Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, malaczarna napisał:

Szkoda kobiecie i się lituje nad nim albo solidarność jajników zeby druga tak nie miała jak ona zle

Szkoda kobiecie i się lituje nad nim albo solidarność jajników zeby druga tak nie miała jak ona zle

Nie ma co tłuc starego grata....🤭

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jeszcze rok zbierzesz po 3t z ha to będziesz szukał etatu ... Czasy gdy cała rodzina żyła z 10-15ha mijają bezpowrotnie. Trzeba robić coś dodatkowego, albo jakieś owoce/warzywa/zwierzaki albo etat.

Aby germaniec nie nawalił to bedzie drugie tyle co za zboze

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Oh, ja w maju świętuje. Dla Anet życzenia niech twardą ręką trzymają swych małżonków i na głupstwa im nie pozwalaja

4  maja...

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Aby germaniec nie nawalił to bedzie drugie tyle co za zboze

A jak nawali to cały zarobek pójdzie na remonty ... Teraz w Agroklamstwach mówią o nawalnicowym, gradowym, na suszowe bym nie liczył ... Może dla tych co wyliczy im ponad 70% strat, ale ilu takich będzie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
14 minut temu, marulekk napisał:

3100

Agricola?

20 minut temu, malaczarna napisał:

Solidarność jajników najlepiej się objawia w innej sytuacji🤷

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Śmierć Johndirowi.

Nie pisz tak bo jeszcze Ryskowi się popsuje i zamiast zarobku to będzie trzeba iść do Tuska na kolanach po zapomogę xD

z naszej krwawicy 🙆‍♂️🤦

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, slawek74 napisał:

z naszej krwawicy 🙆‍♂️🤦

Ototo, to najgorsze ;) patrzy jak najmniej złotówek oddać Tuskowi, ale jak po zapomogę to łapa ma z 3m długości ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
57 minut temu, radekz200 napisał:

toż chyba widać gdzie większość bel leży tam był pokos gruby 😂 

taka hala to wygoda większa od silosu, pobuduj to się przekonasz 

Co było a nie jest nie pisze się w rejestr...wygoda, czy nie, to żebyś silosu nie miał...Ty🙆...

56 minut temu, marulekk napisał:

Brakuje tylko rycerza na tym białym koniu 🤭🤭

Poszedł zdjęcia robić...ze żniw😉

Opublikowano
29 minut temu, Strongman napisał:

wialnia jest lepsza.

Tym to tylko kurze wywieje i tyle

Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał:

Myślisz, że stąd ciągotki do...oswajania Piotra🤔

jego nie da sie oswoic-zreszta juz jedna monika sie krecila kolo niego 🤣.

chyba sam sobie musze dac kopa w dupe zebym wzial sie dokoszenia. caly tydzien zlecial i niewiele zrobilem. 

czlowiek sie starzeje -czas leci coraz szybciej.  3 tygodnie w polu nie bylem , procz 1 oprysku ziemniakow.

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

📢

W imieniu Karola chciałbym złożyć najlepsze życzenia imieninowe dwóm jego domniemanym treściowym oraz jednej Pani, która ma fajną przechowalnię na parapecie. Na wszelki wypadek życzenia kieruję też w stronę koleżanki @malaczarna mając na względzie, jakim imieniem Mieczysław się do niej zwraca, chociaż nie sądzę, że ma na imię Aneta. Ale, że Karol się z nią umawiał na bliżej niesprecyzowany układ, to tym bardziej należy jej życzyć najlepszego 😉🤭...

@Łolek @slawek74 przekażcie szanownym małżonkom 💯💐

jak ja nie trawię takich fircyków 😂

Opublikowano
23 minuty temu, radekz200 napisał:

ja nie trawię

W tym przypadku pomóc może ...lewatywa🤔

25 minut temu, jacus napisał:

jego nie da sie oswoic-zreszta juz jedna monika sie krecila kolo niego 🤣.

chyba sam sobie musze dac kopa w dupe zebym wzial sie dokoszenia. caly tydzien zlecial i niewiele zrobilem. 

czlowiek sie starzeje -czas leci coraz szybciej.  3 tygodnie w polu nie bylem , procz 1 oprysku ziemniakow.

Nic nie zmieniaj. Tak jest dobrze. Też się opier...m. Radziu zapier...a, to wystarczy🤷

Obecnie zapewne łopatuje to, co nakosil, żeby być pionierem 😎

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

W tym przypadku pomóc może ...lewatywa🤔

Nic nie zmieniaj. Tak jest dobrze. Też się opier...m. Radziu zapier...a, to wystarczy🤷

Obecnie zapewne łopatuje to, co nakosil, żeby być pionierem 😎

ja to se tera paczki odbieram 😂

IMG_5654.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Agricola?

Solidarność jajników najlepiej się objawia w innej sytuacji🤷

Yhy

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

W oczekiwaniu na słonko 

Rolniki to mają dobrze

Nie to co na etacie

IMG_20240717_115801.jpg

Rysiek Pazura masz brudnego 🙊

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

ja to se tera paczki odbieram 😂

IMG_5654.jpeg

A kupić nie możesz 🤔...odbierać musisz 🙆.. przecież Cię stać 🤷...

2 minuty temu, marulekk napisał:

Yhy

Według mnie dobry wybór 👌

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v