Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, damian303 napisał:

@Agrest @Tomasz0611 jaką u was cena czarnej/czerwonej na skupach/zakładach?

U mnie jeszcze z półtorej tygodnia do zbiorów. Dwa okliczne zakłady jeszcze mam zamknięte.

z tego co słyszałem jest bardzo duży rozstrzał cenowy.

Pełna dezinformacja. O 15stej mowa o 7zł, potem że jednak nie góra 6,5, a w necie mowa o 5 do 5,5.

Czerwona mowa o 1,5, za chwilę o 1,3, a ogólnie nikt nic nie wie

Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

Piwo te z kaszy

Nie. Ale może trzeba spróbować. 

Ostatnio jakieś dobre litewskie pszeniczne kupiłem. 

Tyskim mnie Ostatnio poczestowano, toto i dobrze że hitlerowce chcą to kupić, choć nie wiem po co 🤮

A jak się pija od święta, to niech chociaż smakuje 😁

Opublikowano (edytowane)

@PAN88  co cię tak rozbawiło w moim poście, czy coś z tobą nie ten teges? ty ostatnio  coś w ogóle jakiś nie tego. Mocne słonko, czy inna przyczyna? 🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Czytając dzisiaj af można się dowiedzieć że motor to najlepszy środek transportu suvy się przewracają, dziadki do uśpienia  matko boso 🙆

No widzisz...

Gdzie jak nie tu, tylu mądrości , zaledwie w kilka chwil byś się dowiedział..  

No to ...niemal ....jak to Galan pisze...spaniałe jest...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, HF86 napisał:

Nie. Ale może trzeba spróbować. 

Ostatnio jakieś dobre litewskie pszeniczne kupiłem. 

Tyskim mnie Ostatnio poczestowano, toto i dobrze że hitlerowce chcą to kupić, choć nie wiem po co 🤮

A jak się pija od święta, to niech chociaż smakuje 😁

Te lepiej bierz się za robotę i ptaszkowe zgarniaj. Bo do brukseli popłynie 

P0top Polski przegłosowany w uśmiechniętej hujni

Edytowane przez pedro2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, kris91 napisał:

Kurfa, za prąd przyszło, mniejsze zużycie i z 260 zl na 470 zł co miesiąc 😒😒😒

Podobnie jak u mnie. A wyszło, że nadpłaty za poprzedni okres mam na 3 msc. 

Hvj ich wie jak to liczą. Za każdym razem nadpłata coraz większa. 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
50 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Mimo że mnie nie lubicie,to wypije za wasze zdrowie 😉

inbound5964978387433749415.jpg

No jak tam sobie chcesz. Ale jak w składzie jest jeczmień i cukier, to co to kurna ma być? Dobże rze nie kukurydza i syrop glukozowo-fruktozowy, Piwo to jest z wody, słodu jęczmiennego,, chmielu i drożdży. Jeśli chodzi o jasne pełne.

Opublikowano
19 minut temu, pedro2 napisał:

Te lepiej bierz się za robotę i ptaszkowe zgarniaj. Bo do brukseli popłynie 

P0top Polski przegłosowany w uśmiechniętej hujni

Już jedna posprzatana, ta bardziej wysokobialkowa. 

Dwa Koźlaki niestety.jeden uciekł. 

Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał:

Ale jak? macie jeszcze książeczki?

Przychodzi normalnie rozliczenie i raty rozbite co miesiąc 👀

13 minut temu, pedro2 napisał:

Podobnie jak u mnie. A wyszło, że nadpłaty za poprzedni okres mam na 3 msc. 

Hvj ich wie jak to liczą. Za każdym razem nadpłata coraz większa. 

No i ja patrzę, że liczą jak chcą.

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Będą musieli im płetwy pokupować. 

Albo kajaki

Mnie ciekawi skąd oni tej wody wezmą. 

Łąki gdzie zawsze szło się utopić w dołkach, to nawet kropla się nie wyciska spod opon. 

3 minuty temu, kris91 napisał:

Przychodzi normalnie rozliczenie i raty rozbite co miesiąc 👀

No i ja patrzę, że liczą jak chcą.

Sztuczne zarzadzanie dochodami PGE. 

To samo mam w wodociągach. 

Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

Mnie ciekawi skąd oni tej wody wezmą. 

Łąki gdzie zawsze szło się utopić w dołkach, to nawet kropla się nie wyciska spod opon. 

Sztuczne zarzadzanie dochodami PGE. 

To samo mam w wodociągach. 

Nie bój się.

Akurat jak coś na cholere narobić to oni umieją. 

Jeszcze zapłacimy za te tamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v