraju też tak macie?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi się jedną opóźnia, jedna zdalnie, no w polach u nas kupa czasu się kręcili...

Pusto, nie widać ich, przed 15 października aby raz dronami latali ale nawet żadnego pisma/wezwania w tej sprawie nie dostałem.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie ma czym się przejmować 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v