Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Teraz to już nie jest modne powiedzenie. Teraz to już się mówi "że mężczyzna musi być chadam" 🤣🤣 

Dobrze że nie dziadem 🤦 a kogo ze znanych osób byś dsła za przykład 🤔 a co  ..nie chadami,, 🤔

Są inne ale trzymacie się od nich z daleka. Dlatego nie wiecie że takie są. Nosem czujecie że nie warto z nimi zaczynać 🤣🤣🤣🤣🫢

Jak nosem 🤔

Opublikowano

Teraz to już nie jest modne powiedzenie. Teraz to już się mówi "że mężczyzna musi być chadam" 🤣🤣 

Aż zapytałem wujka google co to ten "chadam" 

A to taka podróbka cameramena ze skibiditoilet.

7497033_1.3.jpg

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Z czego ? Jezeli to kontynuacja ubezpieczenia a nie "nowy" pojazd to żadnej kary nie będzie. Złapać na UFG można się jedynie gdy to pierwsza twoja polisa na ten pojazd.

A ch*ja wiesz, Jacuś wie lepiej 🤭🤭

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Łeeee tam...

IMG_20241218_133156.jpg

Do świąt jeszcze tydzień, ty połowę zjesz do tego czasu 🙆

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...Znam człowieka...

Jedni mają miliony na koncie inni mają znajomości...🤭🤭🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Do świąt jeszcze tydzień, ty połowę zjesz do tego czasu 🙆

Nie zje, teraz go będzie kobita ganiać żeby nie jadł, 25 i 26 będzie jadł ile będzie chciał a od 27 będzie jadł na siłę żeby się nie zmarnowało xD

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

...tyle że ślisko to słaba zabawa....

...a i wymuszenie nawet złapałem...znaczy mi wyjechał z posesji...

Wezta trochę uważajta....na motocykle w zimie...😆

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

trzeba mieć coś z deklem żeby w taką pogodę motorem jeździć 😲

To zabawa dla dorosłych, nie dla mazgaj które od swieta i na pokaz motocykl mają....😆 

Robię co lubię, a nie dla szpanu...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To zabawa dla dorosłych, nie dla mazgaj które od swieta i na pokaz motocykl mają....😆 

Robię co lubię, a nie dla szpanu...

A to nie wiedziałeś że Cruiserami sami impotenci jeżdżą ?? 

@slawek74 zastanów się co chcesz kupić xD 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

plastikowe goooowna są dla dzieci 🤣

Na tym zakończmy dyskusję co jest lepsze xD  Chromowane Gie co najwyżej mogło sobie pooglądać tylną lampę Hajki xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v