Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ja nawet pamiętam 250-tke ojca ;) Sam nie jeździłem, ale kilka razy mnie woził ;) Później niestety sprzedał, by był fajny klasyk teraz ...

W moich okolicach było ich sporo, ale czarnej nikt nie miał 🤷. 250-tki były z reguły czerwone, chyba jakąś zieloną też pamiętam, ale nie jestem pewien czy nie mylę ze 150-tką. Natomiast 251 były głównie takie jasno niebieskie i czerwone, w moich stronach

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Qwazi napisał:

250-tki były z reguły czerwone, chyba jakąś zieloną też pamiętam, ale nie jestem pewien czy nie mylę ze 150-tką. 

Ojciec czerwoną 250-tke miał. Czy może 251, nie pamiętam już co to było dokładnie, na pewno MZ i na pewno 250 pojemność.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

250-tki były z reguły czerwone

Zielone, czerwone, niebieskie...może i srebrne..

Nie wiem czy oryginalnie w innych kolorach były...

Wydaje mi się że nie.

Kurna gdzieś mi się zpodzialo zdjęcie mojej Jawy..echch...

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Raczej większość to irytuje, dziad się przyznał że zazdrości to masz cel osiągnięty 

nie sądzę ...bo ludzie którzy mają kasę nie zazdroszczą i nie ciśnie im d*py i nie komentują ..bo rozumieją że to trza zarobić żeby mieć i tyle .. najbardziej d*pę ciśnie tym co sami się chwała 3 chałupami  lokatami których nikt nie widział i nie zobaczy 🤣🤣🤣🤣🤣😲

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Zielone, czerwone, niebieskie...może i srebrne..

Nie wiem czy oryginalnie w innych kolorach były...

Wydaje mi się że nie.

Być może. 150-tki srebrne były na pewno

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

co sami się chwała 3 chałupami  lokatami których nikt nie widział i nie zobaczy 🤣🤣🤣🤣🤣😲

No no, czyli ty, jakieś kartki żeś wydrukował i to niby te twoje lokaty, a tak na prawdę robisz za parobka u syna i patrzysz żeby Cię nie wykopał, starego pryka xD 

Pokaż tego motura co to niby swojej kupiłeś, co się nie chwalisz xD 

Opublikowano (edytowane)

ja pokazałem 400 koła na aplikacji bankowej a ty napisałeś w notatniku że masz 500tys i to wkleiles na forum .....🤣🤣🤣

no dziecko z czym do ludzi 🤣 zobacz na daty to co pokazałem i co mi weszło na konto 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

ja pokazałem 400 koła na aplikacji bankowej a

Oj Boguś, zapętlasz się w kłamstwach, zdjęcia jakiś kartek wrzucałeś że to niby te twoje lokaty, starość nie radość, już problemy z pamięcią xD Każdy dzieciak obyty z komputerem sobie coś takiego może w 15 min wydrukować xD 

Opublikowano
48 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Sam wynajmuje ale to nie jest jakiś biznes. Jeszcze jak trafisz normalnych lokatorów to spoko, coś odmalujesz, jakiś mebel wymienić i z głowy, a jak trafisz patusów to nie dość że nie zapłacą to jeszcze zdemolują, kumpel tak trafił, rok się zeszło zanim ich wyeksmitowal, przez ten okres oczywiście nie płacili i jeszcze 50.000 na remont po takich patusach żeby doprowadzić do stanu nadającego się pod wynajem.

Też wynajmuje na wynajem okazjonalny. W każdej chwili mogę wyebać najemcę jak mi się nie spodoba

Opublikowano (edytowane)

umiesz tak drukować 🤣🤣🤣🤣🤣

40 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No to dawaj ... Ja mam w deee te twoje niby lokaty, wiesz, krowa która dużo muczy ...

umiesz liczyć ...odejmij 19 % podatku ....i zobacz czy było 6 % czy nie kłamco pospolity ....porównaj daty z tym co wstawiłem 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Dobra, dawaj ten stary chromowany motocykl co żeś swojej babie kupił, miał być zaraz po niedzieli, to już pewnie jest i jakąś fotkę strzeliłeś ;) Bo stary zapierdziany tapczan z twojego pałacu już widzieliśmy xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

jest sens kupowania mieszkania na 4 piętrze bez windy pod wynajem ? I czy te stropy w blokach są izolowane czy tam nie będzie zimno?

Wszystko zależy od lokalizacji. Zależy od bloku:)

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Sam wynajmuje ale to nie jest jakiś biznes. Jeszcze jak trafisz normalnych lokatorów to spoko, coś odmalujesz, jakiś mebel wymienić i z głowy, a jak trafisz patusów to nie dość że nie zapłacą to jeszcze zdemolują, kumpel tak trafił, rok się zeszło zanim ich wyeksmitowal, przez ten okres oczywiście nie płacili i jeszcze 50.000 na remont po takich patusach żeby doprowadzić do stanu nadającego się pod wynajem.

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ...

zdaję sobie z tego sprawę

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dobra, dawaj ten stary chromowany motocykl co żeś swojej babie kupił, miał być zaraz po niedzieli, to już pewnie jest i jakąś fotkę strzeliłeś ;) Bo stary zapierdziany tapczan z twojego pałacu już widzieliśmy xD 

o widzą cienko pierdzisz ...plackowy tapczan mi chcesz dopisać 🤣🤣🤣🤣🤣..zrobić durnia z takiego kłamcy jak ty to dla mnie żaden wyczyn ...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

a czy do was ktoś to pisze ...nie interesu nie czytać i tyle 😲

1 minutę temu, DANDYS napisał:

no właśnie nie ....

Tomaszek uparł się żebym się po nim przejechał i zrobił z niego durnia i mu pokazał to mu pokazuje swoje druki 🤣🤣🤣😲😲😲

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v