Skocz do zawartości

Omacnica spichrzanka na pryzmie zboża.

Dante0001

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 3.11.2023 o 16:49, Agrest napisał:

W tym roku miałem zatrzęsienie tego w jednym magazynie. 

Poeksperymentowałem i w szoku byłem jak szybko padło.

Chcesz podpowiedzi to napisz na pocztę.

A nie możesz napisać tu? Żeby inny którzy mają podobny problem też czytając to się dowiedzieli? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez m_i_c_h_a_l
      Cześć,
      Chciałem się podpytać czy warto wchodzić w ekoschemat 'Opracowanie i przestrzeganie planu nawożenia - wariant podstawowy' ?
      Przy moim areale nie obowiązuje mnie ten ekoschemat, zastanawiam nad nim i pytanie czy dla kilkuset złotych większych dopłat warto go realizować?
      Czy nie będzie tak, że będzie więcej kontroli i problemów niż to warte?
    • Przez sambao
      Jeżeli ktoś ma doświadczenia jakiekolwiek na temat uprawy uproszczonej zapraszam do podzielenia się uwagami i spostrzeżeniami.
    • Przez kingway
      Witam , jaki polecicie oprysk na oziminy ? Chodzi o zyto , pszenżyto , pszenicę ? Myślę nad Beflex plus Sunfire plus Xanadu - taki poleca mi znajomy oraz Bacara a ja myślę nad tolurexem i lentipurem - choć podobno słabo sobie radzą z tomką ościstą ? Co o tym myślicie ? 
    • Przez kingway
      Witam , mam chęci zasiać pszenicę na 5 klasie jak myślicie coś będzie z tego ?? Ziemia nie jest jakoś wyciągnięta ze składników , ale mogłoby być lepiej . Zawsze siałem żyto hybrydowe a teraz może bym spróbował pszenicy ozimej mam do wyboru odmianę Commandor i Arkadia . A wy jakie polecacie odmiany ?
    • Przez Benzynek
      Witam. Zastanawiam się nad siewem owsa zimowego. Może ktoś z was siał takie coś i mógłby się wypowiedzieć?
  • Dodaj nową pozycję...