Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

Przypuszczenie graniczące z pewnością?

Jakby co to wujek Sławek pierwszy składa gratulacje i niech się zdrowo chowa👍🙂

bociany to juz 2 tygodnie sa jak nie wiecej..

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

..i po rezurekcji....ale ludziów było....ho ho...

a chrzescijanie jacys byli ??

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Tusk to niszczyciel jak wojna tylko bez rozlewu krwi

niedziela wielkanocna...dziwic sie ze szpitale pelne sa wyznawcow prezesa..

3 godziny temu, HF86 napisał:

Ech i w nocy mnie obudziła. 

Spocony, wszystko boli. 

Nikt jej nawet nie zapraszał, a i tak spać nie dała. 

Człowiek wymęczony wszystko boli, cholerna grypa na święta 🥺

mnie w wielkanoc -swirus dopadl.

1 godzinę temu, Strongman napisał:

Antybiotyk trzeba wzionsć.

kiedys pisales ze twoja zona jest lekarka ??

1 godzinę temu, mirro napisał:

O właśnie. Ty to masz łeb. Przecież przy szybko płynącej wodzie nie będzie latem komarów. 

jeszce lepiej nad morzem-tam tez nie ma komarow.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Też, ale pomyśl o tym kojącym szmerze płynącej wody, promieniach słońca załamujących się wraz z nurtem wody na kamieniu, o pstrągu z  łypiącym na ciebie okiem, jakby zachęcającym do zabawy w stylu goń mnie złap mnie... ech.

I piwko w idealnej temperaturze leżące na dnie potoku, czekające na twą dłoń, zdające się krzyczeć - weź mnie... ech.

A tymczasem idę na kawę🤷‍♂️

Aż mi się szczać zachciało jak pomyślałem 

14 minut temu, PAN88 napisał:

Czyli Ty Pjoter? 

@gregor1284 u nas to już każdy wie że do rezulekcji trzeba wytrzymać dopiero później jajeczko strażackie 

Niektórzy wytrzymali inni nie. W kościele jak staliśmy to od samego wyziewu się martwiłem zeby fazy nie złapać 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacus napisał:

kiedys pisales ze twoja zona jest lekarka ??

Toć pisze, że go antybiotykiem leczy. Jak mnie łapie piję theraflu i od razu albo do rana przechodzi, ale trzeba działać natychmiast. Jak mnie babka kiedyś antybiotykami leczyła to po dwa tygodnie leżałem

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

. W kościele jak staliśmy to od samego wyziewu się martwiłem zeby fazy nie złapać 

I powiedz mi jaki to ma sens ? 

Ale przed ludźmi wzory do naśladowania, a drugi co nie pójdzie do kościoła to szatan wcielony, bezbożnik i faryzeusz 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Ale przed ludźmi wzory do naśladowania, a drugi co nie pójdzie do kościoła to szatan wcielony, bezbożnik i faryzeusz 🤣

I dlatego Mietek chodzi😂

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jak ktoś chciwy na wódkę to zawsze tak. Jeden z kandydatów na wójta co impreza się nachla i mordę drze... jeden strażak też jak szedł to szedł ale jak stanął to jak wahadełko. Innych portki poopadały, czapki poprzekrzywiane. Nie popisali się. Jeden co policjantem jest cały czas się żalił jak to mu źle 

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

I dlatego Mietek chodzi😂

Ano. Poprosili to poszedłem, swój interes w tym mam. Może praktyki na diagnostę odbębnie 😁

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Aż mi się szczać zachciało jak pomyślałem 

To efekt uboczny, i płodząc tenże tekst o tym myślałem, a że ostatnio kamieni milowych się pozbywam to idealne miejsce by dla mnie było😁

Opublikowano

Wychodzi że te urwy brukselskie dały mi moją część. Mówią że każdego te kamienie milowe dotyczyć będą🤭

A masz coś skutecznego?

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Do czego?🤔

Nic już dzisiaj nie będę pisał. % zaczęte to moga się litery motać.

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wypowiadasz r?😂

% i nie patrzę co napisałem 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, PAN88 napisał:

Czyli Ty Pjoter? 

Ja w żadnych gości nie idę i do mnie nikt nie przychodzi. Nie mam zbytnio zaufania do potraw przygotowywanych przez inne osoby z wyjątkiem Seniora i jego żony.

a siostra nie przyjeżdża do Ciebie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v