-
Podobna zawartość
-
Przez Kurwer21
Witam, mam pytanie do użytkowników kabiny naglaka w bizonie, jak to wygląda z miejscem w kabinie i widocznością hederu? Sam mam +185 cm wzrostu i pod daszkiem się nie wyprostuje, a co do widoczności to zazwyczaj patrzę między koło a heder jak wysoko kosze, nie wiem jak to wygląda w kabinie
-
Przez ursusikc330m
Mam problem z tym że dzisiaj podczas koszenia pszenżyta zaczoł tłuc ziarno opuściłem trochę klepiska i dalej to samo,co może być przyczyną?
-
Przez BoNes
Cześć jestem tu nowy.
Wujek niedawno kupił Bizona Z056 z rozwalona cala instalacja elektryczna, niema w ogóle świateł i żadne czujniki nie działają,
szukałem w internecie schematu instalacji elektrycznej ale znalazłem tylko do Bizona Z058 i z stad moje pytanie , czy ten schemat rożni się bardzo od modeli Z056 ? jeśli tak to w jakich miejscach, i czy warto robić nowa instalacje czy kupić gotowa ?
Pozdrawiam.
Słyszałem ze można zrobić ja na podstawie ursusa serii C-3xx, próbował ktoś ?
-
Przez Pawe123
Mam problem w Bizonie. Koła nie skrecaja w lewo. W prawo skrecaja dobrze, a w lewo tylko do prostych kół. Wymieniłem siłownik, orbitrol ale nic nie pomogło. Ktoś ma jakieś pomysły albo się z takim czymś spotkał?
-
Przez tabaluga1991
Witam. Mam problem z Bizonem. Po zimowej przerwie przyszedł czas na przygotowanie kombajnu do kolejnego sezonu. Po pierwszym odpaleniu okazało się że kombajn nie chce skręcać w lewą stronę. Został wymieniony orbitrol , siłownik hydrauliczny tylnego mostu, regulator przepływu oleju. Przewody sprawdzone , są drożne. Nowy filter oleju hydrauliki. Próbowałem zamieniać przewody na siłowniku, lewy przewód na prawa stronę i prawy na lewą. W tedy nie skręca w prawo. Zmierzyłem ciśnienie tylnego siłownika, wynosi 80 bar. Może to wina pompy hydrauliki. Za małe ciśnienie daje. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć gdzie jest przyczyna awarii
-