Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał(a):

🙋‍♂️ pan deska nie odpwiedziałeś 🤔

Na jakie pytanie 🤔

8 minut temu, slawek74 napisał(a):

Dostał deską w tartaku 🤭🤣 

Takie wyróżnienie 🤭 tylko sam nie wie za co 😜

Mózg ci wypaliło to rolnikowanie 😅

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie boisz się duchów 🤔🤭

Pierwszy raz się bałem 🤷

6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie boisz się duchów 🤔🤭

Pierwszy raz się bałem 🤷

Opublikowano
15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Tomuś co z tą wodą Na płyn Cię nie stać 🤔

Stary silnik póki chodzi na wodę to niech będzie woda, po zalaniu płynem mogą wyjść cuda. Jak będzie trzeba remontować to po remoncie się zaleje płynem.

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to strategia pisu ...jako wyznawca powinieneś pomagać toć to twoi bracia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Widać Ty z tych co za partię to i życie by oddali. 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dokładnie, kto im dał 500+ nawet jeżeli nie przebywali w Polsce, lekarzy bez kolejki itd , nauczyli swolocz a teraz płaczą ... 

A koalicja też im daje 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wyplata 800+ ograniczona o połowę bo tylko tyle na prawdę mieszka w Polsce i zgłosiło się do polskich szkół .

A radek zdradek chce jeszcze za nich rakiety strącać.  To też nie wiem czy pół. Koalicja zrobiła ze Białorusini ua i reszta jest zwolniona w naszym kraju od płacenia podatku dochodowego. Co Ty na to 🤔

Nie podoba mi się tylko że k**wa złodziejstwo jest usprawiedliwiane tym że i tamci kradli 

Edytowane przez PAN88
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ototo, bałwanek pod kompresor, pół godziny i komplet kół zmieniony, i profesjonalnie dokręcone dynamometrycznym kluczem a nie na chama pneumatem jak w pseudowulkanizacjach ...

Kapciarz kręci ile wlezie kluczem .

46 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Stary silnik póki chodzi na wodę to niech będzie woda, po zalaniu płynem mogą wyjść cuda. Jak będzie trzeba remontować to po remoncie się zaleje płynem.

Nie jeden zarobił sobie problemu . Nigdy nie wiadomo jaki stan tuleji. 

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Nie boisz się duchów 🤔🤭

Jak wypiję tą butelkę to on będzie straszył 😝

Qrła, wsadziłem do kombajnu akumulator idę zakręcić a tu c*** rzęży akumulator słaby, trza POprostownikiem go POstraszyć

A w poniedziałek zapobiegawczo głowice ściągnę i panewki na trzeciej korbie sprawdzę

• Haha 2
Opublikowano
17 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

To niech się dziwią. Ich problem. Ja i tak jestem na wylocie i bez przyszłości, się robi, póki się da. 

Gwiazdy świecą, wiatr ucichnął.

A tego traktora i rozrzutnika już nie kupujesz 🤔🤭😁

11 minut temu, marulekk napisał(a):

Jak wypiję tą butelkę to on będzie straszył 😝

Qrła, wsadziłem do kombajnu akumulator idę zakręcić a tu c*** rzęży akumulator słaby, trza POprostownikiem go POstraszyć

A w poniedziałek zapobiegawczo głowice ściągnę i panewki na trzeciej korbie sprawdzę

Nie opłaca się 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Aby była ku temu okazja

Odlej z 50ntke bo we wtorek przyjeżdża do mnie lubelak to podrzuci. Porządny chłopak to nie wypije 😁

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakie cuda , jedynie pompa do wymiany bo przecieków dostanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v