Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jakby to powiedzieć 🤔

Co prawda to prawda 😉

Za szybko odjechałeś 

Za szybko.... 😔 Ale mam nadzieję że to nie ostatnia wizyta w waszych stronach👍

• Like 2
Opublikowano
29 minut temu, MonteChristo napisał:

Skąd wiesz co się dzieje w internacie, też mieszkałem 4 lata i było wszystko, a i nie brakowało incydentów z cnotliwą młodzieżą  

Mieszka na swoim

18 minut temu, Qwazi napisał:

Ale Ty masz na myśli studia cywilne? 

Kiedyś to była wyższa Szkoła policyjna, teraz jakaś inna nazwa.

Rzuciłem kiedyś temat w aucie. Popatrzyła w necie. Nie skrzywiła się, więc temat otwarty. Jeszcze ma czas

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Autokar podstawili?

a po co ?? to u nas na parafii , podmiejskim moge podjechac.. pewnie na polu bedzie trzeba stac...

gdyby nie on to gospodarstwo by pewnie padlo w 90 latach,, 

31 minut temu, Agrest napisał:

Nie skażona kłamstwem, nieuczciwością czy podłością. Szkoda zmarnować

🤣🤣🤣  choc podobno  w internatach nie te czasy gdy do szkoly chodzilem .. 

przypomnial mi sie taki zart.

ojciec mowi do corki-porozmawiajmy moze o seksie.. a co tato chcialbys wiedziec .

takie porzadne dziecko chcialbys  w policji zmarnowac ??

Opublikowano

https://www.facebook.com/share/r/oyNAhMDRgiNAgAAn/

Patrzta to🤣🤣🤣

1 minutę temu, jacus napisał:

a po co ?? to u nas na parafii , podmiejskim moge podjechac.. pewnie na polu bedzie trzeba stac...

gdyby nie on to gospodarstwo by pewnie padlo w 90 latach,, 

🤣🤣🤣  choc podobno  w internatach nie te czasy gdy do szkoly chodzilem .. 

przypomnial mi sie taki zart.

ojciec mowi do corki-porozmawiajmy moze o seksie.. a co tato chcialbys wiedziec .

takie porzadne dziecko chcialbys  w policji zmarnowac ??

Jacuś , u nas w dzikim kraju  dzieciom w szkole kupuje się mieszkania by autobusem nie jeździły🤣.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Mieszka na swoim

Rzuciłem kiedyś temat w aucie. Popatrzyła w necie. Nie skrzywiła się, więc temat otwarty. Jeszcze ma czas

Lepiej może jakąś inną mundurów kę 

Chociaż podobno do policji teraz najłatwiej 

.trochę braków na własną prośbę mają 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Takie teraz lulki nowoczesne. No ale nie obchodzi reszty Polski jak się bawicie. Bo co w domu to w domu powinno zostać a nie prać brudy przy ludziach.

@stempos1980 Adam to uważasz jak ja że pies zawsze pozostanie psem?

W jakimś stopniu pozostanie do końca psem 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Za krótko jesteś, ja już 17ty rok 

Aż tyle, toto nie chcę. Parę spraw załatwić i dam się innym wykazać 😁

Opublikowano
jacus napisał:

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał: Autokar podstawili? a po co ?? to u nas na parafii , podmiejskim moge podjechac.. pewnie na polu bedzie trzeba stac... gdyby nie on to gospodarstwo by pewnie padlo w 90 latach,, 

Twoje 🤔🤭

HF86 napisał:

5 minut temu, Agrest napisał:

Mieszka na swoim

Lepiej może jakąś inną mundurów kę 

Chociaż podobno do policji teraz najłatwiej 

.trochę braków na własną prośbę mają 😁

nawet w urzędach pracy oferują pracę w policji 😁🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

a mi za sesję $$$ wysłali. 🤣

Ja mam co miesiąc. 

Nawet za rozwiezienie nakazów przelew był 😁

Opublikowano
HF86 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

a mi za sesję $$$ wysłali. 🤣

Ja mam co miesiąc. 

Nawet za rozwiezienie nakazów przelew był 😁

no i dobrze. się należy

Opublikowano
31 minut temu, Agrest napisał:

Mieszka na swoim

Jest sens? Chyba, że tam jakieś nowe kierunki otwarli 

Opublikowano

Nie wiem. Jeśli będzie wyrażała zainteresowanie to zadzwonię i pogadamy😉

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

no i dobrze. się należy

Jednak się okazuję, że można coś dla wioski załatwić 😁

A u poprzednika, nic się nie dało 🤣

Opublikowano
HF86 napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

no i dobrze. się należy

Jednak się okazuję, że można coś dla wioski załatwić 😁

A u poprzednika, nic się nie dało 🤣

jak się dobrze żyje z władzą to można. Jak zaczynasz robić na przekór - nic nie wskórasz.

ale też potrzeba chęci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v