Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Ale jak kiedyś odłącza kroplówkę to dopiero będzie zdziwienie... 

To niech się dziwią. Ich problem. Ja i tak jestem na wylocie i bez przyszłości, się robi, póki się da. 

Gwiazdy świecą, wiatr ucichnął.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

No zająłeś się usługami, no ok, ale jedziesz na dziko, rozumiesz to? nie płacenie podatku to też jest patologia mam to gdzieś czy płacisz czy nie

Tiaaa.

Napisał bym więcej, ale boje się przez Twoje skłonności...😆

...no i po za tym nie robię żadnych usług....nikomu...żartowałem...🤭

Żyje za dopłaty za to co żona mi da, albo przyniesie....lekko nie jest...

Dobranoc Szonuś...🙋

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano

Cześć deska 🙋‍♂️🤭😁

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie chce mi się z Tobą wchodzić w konwersację , masz tutaj sowich kolegów to proszę sobie rozmawiać 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

To niech się dziwią. Ich problem. Ja i tak jestem na wylocie i bez przyszłości, się robi, póki się da. 

Gwiazdy świecą, wiatr ucichnął.

A tego traktora i rozrzutnika już nie kupujesz 🤔🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Przecież ty też stary dziadek. Jeśli jesteś od niego młodszy to ile? 5 lat? Tak samo dziadek...

Tokiem myślenia, to ty chyba przeganiasz najstarszego dziadka. xD

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

A tego traktora i rozrzutnika już nie kupujesz 🤔🤭😁

A co to ma do rzeczy? Nawet jeśli kupię? Mi bliżej do zwinięcia całkowitego i przyszłości to nie ma żadnej. Robi się dla zabicia czasu, własnego żarcia, wydania nadstanu grosza i przytulenia jakichś grosików na zachciewajki. A poza tym - witaj Sławusiu tępusiu bo spodobało mi się to określenie.

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

ucichł

3d2d08bdcfbb62aa38048d8a42a2381f.jpg

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Tokiem myślenia, to ty chyba przeganiasz najstarszego dziadka. xD

Ty nie lepiej bo serio sądzisz, że wybór którejś z partii coś polepszy i zmieni...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tiaaa.

Napisał bym więcej, ale boje się przez Twoje skłonności...😆

...no i po za tym nie robię żadnych usług....nikomu...żartowałem...🤭

Żyje za dopłaty za to co żona mi da, albo przyniesie....lekko nie jest...

Dobranoc Szonuś...🙋

Zbychu nie odpowiedziałeś na moje pytanie co rano zadałem 🤷

Tak z ciekawości żona pracuje na etacie?

Opublikowano

Eeee, chłopacy!

Bo zapomniałem zapytać...

A świętujeta jutro?

U nas to święto...

Zaduszki....się msza i na cmentarzu odprawia...

...a pojutrze niedziela....znowu święto...

Ciekawe którego dnia @Kowalsky30...oj nie ten drugi on @Elon gnój wozi...

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

ucichł

Chyba lepiej widzi co u niego wiater robi...🤷

Opublikowano

A co to ma do rzeczy? Nawet jeśli kupię? Mi bliżej do zwinięcia całkowitego i przyszłości to nie ma żadnej. Robi się dla zabicia czasu, własnego żarcia, wydania nadstanu grosza i przytulenia jakichś grosików na zachciewajki. A poza tym - witaj Sławusiu tępusiu bo spodobało mi się to określenie.

3d2d08bdcfbb62aa38048d8a42a2381f.jpg

A jakiecte twoje zachciewajki 😛 to nałóg 🤦%%%%

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

A jakiecte twoje zachciewajki 😛 to nałóg 🤦%%%%

Odwal się od innych w końcu - nie ukradłem, zarobiłem, nikomu nie zabrałem. Mogę sobie z tym robić co zechcę, nawet i banknoty podpalić i nic komu do tego. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Eeee, chłopacy!

Bo zapomniałem zapytać...

A świętujeta jutro?

U nas to święto...

Zaduszki....się msza i na cmentarzu odprawia...

...a pojutrze niedziela....znowu święto...

Ciekawe którego dnia @Kowalsky30...oj nie ten drugi on @Elon gnój wozi...

Chyba lepiej widzi co u niego wiater robi...🤷

Jak nie jak tak 😁 świętujemy i w niedzielę też 🙋‍♂️😛

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Je🔨ał Tfuska cały dzień

Już ręka od młotka boli mnie

A on dalej śmieje się

🙆‍♂️

Idę spać bo jutro turlanie wałka

🙋‍♂️

Teraz pora tym młotkiem uderzyć się w głowę. 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbychu nie odpowiedziałeś na moje pytanie co rano zadałem 🤷

A już mówię...

Słabo sypiam.

Obudziłem się, odpaliłem af.

Czasami coś się włączy i strona się ruszy...no i niechcący cię ...dotknalem...no i wułala...

Naprawdę przypadkiem włączyłem twój profil...

• Like 1
Opublikowano

Odwal się od innych w końcu - nie ukradłem, zarobiłem, nikomu nie zabrałem. Mogę sobie z tym robić co zechcę, nawet i banknoty podpalić i nic komu do tego. 

Tak nie do końca.... 😛😁

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A już mówię...

Słabo sypiam.

Obudziłem się, odpaliłem af.

Czasami coś się włączy i strona się ruszy...no i niechcący cię ...dotknalem...no i wułala...

Naprawdę przypadkiem włączyłem twój profil...

Nie no możesz zajrzeć ile chcesz, tak tylko pytałem bo to strasznie wczesna godzina 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v