Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
radekz200 napisał:

8 minut temu, slawek74 napisał:

brutto 550 i 800kg

po co gadasz że dwie krowy jak to krowa z cielakiem 😂😂

pierwastka to nie ciele a ciele też sprzedałem ,,dla kolegi,, z forum 😛

Radziu a Ty jak ciężkie sztuki sprzedajesz 🤔

12Pafnucy napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

przyznaj się że sknerzysz i w domu w kurtce siedzisz

17056072555642180093522818721836.jpg

a co Ty mnie tu pokazujesz 🤔

Opublikowano

ciele też sprzedałem ,,dla kolegi,, z forum 😛

Jedno 🤔🤷...dla kolegów z forum to się sprzedaje po cztery...i Lublina🤗🤭...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

A u mnie tyle śniegu nawaliło 🥶

U nas od kiedy się ferie zaczęły i autobusy nie jeżdżą, to gmina zapomniała odśnieżać nam drogi.  

Opublikowano
Qwazi napisał:

ciele też sprzedałem ,,dla kolegi,, z forum 😛

ano tylko jedno 🤷‍♂️ blisko ma to i po jedno jedzie... a bierze czasem i po dwa... kilka jak nie kilkanaście wzią przez pół roku...

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Tłuszcz by mi się wytopił w takiej temperaturze funkcjonować.

Ja w tej chwili mam 24 na termometrze w domu. Wystarczy, że na dworze marznę. W domu nie muszę ;)  

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Ja w tej chwili mam 24 na termometrze w domu. Wystarczy, że na dworze marznę. W domu nie muszę ;)  

Aby mi w swetrze albo bluzie było ciepło. Z krótkim rękawem nie chodzę. Kapcie też "całościowe". O takie. 

https://allegro.pl/oferta/bambosze-meskie-kapcie-ocieplane-cieple-pantofle-ciapy-rozm-42-14824260697?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=M2U4MmM3NzQtMGU2Yi00ZmI2LWJlYTUtZjJjZTdjZGFiNTE5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=d87ce8fb-9158-4903-a390-eeb4ccc06870

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

ano tylko jedno 🤷‍♂️ blisko ma to i po jedno jedzie... a bierze czasem i po dwa... kilka jak nie kilkanaście wzią przez pół roku...

A Lublina🤔...

Opublikowano
13 minut temu, Leszy napisał:

U nas od kiedy się ferie zaczęły i autobusy nie jeżdżą, to gmina zapomniała odśnieżać nam drogi.  

jak wy zyjecie-przeciez nie kazdy ma samochod, terz maja emerytow badac szczegolowo  ?? naprawde nie ma kto jezdzic ?? byly przeciez specjalne programy-dotacje. 

34 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A nie liczyłem.

Ubywa z kupy.

Teraz mały mróz to i mało idzie.

ile owsa bedziesz sial ?? nie mieszasz?? s kukurydze -tania jak barszcz ?

18 minut temu, radekz200 napisał:

co Ty na to? 

IMG_5120.jpeg

taka temperatura to nawet nie glupota -tylko zwyczajnie niezdrowa jest.. czesto chorujecie w domu ??

nie umiesz pieca ustawic ?? znam takie przypadki ze boja sie do sterownika podejsc..

do prawidlowej eksplatacji pieca wystarczy 60 a nawet troche mniej.

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

jak wy zyjecie-przeciez nie kazdy ma samochod, terz maja emerytow badac szczegolowo  ?? naprawde nie ma kto jezdzic ?? byly przeciez specjalne programy-dotacje. 

U nas każdy ma samochód na wsi. Nawet emeryci. W sumie to dużo więcej samochodów niż numerów. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Leszy napisał:

U nas każdy ma samochód na wsi. Nawet emeryci. W sumie to dużo więcej samochodów niż numerów. 

Nie macie pekaesa nie macie gieesa, normalnie jak żyć 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Ale żony nie pokazuje czy rozgrzana, chyba słaby z ciebie palacz 😉

A właśnie...dzwonił mi telefon, spojrzałem, kto dzwoni i przez chwilę pomyślalem "co Marek odstawił, że jego żona do mnie dzwoni🙆🤦"...ale potem żem se uświadomił, że to jednak...moja🤷🤭...

• Haha 4
Opublikowano

Moja wieś to 15 numerów, z czego nie wszystkie zamieszkane. Tu naprawdę nic nie ma, ale ma to swoje plusy. ;) 

3 minuty temu, Łolek napisał:

Nie macie pekaesa nie macie gieesa, normalnie jak żyć 🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano

Ale przy mnie nie dzwoniła, może się wstydziła 😉

Przed chwilą, Leszy napisał:

Moja wieś to 15 numerów, z czego nie wszystkie zamieszkane. Tu naprawdę nic nie ma, ale ma to swoje plusy. ;) 

Nie ma co zwiedzać 

• Haha 2
Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

O siatce nie wspomnę 🤭

29 minut temu, HF86 napisał:

Anguska,kluska 

Eeee takiej to nie pozwolą uciec

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v