Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Andpol napisał:

W okolicy nie widziałem tego jeszcze.

to zapraszam do mnie.

marulekk napisał:

Obornik wywalony, śruta na tydzień zrobiona. Można łikend zacząć 

bykom pościel zmieniona, pasza podana, śruta przywieziona, weekend oficjalnie rozpoczęty. teraz młodemu farminga instaluję.

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, DANDYS napisał:

Tomek już ziemię sprzedaje?

Screenshot_20240824-105734.png

Od wczoraj 400tysiecy ponad zeszła z ceny, musi ją cisnąć

58 minut temu, DANDYS napisał:

Tomek już ziemię sprzedaje?

Screenshot_20240824-105734.png

Od wczoraj 400tysiecy ponad zeszła z ceny, musi ją cisnąć

Opublikowano
3 godziny temu, Mateusz1q napisał:

kolega prosi o linka

Za drobną opłatą (200zł) mogę udostępnić. To tylko część ewentualnego wynagrodzenia adwokata i jeszcze z Bogusiem muszę się podzielić. To jak? 😗

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

od października ruszą nabór ale nie wiem czy sam ciągnik przejdzie trzeba by było dobrać jakiś rozsiewacz z komputerem albo coś związane z ochroną środowiska ruszą też nowa modernizacja ale tam też na zbiór itp maja dawać ale wiem że kombinują jak ktoś ma hodowle to można wziąść traktor z turem do zbioru siana i słomy chcesz to Ci wyślę sms nr do doradcy z łódzkiego

Nie co ty ,kuzyn kupił wiosną i ściemnia w rodzinie że połowę zwrotu dostał 

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Za drobną opłatą (200zł) mogę udostępnić. To tylko część ewentualnego wynagrodzenia adwokata i jeszcze z Bogusiem muszę się podzielić. To jak? 😗

A nie wiesz gdzie się podział?

Bana jakiego ma?

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

A bo widzisz, jego modlitwy trafiają zazwyczaj nie tam gdzie trzeba, modlił się o przymrozki dla mnie, u mnie nie było, były gdzie indziej, modlił się o grad dla siebie to też w tym roku było wiele gradobić ale nie u niego ... Może jakby chociaż raz z tymi modlitwami poszedł w niedzielę do kościoła zamiast całą na tapczanie przeleżeć ...

A to Ty nie wiesz, że modlitwa bez hojnej ofiary się nie liczy, a że Rysiu skąpy, to i modlitwy nie przyniosły oczekiwanego rezultatu🤫

Opublikowano (edytowane)

📢📢📢📢📢📢📢📢

A co do wczorajszej roboty to jest wypełnione resorem

Gwarantuję że to przeżyje tuska w rządzie. 

Wy myśleli że co tam szpachla🙆‍♂️

Zaznaczam że to nie zostało tak tylko P0 spawane i zalane spawem

IMG_20240824_123812.jpg

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

📢📢📢📢📢📢📢📢

IMG_20240824_123812.jpg

Po odliczeniu czasu i elektrod zostało 20 zł 🤔

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

📢📢📢📢📢📢📢📢

IMG_20240824_123812.jpg

Wraz mnie to nie przekonuje ten ulep

Edytowane przez marulekk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v