Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

papiery jeszcze sie odnajdują w WK 😑

Bocznymi...😉

2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

kliknę to się otwiera 

O jest..

To dziki trzeba...

Rolnika łatwiej namierzyć...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
48 minut temu, slawek74 napisał:

kiedy będzie? bedziesz?

kolege z wojska tam miałem...

kole komarowki..

już się nie chwal zdjęcie pewnie z poprzednich lat 🤭😁

to ty sławciu?

Opublikowano

Jęczmień rozpoczęty. Może i czasem wygląda to 6 średnio na pewno nie przekroczy znacznie. 

Gdzie te co krzyczeli o dochodach 10 tyś  z hektara 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

Jęczmień rozpoczęty. Może i czasem wygląda to 6 średnio na pewno nie przekroczy znacznie. 

Gdzie te co krzyczeli o dochodach 10 tyś  z hektara 🤔

Bób zbierają 😊

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

na wolinie jeczmien skoszony-reszta zielona..

pada co chwile na zmiane ze sloncem wiec sie wybralem w swiat -tunelem pod swina sie przejechac. z krociotenka przerwa na krokodylki.. uciekly z kolobrzegu z oceanarium i staly przy drodze na miedzyzdroje.... nawet jagodzianki nie stoja a one sie zaczaily.

skad ta pewnosc ?? znasz smak takiego miesa ??🤣

ja dzisiaj kebab od turka z baranina- raz na rok mozna diete porzucic.

Jacus co tam u was też Cywilizacje zalewają?

https://gazetakrakowska.pl/podwodny-las-niedaleko-olkusza-co-za-widok-z-wody-wystaja-tylko-czubki-sosen-zalewiska-zajmuja-kolejne-tereny-mamy-zdjecia/ar/c1-18645265

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
21 minut temu, malaczarna napisał:

dlaczego ja mam codziennie coś pokazywać?

dlaczego codziennie? pokaż raz zwoje zęby jak to wygląda po tym zabiegu i czy to warte tej ceny 

na długo to daje sPOkój ?

u mnie fortepian jak u Andrzeja z Plutycz i już za późno w ładowanie kasy w zdrowie bo ani sie nie zwróci ani nie zarobi

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Zębów nie widzieli?

No mogło tak się zdarzyć. ..że nie ..

1 minutę temu, konteno napisał:

późno w ładowanie kasy w zdrowie

Nigdy nie jest za późno...

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

dlaczego codziennie? pokaż raz zwoje zęby jak to wygląda po tym zabiegu i czy to warte tej ceny 

na długo to daje sPOkój ?

u mnie fortepian jak u Andrzeja z Plutycz i już za późno w ładowanie kasy w zdrowie bo ani sie nie zwróci ani nie zarobi

Normalne uzębienie kompletne. Co pół roku przegląd, przy okazji oczyszczanie z kamienia. Gdzie byłeś do tej pory jak się nie dba to tak jest. Moja córka ma mleczaki bez ani jednego ubytku. 3/4 jej rówieśników ma próchnicę od malego

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Oki 

Ty to sobie zawsze wymówki znajdziesz 

Mocznik siany 25 kwietnia ,kolega ma 174

SAVE_20240704_201405.jpg

Trzeba było mleka więcej pić a nie mocznika.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, malaczarna napisał:

dlaczego ja mam codziennie coś pokazywać?

Bobu nie chciałaś to zęby pokaż ;) Oni tak  z przyzwyczajenia jak u krów czy koni w zęby zaglądają żeby ocenić przydatność.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Normalne uzębienie kompletne. Co pół roku przegląd, przy okazji oczyszczanie z kamienia. Gdzie byłeś do tej pory jak się nie dba to tak jest. Moja córka ma mleczaki bez ani jednego ubytku. 3/4 jej rówieśników ma próchnicę od malego

Cukru jej szkodujesz, to i uzębienie jest. 

Opublikowano
53 minuty temu, wojtal24 napisał:

ale chyba Ty masz bo Cię tu nie widać?😆😆😆 jak tam już po wyborach bo ja też tu zadziej zaglądam i nie w temacie

Jeszcze, przełom sierpnia września będą 

Zajęcia trochę jest bo budowa i trochę innych spraw się uzbierało 

Opublikowano
30 minut temu, szymon09875 napisał:

Nie stygnie 🤣 

Kosiarka odpieta dostał smierdzielowoza

Może jutro się trawę jeszcze zdąży trawę posiać 🤔

IMG_20240704_212440.jpg

Gdzie tak pędzisz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v