Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nie tyle gnił, co przy szybkim wzroście robi się w środku pusty i jak się tam wda bakteria gnilna to gnije

Pjoter pisał że opór gnoju dał I wszystko ok. Nie wiem kogo słuchać 

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Aleś ty pracowity...

To już 34 dzień pracy u ciebie będzie....w tym roku...😆😁😄

Boli d*pa?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Pjoter pisał że opór gnoju dał I wszystko ok. Nie wiem kogo słuchać 

Skąd u niego opór gnoju, spod wychodka? Gdyby widział ile ja walę, i przy dużych bulwach tajfuna takie objawy jak opisałem

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Chyba ciebie że tak reagujesz...😆

Nie to ty tak reagujesz

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

A ty widział szczęśliwe małżeństwo jak facet ożenił się z bogatszo bo ja nie

Moja szefowa 48 lat chyba z najbogatszej rodziny w miasteczku wyszła za syna nauczycielki i chłopa. I dobrze żyją 25 lat chyba

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

W moich stronach jest tak ze maż przejmuje nazwisko bogatszej dziewczyny i dzieci nazywają się nazwiskiem zony.

Czyli od samego początku robi się pantoflem, a później mówisz czy ktoś widział szczęśliwe.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

W moich stronach jest tak ze maż przejmuje nazwisko bogatszej dziewczyny i dzieci nazywają się nazwiskiem zony.

Dziwne obyczaje...

Kurna....

Najgorzej że mieli my to samo  ...nazwisko..

Ech dzieci, dzieci....

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

Tak samo moja szefowa, nadal nosi panieńskie po sławnym tacie, ale dzieci już nazwisko męża

Też mogę przyjąć nazwisko swojej jak będzie bogata. Co mi tam😗

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Moja szefowa 48 lat chyba z najbogatszej rodziny w miasteczku wyszła za syna nauczycielki i chłopa. I dobrze żyją 25 lat chyba

Znam taką rodzinę niezbyt majętna, a nawet bida z nędzą  5 dziewczyn było i 2 chłopaków każde z dziewczyn poszła do bogatego domu i jakoś żyją

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v