Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Tylko cywilnie, bez kościelnego.

Dzieci też bez chrztu

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Dzieci też bez chrztu

Z, ale to żona chciała, mi było to obojętne czy będzie chrzest czy nie ... Dla mnie wiara kończy się na tym co w Piśmie Świętym, a tam nic o batmanach nie ma ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A tak z ciekawości...

Czemu o to pytasz?

No bo jak ma kościelny to jednak był mu batman do czegoś potrzebny, a tak poważnie to książkę piszę

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Człowieku, chcesz to sobie myśl co chcesz, nie interesują mnie twoje myśli i gównorady ...

Nie zobaczysz ...

Za mały człowieczku jesteś żeby fikać. xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Desperado napisał:

Za mały człowieczku jesteś żeby fikać. xD

To ty jesteś za mały ... Na prawdę nie interesują mnie twoje myśli i rady ...

Opublikowano

Ale niech sobie mówi co chce, mnie to ani trochę nie rusza ... 

Rusza rusza.

Jak i mnie...

Tylko ta jego nieomylność...no trochę dziwne to...

Jak można zostać beatyfikowanym?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Z, ale to żona chciała, mi było to obojętne czy będzie chrzest czy nie ... Dla mnie wiara kończy się na tym co w Piśmie Świętym, a tam nic o batmanach nie ma ...

czyli jednak batman był potrzebny, i kasę mu dałeś

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

czyli jednak batman był potrzebny, i kasę mu dałeś

Mi był nie potrzebny ... 

To po co wchodzisz w dyskusję ze mną?

To ty się mnie cały czas czepiasz bo mam inne zdanie niż pan nieomylny ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Ja pierdziele...3/4 świata chrztu nie ma i jakoś nie narzekają...

Co to się ludziom porobiło że nie potrafią zobaczyć czegoś z innej perspektywy...

Opublikowano
6 godzin temu, 6465 napisał:

Co to za iPhone że nie idzie rozróżnić co to za zboże. Jak to miał być prezent dla @12Pafnucy to lepiej nie rób wstydu 😆

Zdążymy wykosić. U mnie pszenżyto nie ruszone ale cieszę się z tego deszczu bo jest szansa że kukurydza kolbę jeszcze porządną zrobi. 

chłopie ja specjalnie te zdjęcia pomniejszam zebysta je mogli odtworzyć na swoich kalkulatorach 😂😂

• Haha 4
Opublikowano

Zwłaszcz

Co to się ludziom porobiło że nie potrafią zobaczyć czegoś z innej perspektywy...

Zwłaszcza teraz, tak od 2-3 lat.  Przypadek?

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Raczej że chciał być mocarzem ponad wszystko.

Jaaaa?

No teraz to przesadziłeś...

Od losu taki wp***dol dostałem, że wystarczyło by dla 10...

Od losu, nie od twoich ...

A wystarczy ..

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Dla niektórych to czy został za małego polany wodą jest wyznacznikiem tego czy jest dobrym czy złym człowiekiem ...

Opublikowano

Jaaaa?

No teraz to przesadziłeś...

Od losu taki wp***dol dostałem, że wystarczyło by dla 10...

Od losu, nie od twoich ...

A wystarczy ..

Co szczepioneczka?

Opublikowano

Dla niektórych to czy został za małego polany wodą jest wyznacznikiem tego czy jest dobrym czy złym człowiekiem ...

Najgorsze to że wmawia to innym...

Że to zło jak nie 

Co szczepioneczka?

Dawno o tym zapomniałem.

Ty szukasz dziwnych zależności.

Szlak cię trafia że jeszcze krowa sąsiada nie zdechła, a sąsiada nie lubisz ..😆

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To jest tak jak z rolnictwem od małego masz z tym styczność i potem jest to twoją pasją i w niektórych przypadkach pracą na całe życie, tak samo jest z wiarą jak w domu nie ma wiary to i dzieci nie będą wierzyć w Boga chodź są i wyjątki

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

tak samo jest z wiarą jak w domu nie ma wiary to i dzieci nie będą wierzyć w Boga chodź są i wyjątki

Wiara w domu może być bez polania główki wodą przez Batmana ... Nie mówiąc już o wychowaniu w zgodzie z pewnymi zasadami, bo tu wiara ma mało wspólnego ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v