Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Muszę Cię uświadomić...

Na Ryśka tak tu nie można napisowac.

Ma tu spore lobby...

A ten co się nazywa jak ...gejowe piwo...za takie coś chętnie doniesie na Ciebie.

O i razem, to filary przyszłych pokoleń...przyszłej Polski...🤷

...tak tylko....żebyś wiedział...jaka sytuacja...

Jak musi, niech donosi...nie odnoszę się do niczyich poglądów, tylko do Ryśkowej mentalności, charakteru i moralności, które dla mnie, w jego wykonaniu, to obraz k..wy i alfonsa🤷

A sam wiesz, że jak mam coś do napisania, to napiszę 🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
45 minut temu, konteno napisał(a):

🤦‍♂️ retortowy pisze nawet na stronie producenta

czemu nie brałeś czegoś z takim palnikiem ? dużo droższy byłby taki tej samej mocy ?

AF1QipMmFmLY4EJsWPcKO3csvqKN5eeFvVm-VbCr

A po co mi taki 🤔 drewnem w tym wynalazku można palić? 

Nie wiem, ja dałem wytyczne co chce i znajomy co ma firmę zajął się resztą 

Opublikowano
53 minuty temu, konteno napisał(a):

🤦‍♂️ retortowy pisze nawet na stronie producenta

czemu nie brałeś czegoś z takim palnikiem ? dużo droższy byłby taki tej samej mocy ?

AF1QipMmFmLY4EJsWPcKO3csvqKN5eeFvVm-VbCr

Matko co za koslastwo...a jeszcze i na wierzchu palnik z podajnikiem...

Kaleka...nie piec 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Zagazowywujacy piec ktoś tu używa ? 

Muszę coś w najbliższym czasie kupić i myślę nad tym 

Szwagier kupił Defro w zeszłym roku. Musiał wkład ceramiczny w komin wkładać bo woda się lała 

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał(a):

Pafnuc, ja ci dobrze radzę zająć się sobą, leniu forumowy.  xD

A nie mówiłem...

Donosiciel udaje że coś robi...a siedzi i całe dnie patrzy...kogo by tu...zasygnalizować...

Mnie nie nabierzesz....znam metody ORMO....ja mało młodszy od ciebie...😆

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

1700-1800 wystarcza w najcięższych pracach , więc próbujcie dalej 😉

Na dotarciu masz?

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

No właśnie, komin raczej i tak będę nowy stawiać. Pytanie tylko jak on się z sosnowym drewnem dogaduje 

A masz i będziesz miał tak suche drewno?

Jak cenowo względem innych taki piec?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie mówiłem...

Donosiciel udaje że coś robi...a siedzi i całe dnie patrzy...kogo by tu...zasygnalizować...

Mnie nie nabierzesz....znam metody ORMO....ja mało młodszy od ciebie...😆

Nie wiem czy ktoś więcej tu siedzi od ciebie, kiedy by tu nie zajrzał ten stale jest, od rana do ciemnej nocy, kiedy ty co człowieku robisz? xD Rysiu przy tobie to prawdziwy pracuś, weź się za robotę to moment schudniesz, a nie że już muszla klozetowa za mała,   xD ty się tylko domyślasz czy tu siedzę, a ja widzę gołym okiem że TOP jesteś w tym temacie.    xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie wiem czy ktoś więcej tu siedzi od ciebie, kiedy by tu nie zajrzał ten stale jest, od rana do ciemnej nocy, kiedy ty co człowieku robisz? xD Rysiu przy tobie to prawdziwy pracuś, weź się za robotę to moment schudniesz, a nie że już muszla klozetowa za mała.   xD

A po co robić?

Nie lepiej na socjale liczyć?😆

Toż taki system pochwalasz...

A co do roboty...połowy nie zrobisz tego co ja...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Taaa, na socjale własnej żony, nie wstyd ci.   xD

Myślę że ważniejsze nasze ustalenia, niż jakiegoś ormowca tęskniącego za PRL 

Mało wiesz 

Niektórzy wiedzą trochę więcej.😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v