Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

8 minut temu, Qwazi napisał: Piotr się nie da...ta jakaś nie będzie wiedziała gdzie...tarmosić🤭 https://www.youtube.com/embed/Sfb7Dr2-i9k?feature=oembed     Co i gdzie... Bęben sporych rozmiarów... Zresztą gdzie z kobitą w jednym pomieszczeniu... 

samo najlepsze 😀 a jeszcze młodą 🤗🤭😁

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Defraudacja raczej....

No nie znam tej historii, ale jakoś przeczucie mam, że to lubelski miód na Kurpiach był....ale tylko przeczucie...

Pasat ze 14 ....bo prawie nowy ..

Opublikowano

a malpki lubelskiej to gdzie produkuja ?? tego chyba najwiecej po rowach lezy.

znajomy dostal pol roku w zawiasach za produkcje kielbasy lisieckiej..

gorale juz dali rade z podrobkami oscypkow... znaczy sami je podrabiaja 😂

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ło matko....to jak ty Orzesz?

Mi tylko na mix dobrze to wychodzi... wychodziło...

Już chyba wiem czemu Ty pod talerzowke siejesz...😆

orac tez nie umiesz ??😂

poloz plug u nas ,na ziemi, na silowej to zaoszczedzisz na paliwie i szybko zrobisz -nie wejdzie wcale 😂.

na mix robilem gdy mi padly uszczelnienia na tloku -bujal jak diabli ale szybko zalozylem nowe.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

orac tez nie umiesz ??😂

Chyba ty...

Pozycja to na sztywno...partacz jesteś.

U mnie pług sam za traktorem jedzie....no partacz jesteś....temu talerzowką uprawiasz.

• Like 1
Opublikowano
21 godzin temu, szwagier24 napisał:

Warto interesować się opona z takim uszkodzeniem?

Screenshot_20240417-205733.png

Będą pękać też w innych miejscach, w tamtym roku komplet wyleciał, bo najpierw powietrze uciekało, po zaklejeniu i włożeniu dętki, szczypało w innych miejscach.

Wg mnie nawet 500 szkoda płacić za takie coś.

7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

No co , trzeba oszczędzać sprzęt , zajechać to moment , a naprawy zajmują czasu i pieniędzy 

Was stać to możecie robić co chcecie 

Inni mają pieniądze, a Tobie zabierają, na dzieci musisz łożyć, czy w dom inwestujesz?

Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jeszcze nic, ale cza będzie jakoś rozreklamowac trochę...szkoda obcemu, to pytam tu czy by kto nie chciał.

To jakbym wstawił linka z ogłoszeniem to by w 12 h P0szedł 😁😁😁

Ale zabroniłeś P0kazywać

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Już ty mi lepiej nic nie wstawiaj.

Bo tylko kłopoty z tego.

.a pożytku żadnego.

Zauważ że ja nie wstawiam twoich....

dalej masz ten  numer co ogarek wstawil ?

moze zadzwonie-ze sluzbowego 😂

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Chyba ty...

Pozycja to na sztywno...partacz jesteś.

U mnie pług sam za traktorem jedzie....no partacz jesteś....temu talerzowką uprawiasz.

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem.. 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A ociepliłeś truskawki? 

Zmarzną i na dżondyra nie starczy. 

Nie liczę na zysk z truskawek.

To w sumie i tak kasa Syna. Ja tylko pomagam i ani złotówki z tego nie mam.

Rysiek w tym wiatraku w Romaszkach to chyba ktoś sobie dom zrobił?

U nas też coś podobnego jest.

Tyle że na nowo tu przeniesiony ..

...mają ludzie pomysły.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Co dziś nie wymrozi, a doyebie chyba konkretnie, to od poniedziałku wykończy na amen.

Przestępczy rok. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

dalej masz ten  numer co ogarek wstawil ?

moze zadzwonie-ze sluzbowego 😂

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem.. 

Zawsze na pływającej, jak trzeba to istnieje coś takiego jak dociążenie  i musi wejść, a jak zakotwiczy to już nie wyjdzie 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem

Myślę że więcej ha zaoralem niż Ty...no ale chętnie się nauczę czegoś ...innego...

Prowadź ....mistrzu....😆

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie liczę na zysk z 

Rysiek w tym wiatraki w Romaszkach chyba to ktoś sobie dom zrobił?

U nas też coś podobnego jest.

Tyle że na nowo tu przeniesiony ..

...mają ludzie pomysły.

Jakie wiatraki w Romaszkach? 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Co dziś nie wymrozi, a doyebie chyba konkretnie, to od poniedziałku wykończy na amen.

Przestępczy rok. 

Dziś u mnie nie nadają.

Jutro bardziej.

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jakie wiatraki w Romaszkach? 

A może to Brzozowy Kąt....

Druga m razem dokładniej....

Stoi taki . Tak z ukosa tynk , czy tam inne ocieplenie ma...

Opublikowano

U mnie różnica między nie nadają to 4⁰. Wczoraj było dużo ciepłej . Chmury niknà wiatr ucichł i już tylko 5⁰

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v