Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Sami nie wiedzą, leki dają i "może to pomoże, a jak nie to będziemy szukać dalej" 😅😅😅😅 Raz w tygodniu na rehabilitację i się wku***em i z rurek zrobiłem swój jakby chodzik i ćwiczę i sam więcej się postawiłem jak na tych rehabilitacjach, na nogach już stoję, tylko ruszać ciężko ale męczące bardziej od wywalania gnoju 😅😅 Krwotoki ja miał, ale może to ktoś miał większe, zawsze się śmieje, że przejąłem choroby wszystkich, żeby zdrowi byli 👀

to Ty masz problemy z chodzeniem?

Opublikowano
52 minuty temu, radekz200 napisał:

nie no ja żartowałem, raczej nie mam zadyszki a mam też astmę 😉

kurła mnie bardziej zastanawia od czego mam ten wysoki cholesterol? bo nie jem tłustego, chyba że to od słodyczy bo tego jem sporo 

Burgerów, frytek, kebsa i pizzy.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

to Ty masz problemy z chodzeniem?

Jo, niby z głową coś uszkodzone, ale to tam, mam zawsze wrażenie jakby mi krew się blokowała i to może być od tego cholesterolu. Chociaż teraz trochę odpoczywam 😅😅😅

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Jo, niby z głową coś uszkodzone, ale to tam, mam zawsze wrażenie jakby mi krew się blokowała i to może być od tego cholesterolu. Chociaż teraz trochę odpoczywam 😅😅😅

to jak ty chciałeś ten dach sam robić?

jakby co to @Agrest mówił że mój cholesterol jest w miarę jeszcze 😛 a @Pafnucy12 jaki masz poziom?

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

to jak ty chciałeś ten dach sam robić?

jakby co to @Agrest mówił że mój cholesterol jest w miarę jeszcze 😛 a @Pafnucy12 jaki masz poziom?

Przed dachem jeszcze na chodzie byłem jak pytałem, ale to i tak sam bym nie robił tylko firma 😅

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

a ile ten twój wynosi, jak się już chwalicie wynikami :D 

240 😛 i chyba nikt tu nie ma większego 

1 minutę temu, kris91 napisał:

Przed dachem jeszcze na chodzie byłem jak pytałem, ale to i tak sam bym nie robił tylko firma 😅

kurła to co ci się stanęło i kiedy? 

Opublikowano

To tylko o 40 więcej ode mnie. Jak miałem epizod z tą boreliozą, to zanim wpadłem by sobie na nią zbadać to lekarze mi polecili kupę dziwnych badań.  

7 minut temu, szymon09875 napisał:

A skąd 

IMG_20240302_152334.jpg

Tak to można wozić 😜 i to bez zapaprania całej drogi ;) 

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

A żeś się Mieciu dorobił...fuchy🙆...

Dej spokój 

14 minut temu, radekz200 napisał:

kurła jak zjem jednego na tydzień to dużo?

A mówilim Ci z pafnucym...

Opublikowano
4 godziny temu, kris91 napisał:

A jakieś nerwy mi się w głowie uszkodziły od chodzenia i brakuje przekaźnika między głową a nogami, wieczorem się położył szczęśliwy a rano jak nogi dotknąłem, to jakbym czyjaś dotykał i to trupa, aż kurna dziwnie było i o dziwo humor mnie nie opuścił 😅😅😅😅😅

@radekz200 tutaj pisałem 👀

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

@kris91 ale to chodzisz, czy nie? Cofnęło się jakoś samo, że do lekarza doszedłeś?  

Do lekarza chodzę od grudnia, a to mi się zrobiło no zaraz jakoś nie wiem, 2 tygodnie temu, no niecałe. Wtedy w ogole czucie w nogach straciłem i już na noszach mnie wynosili z domu. Teraz na dzień dzisiejszy na nogach stoję, równowagę łapię, ale sił brakuje na przesuwanie i tak sam ze sobą ćwiczę, bo rehabilitacji się doczekać to 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

8 minut temu, radekz200 napisał:

kurła dziwne to… straciłeś czucie w nogach?

Jeden mówi, że to może być ucisk na nerwach, drugi uszkodzone nerwy, a trzeci że słaby przeplyw krwi i dostałem na to wszystko witaminy 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Opublikowano
32 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła jak zjem jednego na tydzień to dużo?

Zależy czy duży czy mały

Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

Do lekarza chodzę od grudnia, a to mi się zrobiło no zaraz jakoś nie wiem, 2 tygodnie temu, no niecałe. Wtedy w ogole czucie w nogach straciłem i już na noszach mnie wynosili z domu. Teraz na dzień dzisiejszy na nogach stoję, równowagę łapię, ale sił brakuje na przesuwanie i tak sam ze sobą ćwiczę, bo rehabilitacji się doczekać to 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Jeden mówi, że to może być ucisk na nerwach, drugi uszkodzone nerwy, a trzeci że słaby przeplyw krwi i dostałem na to wszystko witaminy 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

To naprawdę dziwne. Może na jakiś mikroudar Cię powinni zbadać. 

Opublikowano

Nie no co za głupoty naopowiadałem🤦 Doktor tak nabazgrał, że cięźko odczytać. 250 mam całkowitego

22 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła dziwne to… straciłeś czucie w nogach?

To słabe krążenie w nogach na skutek działania cholesterolu. Też mam jakiś niedowład lekki. Musisz jeść dużo czosnku. Najlepiej główkę dziennie. Noś w kieszeni i co godzinę jeden ząbek. To co, że żonie śmierdzi...Żonę możesz zmienić a zdrowie jak babkę ma się tylko jedno. Do tego grzyby shitake, siemię lniane i na noc napar z koperku. Ja jeszcze mam przepisany inhibitor inklisiran

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

To naprawdę dziwne. Może na jakiś mikroudar Cię powinni zbadać. 

Ale co jest najciekawsze, to wszystkie możliwe badania mam w normie, prócz tego wysiłkowego i cholesterolu, a tak to a tak to w normie i każdy sie dziwi, najgorszy to jest ten ciągły ból głowy, bo ucisk jak cholera jest i funkcjonować się nie da, bo wystarczyło lekko tupnąć i nasilało się jeszcze bardziej.

• Sad 1
Opublikowano
30 minut temu, konteno napisał:

co małżonka na to ? nie szuka jakiejś alternatywy?

Nawet jak szuka, to nie powinna narazie o tym informować 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v