Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

🤭 

Kurna, co jest?

Wyskoczyło, zamiast usunąć to się zapisało i nie da się tego edytować.

Wiater zimny, aż się robić nie chce nic...

Daj spokój na rynku nawet nie obszedł w koło tak pizga. 

Dziś dzień leżaka

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ale czemu właściwie?

Kiedy mu wajcha przekroczyła?

Mieliście całkiem przyjazne relacje...

Nie znam przyczyny, chociaż podejrzenia pewne mam🤔...

4 minuty temu, slawek74 napisał:

to musisz przy tym aż na głowę stawać🤔

Ano jak🤷...Ty masz jedną mężatkę i jedną pannę, ale masz pomocnika... @Kowalsky30 ma rentę babki...a ja muszę wszystko ogarnąć...leżąc na piecu jak tłusty kot 🤷😉...

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Musi i ja.

No chyba że opony założę nowe.

Póki co dwie pomylili.

Może dziś wymienią.

Zbyszek a taka Manitou jak kontento wstawiał pasowałaby mi do gospodarstwa?

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

@wojtal24 Senior Orliński to jest wójtem w Sochaczewie a nie w Rybnie . Z jakiego komitetu ten Orliński startuje do sejmiku ? Jakiś Orliński startuje do rady powiatu widziałem, ale to nie kojarze aby był jakąś rodzina dla posła ... Ten brat posła Orlinskiego co buduje dom pod Rybnem to bardzo podobny do posła, prawie jak bliźniaki ;) poseł też zawsze wieszał plakat na płocie u swojej babci a na razie nie widzę tam żadnych plakatów wyborczych. Wczoraj tam przejeżdżałem i nic nie zauważyłem.

oni związku z PSL i mieli takie zielone banery a ten przy rondzie poznaniskim miał baner ale chyba niebieski rano przejeżdżałem i tylko nazwisko się mi rzuciło jak będę wracał zerkne

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Qwazi napisał:

Mam do utrzymania...jedną mężatkę i dwie panny🙃... 

Jak dwie? Jedna sama się utrzymuje, a druga zje tyle co ptaszek

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

oni związku z PSL i mieli takie zielone banery a ten przy rondzie poznaniskim miał baner ale chyba niebieski rano przejeżdżałem i tylko nazwisko się mi rzuciło jak będę wracał zerkne

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

a to może do rady powiatu

No właśnie od tego Kosmity Janiaka jakiś Orliński startuje do rady powiatu jak dobrze kojarzę, może to on, oni mają takie niebiesko- białe plakaty z czerwonym akcentem... Brat posła to startowały z PSLu ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Jak dwie? Jedna sama się utrzymuje, a druga zje tyle co ptaszek

Narazie się jeszcze kształci, więc nie pracuje na stałe. A ta druga to może nie jada hurtowych ilości, ale i tak sporo trzeba w nią inwestować...

4 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Możesz oddać jedną panne 😄😝

A jest jeden chętny...oby się nie... rozmyślił 🤭...

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

... @Kowalsky30 ma rentę babki...a ja muszę wszystko ogarnąć...leżąc na piecu jak tłusty kot 🤷😉...

Nie tykam renty babki, babka mi jest tylko potrzebna jako parobek

21 minut temu, Qwazi napisał:

Ooooo... @Kowalsky30 oczekuję na życzenia z Twojej strony🤗...

Najlepszego🥂

14 minut temu, Qwazi napisał:

Narazie się jeszcze kształci, więc nie pracuje na stałe.

Oddaj Karolowi

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Cześć wszystkim 

+4 pada i zaebiscie wieje 

A miałem dzisiaj nawozy pod owies rozsiać 

Jakie nawozy dajesz pod owies? W tym roku chce posiać pierwszy raz 

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

Narazie się jeszcze kształci, więc nie pracuje na stałe. A ta druga to może nie jada hurtowych ilości, ale i tak sporo trzeba w nią inwestować...

A jest jeden chętny...oby się nie... rozmyślił 🤭...

5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nie tykam renty babki, babka mi jest tylko potrzebna jako parobek

Najlepszego🥂

Oddaj Karolowi

Macie szczęście że ona tego nie czyta to by wam dała obydwum wpier....🤭

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

babka mi jest tylko potrzebna jako parobek

O Ty...a życzenia w Dniu Kobiet złożyłeś 🤔😡...

6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Najlepszego🥂

Skoro już Cię do tego zmusiłem😆, to... dziękuję 🙃...

8 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Oddaj Karolowi

Nie🤷...bo mnie później będzie po całym AF... błogosławił 😱...

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Macie szczęście że ona tego nie czyta to by wam dała obydwum wpier....🤭

Ja to może bym się jakoś uchronił, ale @Kowalsky30 to by mógł dostać takiego kooopa, że....lecąc w powietrzu zmarłby z głodu 😱...

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

O Ty...a życzenia w Dniu Kobiet złożyłeś 🤔😡...

Obyło się bez, babka nie jest staroświecka. Ciasto francuskie tylko upiekłem, ale to też i dla siebie

5 minut temu, Qwazi napisał:

Nie🤷...bo mnie później będzie po całym AF... błogosławił 😱...

Wszyscy potencjalni teściowie tak mówią, gdy im kandydat na zięcia nie pasuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v