Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

@Agrest to dawaj hektar ziemi za pronarke 😛

Za nową pt 8 tonową umawiam notariusza za 1,5 ha

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Że kogo?

No odpowiadając na tak postawione pytanie muszę napisać, że babkę🤷...gdybyś zapytał "co", odpowiedziałbym, że te Twoje paskudne krowy, żeby zwierzynę łowną straszyły na przykład 🤷

1 minutę temu, Agrest napisał:

Za nową pt 8 tonową umawiam notariusza za 1,5 ha

Masz 1,5 ha aż takiego piochu🤔😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie, super gleba z głęboką gliną w podglebiu. Ale to oferta promocyjna tylko dla Radka.

Dla innych pronarka paletowa 12t.😁

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

No odpowiadając na tak postawione pytanie muszę napisać, że babkę🤷...gdybyś zapytał "co", odpowiedziałbym, że te Twoje paskudne krowy, żeby zwierzynę łowną straszyły na przykład 🤷

Nie czytałem od początku i jak zobaczyłem tekst 'nie miałem nie mam' itd. to myślałem, że o kobietach konwersacja i namawianie Piotrusia do ożenku

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Nie, super gleba z głęboką gliną w podglebiu. Ale to oferta promocyjna tylko dla Radka.

Dla innych pronarka paletowa 12t.😁

Bogatemu, to się byk cieli...i oferty intratne dostaje😁

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie czytałem od początku i jak zobaczyłem tekst 'nie miałem nie mam' itd. to myślałem, że o kobietach konwersacja i namawianie Piotrusia do ożenku

Ty to tylko o ożenku i...poszukiwaniach wolnych panien z hektarami🤦

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Czerwona jedna ale to też hf bardziej i to jedno co na zdjęciu z białą morda 

Czarne z białą mordą od wieeeeliej body. Mam jeszcze parę i z niecierpliwością czekam jak się wykruszą. Czerwone ładniejsze 🤗

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Bogatemu, to się byk cieli...i oferty intratne dostaje😁

Ty to tylko o ożenku i...poszukiwaniach wolnych panien z hektarami🤦

Czarne z białą mordą od wieeeeliej body. Mam jeszcze parę i z niecierpliwością czekam jak się wykruszą. Czerwone ładniejsze 🤗

A ta białą morda to taka ni to czarna ni brązowa. Kawa z kroplami mleka 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

A ta białą morda to taka ni to czarna ni brązowa. Kawa z kroplami mleka 

Znaczy, jakby moje najmłodsze szczęście plakatówki wymieszało...zawsze ją do czarnego prowadzi, a w zamierzeniach miało być... różowe 🫣🤭

• Haha 1
Opublikowano
41 minut temu, galan99 napisał:

Państwo nie umie zarobić .

Największe państwowe spółki wyhamowały po zmianie władzy. Niemal połowa giełdowych spółek skarbu państwa wykazała straty w bilansach za drugi kwartał tego roku. 22 czołowe firmy wykazały w ogólnym bilansie deficyt, chociaż rok wcześniej zarobiły razem 11,5 miliarda złotych.

Najważniejsze że Pis nie rządzi 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

ma się znajomości 😂

Całkiem jak pewien baca, który chciał sprzedać psa za tysiąc, a finalnie zamienił go na dwa koty, po pięćset każdy🤷...

Opublikowano
45 minut temu, Agrest napisał:

Tej ziemi którą mam, czy którą ostatnio zakupiłem absolutnie nie żałuję, ale chęć na nowe zakupy osłabła.

Otwarcie mówią że przyszła pora zająć się mieszkaniami.

Na początek podatki od najmu krótkoterminowego, za chwilę będzie kwaterunek pod przymusem.braci o śniadej cerze, podatek od kolejnego mieszkania no i świadectwa energetyczne, dostosowanie do zielonego ładu...

Złoto bije chyba rekordy, ale masz pewność co kupisz i czy za chwilę nie nakażą przymusu zrzeczenia np na dofinansowanie armii?

Obligacje? Otwarcie jakiś doradca rządowy powiedział że państwo nie musi spłacać długów.

Nieoficjalnie trzeba było kupić, teraz byś pohandlowal 

Opublikowano
37 minut temu, Łolek napisał:

Ja kasuje ktoś kupuje karawana jedzie dalej takie życie 

Ja nie miałem nie mam i mieć nie będę 

Ja też..  A miał być taki piekny passat... żuka zdało by się jakiego dokupić...

33 minuty temu, galan99 napisał:

No trudno. Tu o mleczarzy nikt nie walczy a i im samych się nie chce wziąć do walki to niech tak będzie 

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, PAN88 napisał:

To jak wypuszczać to po 3 tysiące za sztukę dam🤣

Pokropił 1mm ale kopanie pyrek przerwało. Październik jak narazie 11mm. Ma ktoś więcej 🤣 @Agrest @pedro2. Przebijecie 

15 chyba było 

Dzisiaj to z 1mm przez pół dnia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v