Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę same oporowcy agrofoto

A ten leń i Nierób nie ma kiedy od rana zajrzeć na af 

🙋‍♂️

Telefon Ci się rozładował Rysiu 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

pany chętny kto... bo mam namiar na takie cudo 😲

Screenshot_20240825-103412 (1).png

Znowu Jackowi do chałupy zaglądasz?

Opublikowano
14 minut temu, Leszy napisał:

Ostatnio jakiejś emerytce wyłudzili 700 tyś. Wiec wiesz. Się umysł trochę zatępi i przekażesz to jakiemuś zaginionemu wnuczkowi z Niderlandów. 😜 

swoje wnuczki mam na miejscu więc się nie sil ....ty to taki cienki jesteś z tymi swoimi mądrościami ...niby chcesz dokuczyć a nie wychodzi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, Agrest napisał:

Znowu Jackowi do chałupy zaglądasz?

a to chałupa jest twoim zdaniem 🤔

bo mi to wygląda na zagrodę dla świń 🤔

Opublikowano
PAN88 napisał:

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę same oporowcy agrofoto

A ten leń i Nierób nie ma kiedy od rana zajrzeć na af 

🙋‍♂️

Dokładnie 🤣

@kris91 jakie zboże na poplon pod ziemniaka? .

Na foto owies w ilości 100kg/ha plus 25kg/ha rzodkiew melioracyjna. 

IMG_20240902_104713.jpg

Żyto sypnąłem, na całe 1.5 tys m² 🤭🤭🤭

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

swoje wnuczki mam na miejscu więc się nie sil ....ty to taki cienki jesteś z tymi swoimi mądrościami ...niby chcesz dokuczyć a nie wychodzi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

a to chałupa jest twoim zdaniem 🤔

bo mi to wygląda na zagrodę dla świń 🤔

bogdan a myślisz że ty komuś dokuczasz?  😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

a skąd ja człowiek dusza jestem 😙

choć kilku już się osralo i na samą myśl o mnie ich telepie i nie wiedzą gdzie uciekać 🤣

to może nie przed tobą tylko tym kolegą z więzienia 😂😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, radekz200 napisał:

bogdan ty to byś się nadawał to freak fight ów 😂😂😂 byś zarobił kolejne miliony na lokaty 😛

a po co mnie ....ja to mam już za sobą nie jeden freak ...ale są tacy co lubią i z tego żyją ...darmowe wczasy co raz mają 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

a ja rower marki ukraina, do dzis gdzies tam u ojca rama stoi z niego, z 15 lat bańki z mlekiem do mleczarni woził

Porządny sprzęt 

2 godziny temu, jahooo napisał:

zegarem marki Casio bez melodyjek

Casio niebezpieczne są. Podobno dziwne uczucie jak zaczyna odliczać czas malejąco 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

bogdan ty to byś się nadawał to freak fight ów 😂😂😂 byś zarobił kolejne miliony na lokaty 😛

Ja bym chętnie wszedł z nim do klatki. Lubię takich 50 kilkuletnich miśków. Może tam jeszcze trochę krzepy jest ale nawet nie wyobrażasz sobie jakie to drewniane. Morde na tacy podaje😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pieniądz też traci na wartości. W kobietę to nie inwestuj wcale bo to się nigdy nie zwróci

to pomysl jakim przegrywem będziesz w moim wieku ...bez rodziny ,bez nikogo .....🤣 z babko na cmentarzu pogadasz ino 

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v