Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał(a):

Rysiek gollll

Jeszcze jeden jeszcze jeden 

Jest mamy awans, Polska mistrzem Polski 💪😸😸🤩

w końcu mam awans do drugiej ligi 😂😂 bez zbędnych baraży 😂😂😂

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał(a):

a dlaczego nie ?? mam siedziec wieczorem i pierdziec w fotel to wole sie rozerwac. wlecie pelno takich imprez a na urlopie to juz norma.

turka dorabiasz ?? nie ma juz prawdziwego polskiego kebaba ??

o kura na dyski jeszcze chodzisz ...to maja tam młodzi ubaw z was 🤣

Opublikowano (edytowane)

Powiedzcie mi po co co wogólę opłacają te mecze w telewizji. Zainwestowali by za te pieniądze w jakiś zakup filmów. Niech se grają po cichu. Bo tylko na to zasługują piłkarze Polscy. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Powiedzcie mi po co co wogulę opłacają te mecze w telewizji. Zainwestowali by za te pieniądze w jakiś zakup filmów. Niech se grają po cichu. Bo tylko na to zasługują piłkarze Polscy. 

o widzisz bobek bez słownika potrafisz normalnie byka zrobić 🤣..jak kobylak 😲🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

A ty nie potrafisz byka strzelić

Jesteś jak rzep który tylko jednego tematu się trzyma. Bo tylko na ten jeden potrafi rozmawiać 🤣 

Opublikowano
10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Zabawiasz  się w Kowal.. nie ładnie kolegę papugować 🤣

wiesz bobek ..przypomniał mi się twój wywód że ludzie z dużymi głowami mają wodogłowie 🤣

W dniu 24.08.2024 o 16:49, Kowalsky30 napisał(a):

Duża głowa to może być efekt wodogłowia, czy nabytej krzywicy jak u mnie. Najczęściej jednak wynika z nadwagi. Ciała przybywa i głowy też. Gdyby schudnął a głowa pozostała to na bank krzywica albo wodogłowie

🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Bo.... Podziwiam twoje zaangażowanie w rozmowy o tym Kowal... Może tyś w nim po cichu się zakochał. Taka miłość bez odwzajemnienia 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Facet w Aptece: Poproszę niebieska Tabletkę

Babcia szturcha faceta i pyta:  Na co jest ta niebieska tabletka? 

Facet odpowiada: Babciu to nie dla ciebie 

Babcia nie daje za wygraną: Na co jest ta niebieska tabletka?

To jest dla mężczyzn. Nie dla Babci -odpowiada facet 

Znów pada pytanie: Na co jest ta niebieska tabletka? 

Mężczyzna nie wytrzymał i krzyczy. Ta tabletka jest na je... 

A Babcia na to: To ja wezmę  4 sztuki bo mnie je... w karku, krzyżu w łokciu , w barku. 

Niestety  jesteś jak te mężczyzna  który musi się wspomagać... Niestety nieraz tak bywa nie należy się wstydzić że ma się posuchę a ja się trafi to trzeba się wspomagać ....  😛

Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał(a):

Rysiek gollll

Jeszcze jeden jeszcze jeden 

Jest mamy awans, Polska mistrzem Polski 💪😸😸🤩

Tusk hattrica strzelił

W tym jednego samobuja😁😁😁

Co się dziwić

Za Tuska wszystko padnie. 

No ale co P0 radzić jak ma samych fachofcuf

Taki minister sP0rtu nitras na zaprzysiężeniu nie wiedział gdzie ma P0dpis P0dpisać

To co wymagać od kopaczy. 

O to już dzisiaj

🤝🙋‍♂️

Plan dnia 

Zdrzemnąć do 8

A P0tem zobaczy się

😣⚒️🔨⛏️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v