Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

U mnie jeszcze kombajn nie odkryty 🤭 

A mój już przejrzany, przesmarowany, aby pogody czekać, pierwszy pszenżyto skoszę niż ty jęczmień ozimy xD 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

A mój już przejrzany, przesmarowany, aby pogody czekać, pierwszy pszenżyto skoszę niż ty jęczmień ozimy xD 

Mój też gotowy bo już był przejrzany we wrześniu  ,gapciu 😛 pół godziny tylko posmarować piwko wypić i w pole

A najpierw będę kosił pszenice 😜

Opublikowano

A najpierw będę kosił pszenice 😜

Jak ty zaczniesz kosić tą pszenicę to ja już pewnie będę miał słomę pod dachem znając twoje tempo działania xD 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Oj do teraz to już tam myszy sie może zalęgly w podajniku pochyłym..

Myszy jak myszy, raz mi się szczur władował, 10 łopatek na kłosowym było do wymiany ...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak ty zaczniesz kosić tą pszenicę to ja już pewnie będę miał słomę pod dachem znając twoje tempo działania xD 

Mi się nie spieszy , słoma do hodowli lepsza taka skruszała , jakbym chciał to mogę w każdej chwili wyjeżdżać

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj do teraz to już tam myszy sie może zalęgly w podajniku pochyłym..

W centralnej Polsce mamy koty 😉

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano

A idę, mówię zajrzę na chwilę ale nic się tu nie zmieniło ....

U Ciebie też nic, cały czas myślisz zamiast robić ... Że pszenica czy pszenżyto stoi to normalne, ale jęczmień ozimy to już dawno powinieneś mieć w magazynie a nie na polu ...

Opublikowano
12 godzin temu, radekz200 napisał:

kurła Zbyszek teraz jak będę wymieniał ajfona to stary ci oddam bo zdjęcia tego kalkulatora są okropne 

Wiesz co...może w buty se wsadź tego srajfona...

Ładniejszy od tego nie będziesz, ale przynajmniej wyższy...😆

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

I dlatego PiS po tych aferach które wychodzą teraz na jaw traci poparcie xD mam nadzieję że Tuskowi się uda chociaż to i zamknie za kratami cała ta PiSowska zorganizowana grupę przestępczą ...

W jednym tusk miał rację, że będą zamykać, tylko obawiam się że siebie nie miał na myśli.  xD

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Tiaaa.

Bo Ty tak mówisz mmmmhmm

Nie można być jak chorągiewka na wietrze.

4 godziny temu, slavvek napisał:

Tak jak i PiS pozamykał wszystkich po aferach PO i okolitach. Gwiazdy tych afer brylują w PE. My nie ruszamy waszych, a wy nie ruszacie naszych. I tak to się kręci. A reszta to igrzyska.

Ani jednego nie zamkną, to ich wyborcy uwierzyli że będą zamykać, tylko kogo.

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v