koscnh

Mackormik MC95

Polecane posty

koscnh    0

Witam,tak jak w temacie, Mackormik MC95 strasznie na 4 biegu przymilny,długo schodzi nim wejdzie na obroty,nie dymi.Co za przyczyna?

Rowan    202

Pompa/wtryski najczęściej w tych silnikach tu leży problem. 

koscnh    0

Ale dymka nie puszcza,co z tym fantem

Wiadomość z agroFakt.pl

Rowan    202

Nie musi. W tych pompach padają przyszpieszacze i korektory. 

koscnh    0

Korektor pewnie jest dobry bo membrana jest ok

Rowan    202

Skoro Ty wiesz lepiej to nie pytaj 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Patryk9m3
      Witam mam problem z TUZEM, po założeniu obciążnika wolno podnosi, waga obciążnika 800 kg. Na sucho bez obciążenia jest ok . Podnosi powoli a opada szybko. 
    • Przez cancel1988
      witam,
      Mam dwa mccormicki jednego cx75 który jest w bdb stanie oraz drugiego CX95 który swoje już przeżył i mam z nim coraz więcej problemów.
      Czy Przełożenie samej turbiny wystarczy czy muszę jeszcze coś podziałać z elektroniką i coś jeszcze powymieniać?
      Ktoś robił takie manewry w ogóle?
      Może łatwiej będzie kupić części do takiej przeróbki tego CX75 ?
    • Przez Patryk9m3
      Cześć, mam McCormick MTX 175 skrzynia biegów szarpie na rewersie a teraz dodatkowo pojawił się problem ze podczas jazdy traktor wyrzuca na luz, trzeba zgasić poczekac i dopiero udaje się ruszyć. Co to może być? Co robić? 
    • Przez Patryk9m3
      Cześć, wiecie gdzie znajdę gniazdo diagnostyczne do podłączenia komputera w McCormick MTX 170? 
    • Przez ketlin23
      witam jaki olej można zalać do skrzyni silnika mostu do mtx czy można zalać olej 10W40 fusch stou do skrzyni i do silnika bo we wszystkich ciągnikach mam zalany i by się nie mieszały z innymi I jakiej firmy polecacie filtry na wymianę żeby nie było z czasem problemów
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj