Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byl kiedys spirytus drzewny.

gdzie orawa a sliwowica ??

11 godzin temu, Agrest napisał:

Wczoraj miałem nic nie robić ale przyszedł emeryt by zaorać i uprawić po sadzie 0,5ha i zasiać 8 arów słonecznika ozdobnego 

No i jak parobek na czyim robiłem.

Siew siewnikiem szczoteczkowym do warzyw. Dobrze że to w sadach to ludzie mnie nie widzieli🤣

Ile byś wziął - 0,5 ha zaorane plus 2x agregat talerzowy plus bieganie z siewniczkiem na 8 arach?

10 godzin temu, Qwazi napisał:

Od emerytów się nie bierze🙆😉🤭...

Jakbyś nie wołał, dostałbyś 1000🤷...

Wszystko powinno się udać w orkę odleżaną.  Tak ok 2 tygodni co najmniej. Wiem, że się robi inaczej...

a potem dzwoni wnuczek a dziadek emeryt wyciaga spod poduszki 100 tysiecy i daje jego koledze.

3 godziny temu, malaczarna napisał:

Robię za sprzątaczkę kucharkę itp itd jego fantazje spelnione

moze jeszcze jaks policjantka, pielegniarak a wzimie sniezynka ??

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Wszystkie Magdy to dobre kobiety są. A byś spróbował powiedzieć inaczej, 😆 sołtys dobrze mówię 🤔

Dobrze dobrze. Najlepsze to że z każdą dobrze się dogaduje🤣

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Karol to jest komplement pod moim adresem, czy mam się czuć znieważany 🤔....🤭

To jest za***isty sprzęt 

Kupił bym drugi 

Tylko belka mnie nie podchodzi 

Miałem kiedyś Magdę 

Dobra dziewczyna

• Like 1
Opublikowano

Ja jak się ożenię to z Magdą Sandrą albo Dżesiką. Dlatego wbijałem do Kalliny. Na pewno nie będzie to Tereska. Babka miała mocno irytującą koleżankę Tereskę, jeszcze z inną chodziłem do szkoły dlatego nie lubię tego imienia

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

To jest za***isty sprzęt 

Kupił bym drugi 

Miałem kiedyś Magdę 

Dobra dziewczyna

A tyś niedobry skoro już nie masz  jej

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Ja jak się ożenię to z Magdą Sandrą albo Dżesiką. Dlatego wbijałem do Kalliny. Na pewno nie będzie to Tereska. Babka miała mocno irytującą koleżankę Tereskę, jeszcze z inną chodziłem do szkoły dlatego nie lubię tego imienia

Tereska z tyłu deska z przodu deska.

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Oj z Tereską chyba było co innego 🤭

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Kowalsky30 napisał:

A myślałem, że Tereski nie lubisz...z innych przyczyn🤔...

Byś lepiej ustalił, jak ma na imię @malaczarna, bo mi nie odpowiada zwracanie się samym nickiem...ogarnij po koleżeńsku 😎

12 minut temu, Karol6130 napisał:

To jest za***isty sprzęt 

Kupił bym drugi 

Miałem kiedyś Magdę 

Dobra dziewczyna

Był taki...opryskiwacz🤔🤭...

Opublikowano
Dnia 1.05.2024 o 21:48, Desperado napisał:

Ja Ci źle nie życzę, ale że kobitę znajdziesz to cienko to widzę.

Dlaczego 🤔

23 godziny temu, damianos95 napisał:

Panie kojarzysz jegomościa od maszyn z Zabłot ? 

No wiem gdzie,ale nie znam gościa 

Opublikowano
16 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Sandry to q

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

A myślałem, że Tereski nie lubisz...z innych przyczyn🤔...

Byś lepiej ustalił, jak ma na imię @malaczarna, bo mi nie odpowiada zwracanie się samym nickiem...ogarnij po koleżeńsku 😎

Był taki...opryskiwacz🤔🤭...

Nie wiem

Opublikowano

Ta tylko ile moich znajomych się rozwiodło raczej wada jak chodzi o jakiś stały zwionzek.

Ta tylko ile moich znajomych się rozwiodło raczej wada jak chodzi o jakiś stały zwionzek.

Opublikowano
16 godzin temu, 6465 napisał:

Marcin, nie samą robotą człowiek żyje. Mam wrażenie że ty nie masz czasu na przyjemności. Żadna kobieta z tobą nie wytrzymie.

Co zrobić jak wyrobić się nie idzie,

jakie to przyjemności może mieć rolnik 🤔kiełbasy zjeść i piwem popić, albo na pizzę pojechać ...

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Zdjęcia dostał?

Tak , miałem właśnie pisać do Ciebie że nawet ciekawy 

Opublikowano
39 minut temu, Strongman napisał:

Moja to uwielbia masarze,uwilbia rządzić nawet jak się nie zna,targować się w zakupach,lubi jak chłop nie piz*a i jak coś komu doj**ie bez zastanowienia.

No za te rządzenie to już by była ustawiana do pionu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v