Części do ciągnika Same explorer 65
-
Podobna zawartość
-
Przez velFoka
Pany taki problem trochę. Obstawiam że to regulator obrotów się przycina czy coś. Mam wersję elektroniczną i czasami ciągnik leci po drodze z ładunkiem, a czasami nie chce mu się po prostu. Czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić ten regulator?
-
Przez Turbo4011
Witam. Co może być przyczyną ze świeci jak sie doda gazu lub czasami cały czas. Wszystko chodzi poprawnie.
-
Przez arty
Lamborghini 775 f plus z 1993r
W książce pisze "ATF Dexron II Acros Matic" Na korku zbiorniczka... " Only DOT3 fluid ..." Poprzedni właściciel podobno lał Orlen Hipol ATF IID.... Potrzebuje dolać, a może wymienić na właściwy......Obecnie hamulce niby są dobre ale pedał hamulca jakiś taki miekkawy... Może to być przez niewłaściwy płyn?
-
Przez hofik
witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
-
Przez traktor09
Witam,kolegów mam problem k420, a mianowicie z silnikiem nie równo pracuje, faluje ale tylko jak jest zimno przy zerze i niższej temperaturze, po nagrzaniu czy jak jest ciepło wszystko przechodzi, silnik TCD2012 L04 2V, 2012r. Czy ktoś miał taki problem ???
-
Rekomendowane odpowiedzi
Lampy robocze
Czytaj dalej »
Same silver