Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

8 minut temu, Qwazi napisał: Piotr się nie da...ta jakaś nie będzie wiedziała gdzie...tarmosić🤭 https://www.youtube.com/embed/Sfb7Dr2-i9k?feature=oembed     Co i gdzie... Bęben sporych rozmiarów... Zresztą gdzie z kobitą w jednym pomieszczeniu... 

samo najlepsze 😀 a jeszcze młodą 🤗🤭😁

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Defraudacja raczej....

No nie znam tej historii, ale jakoś przeczucie mam, że to lubelski miód na Kurpiach był....ale tylko przeczucie...

Pasat ze 14 ....bo prawie nowy ..

Opublikowano

a malpki lubelskiej to gdzie produkuja ?? tego chyba najwiecej po rowach lezy.

znajomy dostal pol roku w zawiasach za produkcje kielbasy lisieckiej..

gorale juz dali rade z podrobkami oscypkow... znaczy sami je podrabiaja 😂

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ło matko....to jak ty Orzesz?

Mi tylko na mix dobrze to wychodzi... wychodziło...

Już chyba wiem czemu Ty pod talerzowke siejesz...😆

orac tez nie umiesz ??😂

poloz plug u nas ,na ziemi, na silowej to zaoszczedzisz na paliwie i szybko zrobisz -nie wejdzie wcale 😂.

na mix robilem gdy mi padly uszczelnienia na tloku -bujal jak diabli ale szybko zalozylem nowe.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

orac tez nie umiesz ??😂

Chyba ty...

Pozycja to na sztywno...partacz jesteś.

U mnie pług sam za traktorem jedzie....no partacz jesteś....temu talerzowką uprawiasz.

• Like 1
Opublikowano
21 godzin temu, szwagier24 napisał:

Warto interesować się opona z takim uszkodzeniem?

Screenshot_20240417-205733.png

Będą pękać też w innych miejscach, w tamtym roku komplet wyleciał, bo najpierw powietrze uciekało, po zaklejeniu i włożeniu dętki, szczypało w innych miejscach.

Wg mnie nawet 500 szkoda płacić za takie coś.

7 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

No co , trzeba oszczędzać sprzęt , zajechać to moment , a naprawy zajmują czasu i pieniędzy 

Was stać to możecie robić co chcecie 

Inni mają pieniądze, a Tobie zabierają, na dzieci musisz łożyć, czy w dom inwestujesz?

Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jeszcze nic, ale cza będzie jakoś rozreklamowac trochę...szkoda obcemu, to pytam tu czy by kto nie chciał.

To jakbym wstawił linka z ogłoszeniem to by w 12 h P0szedł 😁😁😁

Ale zabroniłeś P0kazywać

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Już ty mi lepiej nic nie wstawiaj.

Bo tylko kłopoty z tego.

.a pożytku żadnego.

Zauważ że ja nie wstawiam twoich....

dalej masz ten  numer co ogarek wstawil ?

moze zadzwonie-ze sluzbowego 😂

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Chyba ty...

Pozycja to na sztywno...partacz jesteś.

U mnie pług sam za traktorem jedzie....no partacz jesteś....temu talerzowką uprawiasz.

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem.. 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A ociepliłeś truskawki? 

Zmarzną i na dżondyra nie starczy. 

Nie liczę na zysk z truskawek.

To w sumie i tak kasa Syna. Ja tylko pomagam i ani złotówki z tego nie mam.

Rysiek w tym wiatraku w Romaszkach to chyba ktoś sobie dom zrobił?

U nas też coś podobnego jest.

Tyle że na nowo tu przeniesiony ..

...mają ludzie pomysły.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Co dziś nie wymrozi, a doyebie chyba konkretnie, to od poniedziałku wykończy na amen.

Przestępczy rok. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

dalej masz ten  numer co ogarek wstawil ?

moze zadzwonie-ze sluzbowego 😂

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem.. 

Zawsze na pływającej, jak trzeba to istnieje coś takiego jak dociążenie  i musi wejść, a jak zakotwiczy to już nie wyjdzie 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

to sprobuj na ile orac ........ nawet  agro-masz ,jednobelkowy podwyzszany idzie wierzchem

Myślę że więcej ha zaoralem niż Ty...no ale chętnie się nauczę czegoś ...innego...

Prowadź ....mistrzu....😆

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie liczę na zysk z 

Rysiek w tym wiatraki w Romaszkach chyba to ktoś sobie dom zrobił?

U nas też coś podobnego jest.

Tyle że na nowo tu przeniesiony ..

...mają ludzie pomysły.

Jakie wiatraki w Romaszkach? 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Co dziś nie wymrozi, a doyebie chyba konkretnie, to od poniedziałku wykończy na amen.

Przestępczy rok. 

Dziś u mnie nie nadają.

Jutro bardziej.

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jakie wiatraki w Romaszkach? 

A może to Brzozowy Kąt....

Druga m razem dokładniej....

Stoi taki . Tak z ukosa tynk , czy tam inne ocieplenie ma...

Opublikowano

U mnie różnica między nie nadają to 4⁰. Wczoraj było dużo ciepłej . Chmury niknà wiatr ucichł i już tylko 5⁰

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v