Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Trza jechać do lasu jaką brzozę przyciągnąć bo może być ostatni dzień śniegu

Ty twój ulubieniec już wrócił do Polski z Ukrainy zostaw te brzozy

• Haha 5
Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

jak ktoś bele tacza to nie jest chory...😜 

Nie znasz się......

Nie znasz się......

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Nie znasz się......

Nie znasz się......

Się zna na wszystkim....

No nic . Cza iść...pachnieć inaczej...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Czasami nie ma kto pomóc.

to wbijasz rurkę w środek ,rurka wystaje ze 2 m  ,wiążesz prowóz za koniec ,zlazisz po drabinie i lekko ciąasz . Ja wiem że tak można ,ale i tak włażę i nogami spycham ,a ż slepia jak u ślimaka ,no bo to zajmuje minutę 

Opublikowano

Na ogół kombinuję jak samemu zrobić, ale bywa że na szybko , jak ma kto, to coś popchnie 

Tu zapewne też tak było.

Nie wiem co zesta tak sie Bielarusa czypil.

3 minuty temu, kizak napisał:

to wbijasz rurkę w środek ,rurka wystaje ze 2 m  ,wiążesz prowóz za koniec ,zlazisz po drabinie i lekko ciąasz . Ja wiem że tak można ,ale i tak włażę i nogami spycham ,a ż slepia jak u ślimaka ,no bo to zajmuje minutę 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Na ogół kombinuję jak samemu zrobić, ale bywa że na szybko , jak ma kto, to coś popchnie 

Tu zapewne też tak było.

to tylko taki durnowaty przyklad podalem jak samemu nie mogę beli zwalić ,rura ,pręt sznur i ciągniesz 

• Like 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

Nie znasz się......

Nie znasz się......

powtarzasz się 🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

to po wuj tury i ładowarki 🤦

Po to bypo nie nie iśc  ,bo do tych bel akurat dzisiaj nie można podjechac bo akurat  stoi na kapciu .czy zaebane obok schowanymi gratami ,ja wiem ,ja sobie na szybko tak tłumaczę 

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No a pisał chłopak, że poskromić nie może... małżonki...

Ja to właściwie nie mam sposobu na bele oprócz tura, i tak rozwijam turem. Nie mam ochoty wyrywać z tych bel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v