Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

To wytłumacz bo mówisz jak taki jeden gośc, którego znam osobiście... Ale nigdy nie odpowie, podobnie jak ty, jak to jest jego zdaniem "do końca"...

Mam to w..... 😁🤪🤣🤣🤣🤣 nie opłaca się 🤭

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie no możesz zajrzeć ile chcesz, tak tylko pytałem bo to strasznie wczesna godzina 

Deske masz jeszcze 🤔 czy poszla na rozpałkę 🤭😉

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Lepiej się uderz tym młotkiem - mi obecna kobieta nic nie zaoferuje żeby mi się to opłaciło.

Słyszałeś co Rysiek prawi 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

W P0lu

Zaduszki, czyli Dzień Zaduszny, obchodzimy 2 listopada – i warto pamiętać, że to właśnie Zaduszki są Świętem Zmarłych, a nie święto Wszystkich Świętych, przypadające na 1 listopada.

• Like 3
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Je🔨ał Tfuska cały dzień

Już ręka od młotka boli mnie

A on dalej śmieje się

🙆‍♂️

Idę spać bo jutro turlanie wałka

🙋‍♂️

Ty na pewna ta ręką tuska je..ał?🧐 trzeba było zmieniać renie🙈

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Eeee, chłopacy!

Bo zapomniałem zapytać...

A świętujeta jutro?

U nas to święto...

Zaduszki....się msza i na cmentarzu odprawia...

...a pojutrze niedziela....znowu święto...

Ciekawe którego dnia @Kowalsky30...oj nie ten drugi on @Elon gnój wozi...

Chyba lepiej widzi co u niego wiater robi...🤷

Dyspensa chyba na pracę, bo kolejka kościół posprzątać i proboszcz nic o świętowaniu i nie robieniu nie gadał, żeby wolne zrobić 😒

Opublikowano

przestaniesz stękać.

To się weź do roboty. Wtedy się opłaci i przestaniesz stękać.

Ja nie stękam

Tylko nie cierpię tuska

Mógłby Sawicki być premierem a nie niemiecki kłamca

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Lepiej się uderz tym młotkiem - mi obecna kobieta nic nie zaoferuje żeby mi się to opłaciło.

no kobieta jakby pensje przyniosla to chyba łatwiej utrzymać samochód czy mieszkanie na opał by dołożyła same plusy 

Edytowane przez Mateusz1q
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Tylko nie cierpię tuska

Ja nie znoszę żadnej partii i co? Wszyscy to kłamcy, nie łudź się, że któryś lepszy od drugiego. Wszystko jedno ścierwo. Pora w końcu to dopuścić do swojego umysłu, choć u ciebie to nie wypali.

Opublikowano
Teraz, Mateusz1q napisał(a):

no kobieta jak y pensje przy iosla to chyba łatwiej utrzymać samochód czy mieszkanie na opał by dołożyła same plusy 

Mi jej pensja jest do niczego niepotrzebna - po co mi pracująca zawodowo niezależna?

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ja nie stękam

Tylko nie cierpię tuska

Mógłby Sawicki być premierem a nie niemiecki kłamca

Rysiek nie tylko Ty kogoś nie lubisz, ale to nielubienie w Twoim wykonaniu to jest obsesja

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ja nie znoszę żadnej partii i co? Wszyscy to kłamcy, nie łudź się, że któryś lepszy od drugiego. Wszystko jedno ścierwo. Pora w końcu to dopuścić do swojego umysłu, choć u ciebie to nie wypali.

Zjedz se na deser

Screenshot_20241021_200858.jpg

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

I niech ze sobą do roboty dziadka ormowca  weźmie bo beczy ostatnio  że mu źle 

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

I niech ze sobą do roboty dziadka ormowca  weźmie bo beczy ostatnio  że mu źle 

• Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v