Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał(a):

Kiedyś wracałem z roboty i o tym w radiu trąbili 

Nikt zdrowy tego nie wymyślił 

Oczywiście, że nie, ale forumowe lewactwo od razu stwierdziło, że to katolicy z pierwszych ławek kościelnych🤷‍♂️.

Opublikowano
20 minut temu, radekz200 napisał(a):

taa a co powiesz na to? mój zorany a somsiada nie 😛😛

To jest torf🤔...

Torfu się nie orze i nie włukuje. Można go zrobić na płytko agregatem aktywnym lub glebogryzarką i należy wałować. To jest luźne i trzeba zagęszczać. Orka wszystko psuje. Na prawdziwym torfie się jeździ jak na materacu pływającym na wodzie

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Oczywiście, że nie, ale forumowe lewactwo od razu stwierdziło, że to katolicy z pierwszych ławek kościelnych🤷‍♂️.

A prawacy na początku mówili że to fejk i że w żadnych mediach o tym nie mówią xD 

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

To jest torf🤔...

Torfu się nie orze i nie włukuje. Można go zrobić na płytko agregatem aktywnym lub glebogryzarką i należy wałować. To jest luźne i trzeba zagęszczać. Orka wszystko psuje. Na prawdziwym torfie się jeździ jak na materacu pływającym na wodzie

a z wapnowaniem torfu jak się zapatrujesz. mój to taki suchy półtorf ale pH niskie jak to torf 4,5

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla mnie nie ...

Jeszcze głupa rżniesz i chwytasz za słowa. Masz nastepny artykuł z ogólnokrajowych mediów:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-05/niebezpieczne-przedmioty-w-cukierkach-wiadomo-jakie-jest-zrodlo/

Ciężko się przyznać, że sie nie miało racji? Drugi co pisał o katolikach z pierwszych stron też udaje  że nie wie o co chodzi.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A co nie fejk? 

Lewakowi pluj w oczy a on powie że deszcz pada 🤣🤣

Siema mgła jak cholera chęci nie ma 🤣.

@Karol6130 sprzedaj i to cielę. Nie opłaca się 🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze głupa rżniesz i chwytasz za słowa. Masz nastepny artykuł z ogólnokrajowych mediów:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-05/niebezpieczne-przedmioty-w-cukierkach-wiadomo-jakie-jest-zrodlo/

Ciężko się przyznać, że sie nie miało racji? Drugi co pisał o katolikach z pierwszych stron też udaje  że nie wie o co chodzi.

Żeby to był artykuł z TVN to by Ci uwierzył 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A co nie fejk? 

fakt nazywasz jako fejk🤣....a na dowód masz ble ble z tiktoka ....no typowe u pisdzielcow 🤣🤣🤣🤣 no kto takie coś mógł podlapać jak nie pisowski katol co siedzi w pierwszej ławce i zionie nienawiścią ....toć to pogańskie święto🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

fakt nazywasz jako fejk🤣....a na dowód masz ble ble z tiktoka ....no typowe u pisdzielcow 🤣🤣🤣🤣 no kto takie coś mógł podlapać jak nie pisowski katol co siedzi w pierwszej ławce i zionie nienawiścią ....toć to pogańskie święto🤣🤣🤣🤣

A na pogrzebie u kolegi wczoraj byłeś?

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Krzysztof81 najpierw metal miał być fejkiem z TikToka o którym nikt nie mówi, a teraz jako dowód sam podstawiasz TikToka ?? xD 

Proste pytanie Czy podejrzany jest katolik siedzący w pierwszej ławce w kościele walczący  w jego mniemaniu z pogańskim świętem?

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

żaden mój kolega nie umarł konfabulancie od siedmiu boleści 🤪

No jak nie. Gospodarz z podfilipowskiej wioski. Jak ty taki bambrów nie znasz to ty dziad jesteś.

Opublikowano

pierwszo negowales że fakt miał miejsce ,teraz sam wstawiasz dowody że jednak się myliles i zadasz żeby inni przyznali się do błędu .....czy ty jesteś zdrowy 🤔😲

Bambrów ci u nas dostatek ....jeden nic nie znaczy 🤣

Opublikowano
44 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

a z wapnowaniem torfu jak się zapatrujesz. mój to taki suchy półtorf ale pH niskie jak to torf 4,5

Próbowałem, ale ile wapna by tam nie władować to do 5 nie szło dociągnąć. Więc wpadłem na szatański pomysł i daję wapno tlenkowe na początku wegetacji. Efekt jaki jest ciężko stwierdzić, ale nie zaniechałem tego, bo mam takie dwie działki, z których wcześniej bydło nie chciało trawy do pyska wziąć, tylko po rogach nosiło. Teraz jedzą, więc coś to musi dawać. Ale to trzeba co roku na początku wegetacji

Opublikowano (edytowane)

znajomy a kolega to spora różnica ...wiem że tego nie ogarniasz 🤪

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Proste pytanie Czy podejrzany jest katolik siedzący w pierwszej ławce w kościele walczący  w jego mniemaniu z pogańskim świętem?

a masz dowody z tiktoka  że nie jest 🤔...komu to niby miało by przeszkadzać jak nie zrytym katolom z PiSu 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wiem kto jest podejrzanym ... Wiem tylko że katopojeby ( nie mylić z prawdziwymi katolikami) mogą mieć motyw w tej sprawie ... Zresztą tak samo jak patolewaki które mogą chcieć zrobić nagonkę na patokatoli. A od wyjaśniania takich spraw jest policja i prokuratura, miejmy nadzieję że jakoś im się uda ...

Szczerze, mam wyjebane na to czy po dyngusie, po kolędzie czy z okazji Halloween, jeżeli lokalna społeczność się jakoś przy tym jednoczy, można sobie pogadać, pośmiać się, to ja jestem za ;) A takie pojebane akcje jak żyletki/wykałaczki czy inne śmieci w cukierkach nie pomagają w takiej integracji.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem kto jest podejrzanym ... Wiem tylko że katopojeby ( nie mylić z prawdziwymi katolikami) mogą mieć motyw w tej sprawie ... Zresztą tak samo jak patolewaki które mogą chcieć zrobić nagonkę na patokatoli. A od wyjaśniania takich spraw jest policja i prokuratura, miejmy nadzieję że jakoś im się uda ...

Szczerze, mam wyjebane na to czy po dyngusie, po kolędzie czy z okazji Halloween, jeżeli lokalna społeczność się jakoś przy tym jednoczy, można sobie pogadać, pośmiać się, to ja jestem za ;) A takie pojebane akcje jak żyletki/wykałaczki czy inne śmieci w cukierkach nie pomagają w takiej integracji.

Proste pytanie i nie można odpowiedzieć🤷‍♂️.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Proste pytanie i nie można odpowiedzieć🤷‍♂️.

No nie można, bo nie wiem kto jest winny, a nie mam narzędzi żeby takie śledztwo prowadzić, czekam na wyniki pracy służb które są od tego ... Masz jakieś dowody na to że to nie katopojeby oprócz jakiegoś nędznego TikToka ? Bo ja nie ... Dlatego póki nie ma dowodów to nie stawiam zarzutów.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v