Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:

Dobre chłopaki. Jeszcze przed północą mnie na imprezę do Łowicza zawieźli lawetą z gratami i nie pamiętam jak wróciłem 😎 ach kiedyś to było.

Teraz też jest...,..

Dobrze mieć somsiadów 🤭

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Wyglądają na szczęśliwych pomimo że banderowiec...

Jak sprawa tego palacza się zakończyła?

Dzwonił przed chwilą. Mówi że jest ciężko jak widzi i czuje dym.

Przeraziło mnie to że tak go wciągnęło.

Na razie rozumie swoje błędy, widzi też co robił wcześniej, a co koledzy robią dalej. 

I powiedział mi tak - wiesz co tata, tak popatrzyłem na X i Y z boku no i zachowują się jak debile🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Dzwonił przed chwilą. Mówi że jest ciężko jak widzi i czuje dym.

Przeraziło mnie to że tak go wciągnęło.

Na razie rozumie swoje błędy, widzi też co robił wcześniej, a co koledzy robią dalej. 

I powiedział mi tak - wiesz co tata, tak popatrzyłem na X i Y z boku no i zachowują się jak debile🤭

Jak rzuci to dasz mi nr do niego 

Opublikowano
55 minut temu, kizak napisał:

No i myślisz że o suchym ryju się rozeszli ?

Dwóch już napoczętych było🤭

54 minuty temu, 6465 napisał:

Ty żeś kiedyś podpadł. Jechałeś traktor pod dębem stał i się nie zatrzymałeś, łobuzie ty.😁

Jo nie chcioł, jo nie wiedzioł że ty to ty 

40 minut temu, jacor73 napisał:

i co wpierd..l był?😁

Czemu? 

35 minut temu, gregor1284 napisał:

Hf źle się dzieje. Tratfiarz mnie na fb do znajomych zaprosił, musi roboty szuka. @superfarmer02 dodawałeś juz jakies ogloszenie ze robota przy szparagach bedzie?

Screenshot_20240116_201038_Facebook.jpg

Screenshot_20240116_201045_Facebook.jpg

A myślisz że po co ten do ciebie napisał? 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jak rzuci to dasz mi nr do niego 

Ja traktuję że już rzucił. Innej opcji nie przewiduję 🤣

Jakie masz względem niego plany?

O adopcji wspominałeś ale to najpierw musiałbyś do sprawy rozwodowej doprowadzić🤭

Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Czemu? 

Pewnie słyszał że czarni mają specjalne przywileje w pl i obrał sobie plemię Kurpi do nawracania 🤭

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Czemu? 

Podoba mi się Twoje zaangażowanie w ten biznes. Docenię to.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Ja traktuję że już rzucił. Innej opcji nie przewiduję 🤣

Jakie masz względem niego plany?

O adopcji wspominałeś ale to najpierw musiałbyś do sprawy rozwodowej doprowadzić🤭

6 minut temu, HF86 napisał:

Pewnie słyszał że czarni mają specjalne przywileje w pl i obrał sobie plemię Kurpi do nawracania 🤭

Kiedyś przez takiego jednego sasiad prawie cug przerwał 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś przez takiego jednego sasiad prawie cug przerwał 

Mogę leczyć. To może być ta fundacja 🥰

Opublikowano

Nie wiem 

Ja nie wystawiałem 

Ja jałówkę tylko wystawiłem 

1200 jeden dawał 800 bo i tak więcej nikt nie da

Powiedziałem że za dużo daje i za te pieniądze będzie miał byczka hf i worek mleka

Jeden telefon był tylko za nią 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Białe kobiety nie zaspakajają potrzeb mężczyzn innych niż biali

Legenda w mojej wiosce: ojciec córkę żegna przed wylotem do Ameryki i ostrzega, żebyś tylko czarnego nie próbowała bo nie wrócisz i nie wróciła 

3 godziny temu, Desperado napisał:

Kobiety na pewno.   :P

Takim to dużo nie trzeba.

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Jeden telefon był tylko za nią 

Wymieniłeś jałówkę za telefon 🤔...w sumie, jak dobry telefon to może i dobry interes🤔😉...

• Haha 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v