jwarta

Części do ciągnika Same explorer 65

Polecane posty

jwarta    0
Napisano (edytowany)

Witam, gdzie kupujecie części do ciągnika Same explorer 65? Możecie coś polecić? Proszę o podpowiedzi.

Edytowano przez jwarta

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez krzys111
      Witam. Proszę o opinie traktora Deutz fahr D7206 rocznik 1976. Czy jest sens kupić traktor prawie 50 letni? Znajomy posiada dwa podobne modele i sobie bardzo chwali, mówi że najwięcej pracują w gospodarstwie a w sumie Deutz-Fahry posiada cztery i Valtrę. 
      Dzięki.
    • Przez krzys111
      Witam. Proszę o opinie traktora Deutz fahr D7206 rocznik 1976. Czy jest sens kupić traktor prawie 50 letni? Znajomy posiada dwa podobne modele i sobie bardzo chwali, mówi że najwięcej pracują w gospodarstwie a w sumie Deutz-Fahry posiada cztery i Valtrę. 
      Dzięki.
    • Przez Rafik87
      Witam, posiadam agrofarma z 2012 roku. Problem jest taki że po odpaleniu traktora załącza się wałem wom a powinien się załączać po wciśnięciu guzika. Idzie go wyłączyć poprzez dwukrotne wciśnięcie tego przycisku od załączania. Przedtem działo się to sporadycznie ale z czasem się to nasiliło i teraz praktycznie co odpalam silnik to się załącza wałek i niezależnie czy dźwignia jest ustawiona na 540 czy na neutral. Ktoś ma jakiś pomysł co może być tego powodem? Dziękuję.
    • Przez DawidWasik
      Cześć wam mam pytanko, od jakiegoś czasu zauważyłem że po ciężkiej pracy gdy otwieram zbiornik paliwa czuć że jest w nim ciśnienie i uczucie że odkręcony korek ma chęć odskoczyć, czy ktoś miał podobnie lub wie co może być przyczyną? 
    • Przez perkins3382
      Witam cieknie mi z tego miejsca  jak dokładnie się to nazywa ?

https://zapodaj.net/plik-iyeTUiSuy4
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj